[原創作品] [廣東話] 女上司係隻鯉魚精!

收藏  |  訂閱
27  16.9k

引用:
原帖由 Mic1676 於 2019-9-5 03:07 AM 發表 查看引用來源
吸晴大法😄
多謝M兄支持 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

可以話 , 鯉魚精既 "鯉魚嘴" 就係佢既招牌絕技 ,
佢唔會吝惜呢一招 ... 相反 , 佢有少少以征服男人為樂

就好似男主角平時得4吋 , 係佢 "神之嘴" 之下 ,
扯到有5吋 ... 我唸對於女性來講 , 應該幾大成功感吧 !!!

引用:
原帖由 高達長長神 於 2019-9-5 05:33 AM 發表 查看引用來源
樓主好波👍🏻
多謝高兄既支持 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

呢篇成積都算唔錯 , 我唸我之後會寫多D廣東話色文

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-9-17 11:06 AM 發表 查看引用來源

多謝高兄既支持 !!!

呢篇成積都算唔錯 , 我唸我之後會寫多D廣東話色文
支持遠離「雞巴」XD

引用:
原帖由 米高達 於 2019-9-12 07:06 PM 發表 查看引用來源
唔知喎,唔明今次彩蛋意思?
上次有彩蛋咩?上次彩蛋係乜都記唔起 😂
小弟呢個星期唔知咩事 , 突然淫興大發 ,
又開始左寫3篇文 ... 而且 , 其中一篇係 "廣東話"
仲會係之前其中一篇既外傳 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

(不過小弟今年開左個頭 , 無寫落去既爛尾文 ,
就有4篇 ... 而且己經無計 , 預計會寫返既另外兩篇)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

是了 , "果邊" 作者排第一果位巴西兄咩事消失左???
米兄知唔知內情???
:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-9-6 10:09 PM 發表 查看引用來源
不錯,加油,努力!
多謝 L兄的支持 !!!

你地既支持 , 係小弟繼續寫落去既原動力 !!!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-17 04:01 PM 發表 查看引用來源

支持遠離「雞巴」XD
咁我唯有以後用 "肉棒" 拉 ... :smile_35:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-9-21 08:07 PM 發表 查看引用來源

小弟呢個星期唔知咩事 , 突然淫興大發 ,
又開始左寫3篇文 ... 而且 , 其中一篇係 "廣東話"
仲會係之前其中一篇既外傳 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

(不過小弟今年開左個頭 , 無寫落去既爛尾文 ,
就有4篇 ... 而且己經無計 , 預計會寫返既另外兩篇)
:smile_3 ...
唔知喎,完全無留意到排第一嗰個消失咗,可能自動要求?照計站長 Lawrence 唔會郁人啩 :smile_41::smile_41:

香討呢邊啲「兄弟」開始浮起,圍內有五丁友識嘅 😂 ,當然由另一台過江龍更多

你個倉咁鬼多貨嘅,唔知你寫短篇畀你嚇鬼死呀,哈哈 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-9-22 07:41 AM 發表 查看引用來源
唔知喎,完全無留意到排第一嗰個消失咗,可能自動要求?照計站長 Lawrence 唔會郁人啩 :smile_41::smile_41:
香討呢邊啲「兄弟」開始浮起,圍內有五丁友識嘅 😂 ,當然由另一台過江龍更多
你個倉咁鬼多貨嘅,唔知你寫短篇畀你嚇鬼死呀,哈哈 :smile_30::smile_30: ...
米兄你唔好咁講拉:smile_35:

其實我都有按過入去睇下人地D作品 , 有D出左共5-12章都係得2500-8000字左右 ,
我分上下/上中下果D反而都有8-9000字架 ... (當然都有D係幾萬字咁出既長篇拉)

至於巴西兄 ... 其他我都唔係好清楚 , 只係知道佢最賣座果篇(學生妹果篇)下左架

前往最後回覆