19年泰國之行

收藏  |  訂閱
12  6.1k

19年泰國之行

老虎想話去韓國幾日然後返台灣探外母。我就啱晒想等佢去台灣時偷跳幾日泰國。然後同佢講某損友約我去泰國。點知老虎話佢都好多年冇去泰國,而家吾去韓國,改去泰國。一聽之下,一句PK喇。好彩我話10號去,佢要13號先可以得閒,所以即約死黨10號先行,13號接老虎觀光遊。

10號到泰國下午1點幾,冇行李,好快出關即落機場一樓坐1:45車去芭提雅。吾使兩個鐘到達。機場車只停係外面大路,要轉接駁兩排車送你到酒店,每位100匹。今次訂咗間平嘢,170港紙一晚,係bxxkingcom定,剛好有推廣,吾喺就要成400蚊一晚。安頓好就去行人街飲下啤酒。然後去食飯。
飯後去gogobar搵女,閒日,人吾多,隨便入咗一間。睇女跳舞,見ok既,叫埋嚟請佢ladydrink。吾貴,170匹一杯。可以揸下波。佢哋冇一淡一杯,慢慢飲。兩條友,飲咗個幾鐘,埋單1000匹左右。跟住每人帶條女走。barfine1000,女短聚3000。埋單一齊俾埋酒吧就得。跟住打車返酒店。酒店係soi10。話4星,但應只有三星。算整潔。帶女上房冇難度。入到房,女要自己冲,我有我冲。冲完,戴袋吹,我吾多like。條女吾肯環保,冇計。之後上馬,搞掂,冇問貼士就走咗。賽後報告,我朋友個件,環保吹,多資勢,佢話爽到爆。

第二日起身都下午。去咗食翅。都OK。跟住行下terminal21。呢間嘢個厠所真係一流。適逢要開大,個廁所有電動馬桶,有暖版,噴水洗patpat。享受下。跟住去按摸。係二街間aree按,我個技師中女,冇乜所謂,按摸啫,我個friend就揀個後生女,算靚。我地按兩個鐘。點知差不多尾時,JS問我要吾要按小弟弟?我話吾使喇。吾想徙精,人大咗,一日兩次吾多掂。按完,friend話有按雀,出埋。小費,佢400,我100
入夜,飯後再去gogobar,今次係行人街,有間冰bar個度行入去,到尾間gogobar,好似叫ElectronicBlue。個門打開,好多女,有啲冇着,有啲着水手裝,但冇under既,即入,啲女都吾錯,睇中一件,但有人坐緊,咁我再睇下有冇其他正嘢。我個friend因下午出咗,佢都係係度齋飲睇女算數。約5分鐘,條女free咗,我即係叫埋嚟。請佢飲杯嘢。因我個friend齋飲,我就坐多陣帶條女走。價錢一樣,10003000。今晚好運,條女一齊冲涼,水中蕭,上床後繼續不停吹,差啲爆,即上套,上馬,一陣就俾佢KOhappy晒。俾咗100匹佢搭車走。

第三日出曼谷,訂咗taxi1300匹直去酒店。兩個幾鐘後到達。先去18層地獄睇下。冇乜好料,價錢4500 - 7500不等。好啲既都要6000。吾去住,先去食飯,飯後去labelle睇女。經理較友善及耐心,教我地點分價錢,我睇中一件5500既,就帶上房。上到房,佢較水,先同我按一下,水好就去浸浴缸,由頭洗到落腳。波夾腸,吹蕭,波推。洗完,上床,又吹同波推,跟住上套上馬。再次happy

第四日老虎到,去接機。我訂好車去芭堤雅。晚飯後,老虎知我瞓前要飲酒,但佢該晚有啲攰,叫我自己去。我如甩縄馬餾,即刻去搵食。即去行人街,今日星期五,好多人。我去咗moon,入去睇啱兩件,即叫過嚟。揸下波睇下邊件彈手啲就即走,附近搵間平房即開波,務求早交人,老虎冇起疑心。今晚bonus嚟既。

過多兩日,打道回港。

Ching, 行程豐富, 最後bonus先至係最正! 

18層地獄係玩乜架?地址?我只玩過日式90分鐘得1Q,好冇癮

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-9-22 22:11 發表 查看引用來源
18層地獄係玩乜架?地址?我只玩過日式90分鐘得1Q,好冇癮
18層地獄係啲人俾既稱號。即Enertainment complex 6樓冲涼缸。當年啲女玩到好放,如再十八重天一樣。

引用:
原帖由 voking 於 2019-9-22 05:47 PM 發表 查看引用來源
老虎想話去韓國幾日然後返台灣探外母。我就啱晒想等佢去台灣時偷跳幾日泰國。然後同佢講某損友約我去泰國。點知老虎話佢都好多年冇去泰國,而家吾去韓國,改去泰國。一聽之下,一句PK喇。好彩我話10號去,佢要13號先可以得閒,所以即約死黨10號先行,13號接老虎觀光遊。

10號到泰國下午1點幾,冇行李,好快出關即落機場一樓坐1:45車去芭提雅。吾使兩個鐘到達。機場車只停係外面大路,要轉接駁兩排車送 ...
:smile_o12:用心詳盡!

俾新手一個頗吸引的導賞指南,係爭D相作輔助內容。

努力加油:smile_o13:

11月會去芭提雅,多謝師兄有用資料!

引用:
原帖由 一等閑人 於 2019-9-22 23:35 發表 查看引用來源

:smile_o12:用心詳盡!

俾新手一個頗吸引的導賞指南,係爭D相作輔助內容。

努力加油:smile_o13:
謝謝版主呀。同老虎去,一陣俾佢吾小心睇到啲相就六國大封相。大龍風啦。
所以今次冇相。:smile_42:

曼谷海皇都唔錯

想了解ElectronicBlue, GOOGLE 唔到DETAIL,請指點

泰國屌西宜家幾貴下,已經唔再係天堂

前往最後回覆