另類快感:有無人對緊包既衣物有fetish?

收藏  |  訂閱
27  1.4k

引用:
原帖由 tina.w 於 2019-9-29 01:57 PM 發表 查看引用來源

著zentai本身唔算架
不過有時著zentai比sp調教
或多或少都有將自己交託比佢既成份
完全成為佢既從屬
可能似sub多過M啦
失敬失敬!
原來你已經有SP可以調校你著zentai
你有冇試過玩SM繩縛個D呀?個快感應該同zentai差唔多喎!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-9-29 05:20 PM 發表 查看引用來源

失敬失敬!
原來你已經有SP可以調校你著zentai
你有冇試過玩SM繩縛個D呀?個快感應該同zentai差唔多喎!
繩縛好少玩
佢知道我比較喜歡另類既拘束感
會玩第d

引用:
原帖由 tina.w 於 2019-9-29 05:40 PM 發表 查看引用來源

繩縛好少玩
佢知道我比較喜歡另類既拘束感
會玩第d
I see
你個套zentai下身係咪有個洞可以俾Sp插呀?

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-9-29 05:45 PM 發表 查看引用來源

I see
你個套zentai下身係咪有個洞可以俾Sp插呀?
我同sp有好幾件夾錢買既
買既時候有得揀開唔開窿
bdsm唔一定係有性行為架

引用:
原帖由 tina.w 於 2019-9-29 05:50 PM 發表 查看引用來源

我同sp有好幾件夾錢買既
買既時候有得揀開唔開窿
bdsm唔一定係有性行為架
原來如此!
要返去惡補下bdam的定義係乜嘢先!
請多多指教,thx🙇🏻‍♂️

小弟有少少自戀,自己著貼身單車衫,會有興奮感覺。會喺塊鏡前面左照右照。會有生理反應。

試過著住單車衫扑嘢,又係對住塊鏡。

如果講英雄造型,我只係對粉紅power ranger有興趣。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-9-29 07:07 PM 發表 查看引用來源
小弟有少少自戀,自己著貼身單車衫,會有興奮感覺。會喺塊鏡前面左照右照。會有生理反應。

試過著住單車衫扑嘢,又係對住塊鏡。

如果講英雄造型,我只係對粉紅power ranger有興趣。 ...
粉紅色通常係女吖嘛

咁係咪好似消防局果個任何人咁?

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 30/9/2019 10:26 AM 發表 查看引用來源
咁係咪好似消防局果個任何人咁?
“任何淫”嗰啲唔fetish,而係kink(變態)。Cheap好多。

除咗lycra質料,有啲人亦會玩PVC或者rubber。配搭非常耀目嘅顏色、螢光呀、幻彩、柒彩、或者半透明(若隱若現喱士feel,正!)甚至全透明(裡面乜都唔著,完全睇哂!)

又可以戴埋眼罩、面具(小弟頭像乃本人近照,可作參考 )、豬嘴。落埋手套,各式配件咁,非常型仔/女。

玩得fetish,其人唔多唔少都有些少變態,些少自戀,些少戇居,再加大量淫穢幻想。

前往最後回覆