上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
109  170.9k

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-2-26 07:19 發表 查看引用來源
正,理想中嘅偷食人妻👍👍
我為咗搵大家心目中嘅阿群,專登搜尋呢類中女。

真實嘅阿群比較師奶,冇呢條女咁優雅有氣質嘅。但係我搵呢個飾演阿群其中一個主要原因係佢著起衫嗰陣好斯文、完全唔似喺床上咁放、咁渴求,兼且佢對lin好大粒。
引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-2-26 09:30 發表 查看引用來源
松下紗栄子…要記著她……佢做阿群也好
我剛剛至發現呢條女,原來佢喺AV界係一個好有地位嘅阿姐。已經息影,據講當初係空姐同儀態訓練師,假如係真嘅話,難怪咁優雅。亦都聽講佢純粹好奇所以入AV呢行嘅,唔知真定假,師兄即管上網搵吓佢啲圖/片,有好多我唔放便貼上嚟。不過網上佢嘅片都打咗格仔嘅,留番俾大家一個想像空間。

我個人絕對鍾意小予同同婷婷多過阿群。現實中,阿群冇呢件女優咁吸引。舊年我同阿群為咗一啲時事鬧不和,已經唔啋大家㗎喇。

引用:
原帖由 Chartersurveyor 於 2020-2-27 12:17 發表 查看引用來源
舊年我同阿群為咗一啲時事鬧不和
why ? can tell us
舊年啲事囉。

佢賓館啲生意大受影響,我同佢討論好好事情嘅時候發覺大家嘅思想、價值觀,完全溝通唔到。

佢仲不斷想挑撥小予企喺佢嗰邊。

但係呢度唔想太深入講社會議題,講吓情色嘢算喇。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-24 14:16 發表 查看引用來源
婷婷係另一個難選角嘅角式。

無論外型同性格,佢都有好幾面。一方面係可愛、單純嘅女仔,另一方面有佢任性、反叛嘅一面。

現實中嘅婷婷有時候係個幾頂頸、會大吵大鬧嘅女仔...

我更新咗飾演婷婷個女仔啲相。

引用:
原帖由 chankoi 於 2020-3-4 20:23 發表 查看引用來源
今日情人返來未?
多謝問候。

佢哋已經隔離完,但因為當地去機場嘅主要交通都封咗,另外就算番咗香港都仲要隔離多14日。

恐怕最快月尾至可以再見。

引用:
原帖由 gti1620 於 2020-3-13 11:51 發表 查看引用來源
花了幾天時間,間歇地追看師兄的故事+經歷,好正!勾起了我的回憶,因我也曾經與孖生姊妹花一齊,不過是細孖,也是大陸人,現在想起是湖北的!
她身材不錯,細腰大波,大孖的波我也見過,因大孖那時剛生完bb, 常在我面前餵bb吃奶 ...
多謝你追睇我呢個故仔,亦都多謝你分享你嘅故事。

冇錯,相比香港女仔,大陸女仔喺性方面的確比較開放。

引用:
原帖由 Chartersurveyor 於 2020-3-24 08:54 發表 查看引用來源

It seems that they (big six lady) will not care to let you see or minor touch, but it did not mean that she will allow you to fuck her.
有啲大陸妹唔介意掂到。我甚至試過喺街有啲大陸妹人逼嘅時候對波係咁壓埋嚟。我同意即使佢哋呢啲方面開放,唔代表佢哋唔會隨便俾人屌。最低限度要喜歡你至可以。

引用:
原帖由 seehungma 於 2020-4-5 22:47 發表 查看引用來源
寫得非常好,好吸引,身同感受。
多謝讚賞同留言。

引用:
原帖由 manray 於 2020-4-10 11:13 發表 查看引用來源
早幾個月睇咗 "中學回憶錄:溝了老友條女" 呢兩日得閒又睇多次........
每次睇完諗返起"芳芳"都有一種莫名嘅傷感
呢個故事啲人與人之間嘅情節亦都好令人感慨, 人一長大接受過社會嘅洗禮, 真係會變得面目全非 ...
咁橋我早幾日突然睇番呢個故仔,我對芳芳、Mabel都有感情。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆