上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.7k

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2019-12-18 11:16 發表 查看引用來源
我幫手!我要Michelle
你可以代入個角色嘅。

第十一集(中)嚟喇,攪吓支節先。

主角同小予之間仲會經歷一啲嘢,先至會去到戲肉。

而家,主角同小予識咗一年左右,戲肉係喺佢哋識咗三年嘅時候至發生,當然,中間有好多嘢將會省略。

* * *

十一(中)

阿群約我同阿Pat喺紅磡間海逸食飯,等我哋識咗先。

阿Pat幾cool,感覺佢好似唔多like我。

佢唔like就罷,大不了我幫小予交租,我未使靠服侍女人搵錢啩?

我去toilet,小便嘅時候攞細佬出嚟嗰吓,忽然諗起小予叫我媾阿群,佢話我屌得阿群開心嘅話,阿群會俾好多錢我,估唔到而家算係發生緊。

返埋位嘅時候,喺佢哋後面聽到阿Pat問阿群,我可以同佢單獨一齊嘛?

介紹得俾你哋識,當然可以啦,不過,我哋唔係講好幾個一齊嘅咩?

嗯,我想試吓先,得嘛。

咁好啦。

我故意等佢哋傾掂數先埋去。

然後阿群就話,我走先喇,呢餐阿Pat埋咗單喇。

咁點係呀?

阿群話,你陪阿Pat啦。

Pat cool cool咁問,賞面嘛?

樂意之至。

原來佢早已經喺上面安排咗房,佢俾一張key card我,話佢先上去,叫我10分鐘後至上去。

我見佢講嘢幾cool咁,估佢應該幾難討好。

上到去,我用key card開門。

見到佢著住see through睡衣,裏面咩都冇著,企喺落地大玻璃窗面前,背住我。

背光之下,佢個B喺兩邊pad pad底下㘉出嚟,個形圓圓咁,好誘惑。

我企喺後面欣賞呢個部位,細佬有反應。趁呢個時候我攞漁夫之寶出嚟啪一粒。

Pat擰轉身,好挑釁咁望住我。

阿群話你好犀利,我要嘅唔淨係犀利,我要識調請。

我唔叻㗎,我只會對我喜歡嘅女人動情。只要能夠令我動情,其它嘢就會好自然。

咁你覺得我能夠令你動情嘛?

我望吓佢件透視睡衣裏面,佢對密桃胸,唔算大對,但幾靚嘅。三角地帶亦都企理、整齊。

妳好elegant,身型都好靚。如果稍為放低些少矜持,我諗會好誘人。

我唔識喎,多數都係男方帶動。

我都唔叻㗎,我好粗魯。

阿群話你係專業人士,我睇你都好斯文,點粗魯法?

我係地盤佬(其實我係工程顧問),我扮斯文。

於是我埋去摸吓佢手臂,然後慢慢移動上去膊頭,按摩吓。

舒服,佢話,佢對手不其然亦都放喺我肩膊上。

我就哄埋去錫佢條頸、耳仔。

佢發出輕微嘅喘氣聲…

我即管試吓冒犯吓呢個咁高檔嘅八婆,一嘢咀埋去,仲伸脷入去。

諗唔到佢好好反應,即刻抱實我個頭,用條脷回應。

咁高竇吖嗱八婆,我一路啜佢條脷,一手隔住佢件透視嘢揸佢嘅密桃胸、用手指搓佢的的。佢癲咗咁搏命抓我膊頭、扯我啲頭髮。

我隻手索性移動落下面,打開佢件睡袍,就兜落佢個妹度捽佢。

佢細細力推開我,一路氣喘一路望實我,話你好喉擒喎。

細佬喺條褲裏面ku到好緊。

我唔理喇,佢唔鍾意就罷。我除褲,細路已經亢奮。

Pat一見到我細佬,露出一副驚訝嘅笑容。

睇嚟佢幾高興,我就走埋佢捉實佢,抱起,然後放上床。

撳住佢咀佢,咀吓落啲就索佢隔勒底。

Pat起勢笑,好痕…

我繼續錫佢隔勒底。

佢一味笑,趁有一吓空檔,就話乜你咁樣調情嘅咩?

我都唔係調情。

咁係咩?

係俾妳啲費洛蒙激發咗我獸性。

佢笑住搭住我膊頭然後攬我入懷。

互相用口挑𢭃、服侍對方身體一輪,佢神情恍惚咁起身攞手袋。

佢自備咗套,係超薄。

我插入阿Pat個西嘅時候佢好痛楚咁大嗌,我唔理佢,就開始操作。

做咗一場好美妙嘅性愛,佢好似好耐冇做過咁樣,盡情擘大下面任我舞。我將佢搬來搬去、反來反去,喺床邊、趴喺窗邊,我坐喺枱佢面向我坐上嚟。

一路做愛一路接吻,我用唔同角度、幅度同速度抽插佢。

佢氣喘住話真係好犀利…俾你屌死…

我話,我都話我唔叻調情,淨係識得插。

我好鍾意…

我屌咗佢好耐,從佢啲反應之中,我諗佢應該夠哂皮。

事後,瞓喺床度喘氣。

假如我要搵你,可以直接搵你嘛?定還是我要經阿群?

我即刻諗起如果同佢私下來往,一旦佢周時搵我,小予嚟到嘅時候會好麻煩。

於是我話,我好想同妳做朋友,但係我諗我哋大家都有自己嘢,我怕唔可以見好密。

佢有少少不滿咁講,我都好忙嘅,我諗,一個月搵你開心一、兩次唔算好密啫?

好呀,我都喜歡。

你應該喺報紙雜誌見過我,知道我係乜嘢人啦?

知道呀,放心啦,我哋大家都係有屋企嘅人。

你有好多女?

唔係呀…

阿群係你女朋友?

我都唔知,妳見過有人會叫自己個男朋友同第二個女人做愛未?

我同佢好好交情嘅,有試過同佢攪。

女女?

係,不過我未試過同佢嘅男人做。

妳有喺外面玩過?

少,兩個,都唔開心嘅。

可以講吓嘛?

一個明星仔,佢做愛好犀利、調情亦都叻,但原來只係為咗想我捧佢上位;另一個做生意嘅,佢調情都唔錯嘅,做愛有技巧,但係能力差少少,佢當我係佢條女咁,成日煩住我,過問我啲私事。

佢好鍾意妳喎。

係,但係唔可以咁㗎嘛,大家屋企都有頭有面…

嗯…

我同阿Pat交換咗聯絡,佢話盡量唔成日搵,但頭先好精彩,佢可能會啩住。

我話少啲至可以保持新鮮感。

之後我就幫阿群服侍Michelle。嗰日我哋食完tea就上Michelle一個單位,然後我哋三個人一齊沖涼。

我都係第一次3p,沖涼嘅時候,見到兩對波波、兩個妹喺身邊,細佬不其然亢奮。

(未完待續)

正,簡直男人夢想👍👍😄😄

嘩,第一次見Michelle就3p,我驚我應付不來

劇情好好睇  直情男人夢想情節.

MMF  仲要係大家都係 偷食

會唔會連小予個女 都調校好 收為自己馬房良駒

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2019-12-20 10:04 發表 查看引用來源
嘩,第一次見Michelle就3p,我驚我應付不來
係呀,Michelle個樣乖乖咁,其實不知幾鍾意玩,呢啲女唔容易頂㗎。

* * *

十一(下)

群同Michelle喺花灑底下互相揸波、錫咀,我喺佢哋下面用口服侍佢哋。

Michelle唔算超靚,係鄰居女孩進化到鄰居師奶嗰種,波亦唔係好大,但有種普通女仔嘅誘人。佢個樣乖之中姣,姣得嚟乖,令男人好想擒。

喺花灑底下啜佢哋嘅奶、舐佢哋嘅鮑,佢哋輪流錫我細佬。

Michelle見到我細佬嘅時候露出驚嘅笑容,佢捋幾捋,就啜細佬個頭。

佢嘅口技比阿群、小予都更勝一疇。

Michelle之前同一個富豪嘅細仔拍過兩年拖,後來俾記者影到佢同個老豆攪上,於是同有錢仔分手。冇幾耐又俾另一個富豪包,幾年間離離合合。中間又同唔同有錢人來往,最後同而家嘅老公一齊,都係做生意嘅,但比起之前啲男人唔算好有錢。

有錢人嘅圈子就係咁樣share女人。

可想而知佢嘅口技點樣練成。

Michelle有少少鍾意被虐,佢一路幫我suen熱狗,一路要阿群用手指玩佢。嗰陣我先至留意到阿群冇留指甲,女人大都鍾意留指甲嘅。

佢兩個似乎玩開嘅,阿群好熟悉點樣玩Michelle個西會令佢high。

感覺上,Michelle可能先前俾人玩得多,好激烈嘅都試過,唔係咁容易滿足,要好極端嘅刺激。

然後佢哋互磨,一邊磨一邊接吻同互揸。

我睇見佢哋玩得咁開心,就喺阿群後面篤入去。

Michelle問,咦,你哋平時冇戴套做?

群話冇㗎。

我喺阿群後面一路屌,一路錫Michelle。

我話,妳好索。

喺女朋友面前讚第個女仔,你作死。

我哋做愛都可以,唔怕。

群話,Michelle,不妳俾佢插吓,妳應該會覺得好舒服。

咁…返出去先啦…

我插住阿群抱佢出去,身都冇抹就同佢跌落床度。

我砌多佢幾吓,就喺佢身體裏面出返嚟。

阿群就讓位,Michelle已經攞咗套出嚟,幫我戴上。

我抱住Michelle條腰,正準俾篤入去,先留意到佢個係蝴蝶西,兩塊瓣仔微微向外反,好的式、好別緻。

我讚吓佢,好靚,就用手指玩吓佢兩塊瓣。

進入去嗰嘢,覺得佢俾一般女稍為鬆動少少,我估佢可能同啲有錢佬用玩具玩得多。

佢兩個交替同我做,我同阿群唔想用套嘅,但Michelle要用,於是我就戴住個套,輪流插佢哋個窿,將佢哋啲西水傳來傳去。

我之前冇估錯,Michelle先前俾人玩得多,好激烈嘅都試過,要好極端嘅刺激。但因為我算幾大,同埋夠耐,我可以插到佢夠。

阿群話,嗱,我都話㗎啦,你次次做半粒鐘以上,又大碌,真係冇乜女仔頂得你順㗎,最少要兩個女仔先得。

於是我就開始咗同佢哋幾個來往。

同阿Pat、阿群3P,同Michelle、阿群3P,又同佢哋幾個單獨,又試過4P…

Michelle好滿意我,於是佢俾嗰個單位我,叫我可以住到搵到地方搬。

住嘅地方解決咗,就叫小予嚟香港。

點知小予落到嚟之後話唔做嘢住,女婿嘅屋企人想佢哋個仔同婷婷新年正式結婚後,小予過去照顧佢哋兩個起居同督促佢哋讀書。

我話,咁我哋又要分開囉?

佢話,仲未傾掂數。我都要搵食,我過咗去,我同個女嘅生活費點算?我想男家資助。同埋,我話我每個月要返香港一次見你…感覺佢哋唔會應承…

佢哋屋企咁富貴…

你唔知道㗎喇,佢哋雖然有錢,但好小家㗎、又計算…

本來係好美好嘅,女婿屋企喺北京一間大品牌嘅老闆,婷婷畢業後會去佢哋屋企喺香港嘅業務做嘢,到時候婷婷、小予嘅生活就安寢無憂。小予唔係刻意去攀呢頭婚事嘅,少強,嗰個少爺仔,愛死婷婷,佢要婷婷跟佢一齊去外國讀大學。本來小予同婷婷啲姑姐都唔贊成嘅,一來間大學唔係普通大陸人讀得起嘅,二來小予唔鍾意少強,覺得佢無禮貌、冇用,只不過持住屋企有錢。佢甚至亦都唔鍾意少強嘅家人,佢哋不但勢利到不得了,亦非常專制、計算。

但係兩個細路愛到死,就只好成全。

小予一直唔知道佢兩嗰嘅生活係點嘅,直至我幫佢攪好哂永久居民身份、旅遊證件,終於可以去睇吓婷婷同女婿嘅生活,先至發現原來佢哋有好大問題。

(未完待續)

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-20 09:08 發表 查看引用來源
正,簡直男人夢想👍👍😄😄
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2019-12-20 23:06 發表 查看引用來源

劇情好好睇  直情男人夢想情節.
係幾好玩㗎

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-12-23 20:18 發表 查看引用來源
  MMF  仲要係大家都係 偷食
MFF,係㗎,大家都係偷食。
引用:
原帖由 agogock 於 2019-12-23 22:58 發表 查看引用來源
會唔會連小予個女 都調校好 收為自己馬房良駒
呢個故仔嘅題目其實已經暗示咗,不過會去到臨尾先。

長篇小說,正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆