上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.8k

引用:
原帖由 agogock 於 2019-9-30 02:04 發表 查看引用來源
相當精彩, 莫非後來 婷婷來港 見到叔叔 都喜歡了你
已經更新咗喇,由第12頁睇起。

引用:
原帖由 Lily花香 於 2019-10-2 01:18 發表 查看引用來源
果女呢?
已經發生咗喇,由第12頁睇起。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-1-14 14:23 發表 查看引用來源
更新嚟喇,遲吓至執錯字同加番圖落去每一個post。

* * *

十四(中二)

婷婷停哂手,紅住面睇住我。

佢見到我細佬矗立住對住佢昇旗。

爸爸…佢眼紅紅咁伸手過嚟揸住我,好溫柔咁捋吓、捋吓。

俾婷婷嘅纖纖玉手捉住,細佬亢 ...
十四(中三)

之前同小予一齊,最辛苦嘅係大家都好想名正言順一齊,但係現實唔容許。佢俾阿軍攪咗,係好難過,但最起碼佢而家叫做有老公、有個家,雖然我相信佢唔愛呢個老公,但總算有個男人照顧佢。

我唔想婷婷承受佢媽媽嘅痛苦,嘗試同佢講,佢媽媽同我一齊有幾辛苦。

我哋唔可以光明正大一齊,妳好多時見唔到我,要偷偷摸摸。

你佔有咗我至同我講呢啲嘢?

妳可以恨我,但係我唔想令妳媽傷心…

我冇恨你,我自己要嘅,我想體會媽媽同你一齊嘅感受。

妳係為咗想償還媽媽為妳做嘅嘢而同我…?

唔係…我愛你…

我感動,但亦好亂。

我話,我好擔心…

擔心乜嘢?

擔心我哋一齊會對妳唔好,會令妳媽傷心…

你其實係擔心俾媽知道多過擔心我…

婷婷…

我想完全奉獻俾你。

妳已經奉獻咗啦。

你唔愛我咩?

本來…我一心想當妳係女嘅…

唔可能㗎喇,我哋返唔到轉頭㗎喇…

佢攬住我。

你好硬…愛多我一次好嘛?

佢手伸落去,一路捋我細路,一路錫我。

再同婷婷嘅舌頭糾纏,我忍唔住再摸佢嬌小嘅波波,感到佢嘅無助。

我好想好好愛佢。

再次進入佢脆弱嘅陰道。

老公…我愛妳…

唔知講乜好,心情好亂、好激動。

喺婷婷身體裏面蠕動起嚟。

感覺自己將對兩個人嘅愛投入喺一個人身上,但唔係1+1=2咁簡單。

婷婷一路俾我抽插,一路抽搐、喘氣,無力嘅玉手喺我背脊後面,軟弱咁抓吓、抓吓。

眼眶紅紅、恍惚咁嗌,老公…

感覺佢唔只係小予上身,所有對小予嘅愛加上對佢嘅愛再互乘,我前所未有咁激動,就話,婷婷…我愛妳…會好好對妳…

佢up頭…你要我點都可以…

呢次,我控制唔住自己,射咗入婷婷裏面…

同婷婷發生咗關係後,我哋再毫無懸念。我已經將佢睇成女朋友,而佢,據佢嘅講法,話我已經係佢老公。

我哋要諗一個好啲嘅方式俾妳媽知道我哋一齊咗。

冇需要,就話我當你係爸爸。

咁樣唔好。

俾媽媽知道我哋咁樣,佢會傷心。

當初,妳話佢會同意嘅?

你真係信咩?

妳…

其實…我都唔知道自己諗乜㗎…嗰陣我淨係好想代替媽…既係想補償,亦有啲鍾意你…點知…慢慢、慢慢我越嚟愛你…

你同你媽真係好似…

但我冇佢咁靚、波波冇佢咁大。

但係我好愛妳…

真嘅?

真。

咁媽媽點算?你唔再愛佢?

都愛…但係,佢而家都已經有老公啦。佢做我小三咁辛苦,而家未嘗唔係解脫。

佢根本唔愛嗰個人…只係冇辦法。

我同婷婷開始咗,佢對我完全奉獻,同小予當初一樣,我想點佢都肯。我實在愛佢,唔想再同其他女人做。Michelle、阿Pat我都冇再理。

點知,有日,阿群搵我。

點呀?係咪好想見小予?

係呀,好想。

我有辦法,放工過嚟我度傾。

上妳度?

係吖,驚我食咗你?

唔係。

買外賣上群賓館同佢傾。

條橋好簡單,一早其實應該諗到,就係,借口話阿群呢個好姊妹想同小予聚舊,請佢嚟香港玩。

阿軍信唔過小予,尤其是佢知道小予之前喺香港一路有男朋友,小予係同呢個男朋友冇任何爭吵之下突然分開嘅,有機會實會設法聯絡番。所以阿軍一定會監視小予一舉一動,小予嚟香港的話實全程跟到實。

好簡單啫,我話,話小予嚟探個女,到時話要同個女聚吓,使開佢咪得囉。

人哋而家名正言順係你條女老公,即係你條女個女嘅後父,佢可以理直氣壯話要同你條女、你條女個女三個人家庭團聚。

咁妳有咩辦法?

所以我用小予姊妹嘅名義請佢嚟香港聚吓,到時,我叫小予上去我度。我哋閨中密友聚會,男人唔方便喺度,你預早上嚟我度,匿喺隔嚟房,佢老公一走,你過嚟,咪可以見囉。

好辦法。

睇我對你幾好。

多謝。

你好耐冇同我哋玩喇…有咗新女?

…唔係呀…

一定係,邊條女咁犀利,一條女可以抵禦我哋幾個嘅魅力?

邊度有咁犀利呀?

如果小予喺度嘅話就可以。

佢而家都嫁咗人咯。

我留意到阿群個肚,四個月已經好明顯。

妳老公有冇懷疑過個肚唔係佢?

冇,喺佢心目中,我係一個為食肥師奶,冇人吼㗎。

唔係啩?

你都唔吼我啦而家,我哋幾耐冇攪過。

唔好咁啦。

不如我哋而家嚟一轉吖?

咁…

唔鍾意我嗱?

唔係…

驚我向小予爆大鑊?放心啦,我唔會,我仲驚過你。

妳驚乜?

你影過我啲相,一陣你揚出嚟,我成頭家就冇喇。

放心啦,我唔會做啲咁嘢。

好掛住你碌嘢…好耐冇俾你插過…你插過大肚婆未?

未。我諗起小予有咗阿軍兩個幾月嘅時候,同阿保做咗一次,個心好痛。

阿群攬實我,我哋跌喺床度…

手機有訊息。

婷婷發嚟。

爸爸喺邊度?而家見吖?

阿群喺旁邊偷睇,好彩婷婷冇叫我老公之類。

我即刻收埋手機,冇覆。

阿群呢吓先至發覺佢嘅舉動侵犯咗我嘅私隱。

唔好意思。

唔緊要。

小予個女?

係…佢約咗我今晚同佢食飯…

我乘機搵藉口甩身。

哦。

咁,你去啦。

唔好意思呀。

我好想要…濕哂喇…冇辦法啦咁,你邊日得?

聽日吖,我求其是旦噏。

好,一於聽日。

(未完待續)

非常緊張,期望下集!

等下集,做齊人真好!!

引用:
原帖由 tithy 於 2020-1-19 08:10 發表 查看引用來源
等下集,做齊人真好!!
多謝等待。

* * *

十四(下一)

喺阿群度一落樓即刻覆婷婷。

女,咩事?

好擔心。

咩事呀?講俾爸爸知。

M遲咗兩星期冇嚟…

就係我第一次扑佢嗰晚,第二轉嘅時候我㘉咗入去,雖然嗰轉係第二轉,比較少精…我心諗,有冇咁好彩呀?但係諗起我攪大咗阿群,攪大婷婷並唔係冇可能…好慌張。

嗰次射入去…唔係安全期咩?

唔係…

妳唔話我知,等我出嚟射…

想幫你生仔吖嘛。

唔同我商量吓…妳媽以前都會同我商量吓先嘅…亂咁嚟…

婷婷整咗個喊表情。

買支棒驗吓啦。

你同我一齊驗。

而家?

冇錯。

我開始驚…萬一真係攪大婷婷,小予知道實憎死我。自從攪咗婷婷,佢變得黐纏,我既鍾意佢咁樣,又怕佢。佢媽愛我愛得最黐纏嘅時候,最多都係喊,話我唔娶佢。但婷婷好多時要我隨傳隨到,完全唔理我有幾咁唔方便。以佢個性,如果佢有咗,會不顧一切生落嚟。佢媽冇話錯佢,真係任性嘅女嚟。

去誠哥嘅藥房買咗棒上去,婷婷喺我面前小便落去試紙度。

結果好大打擊…

我生落嚟。

唔可以。

你驚要養定驚媽媽知道會嬲你?

妳仲細個,咁後生帶住個細路對妳唔好。

我已經決定咗,我繼續返工,你必要時幫吓我就可以。

細路冇爸爸點得…

你咪係囉…

我唔想同佢拗,只想諗解決方法。

妳媽遲啲可能嚟香港。

佢可以咩?佢老公會放人咩?

上次妳見到嗰個姨姨會邀請佢嚟。

咁到時…你見番媽媽…

乜嘢?

會唔會同佢做愛?

如果我冇同妳一齊,一定會。而家,點可以呢?

但係媽會想同你做,你點可能拒絕?

我話佢知我同咗妳一齊好冇?

唔好,我唔可以傷媽媽心…我最初係諗住代佢向你補償嘅,我唔想佢知道我搶佢男人…

問題係唔知道佢幾時會嚟到,假如佢嚟到妳已經見肚的話…

佢開始喊,話我着緊佢媽多過佢。佢果然任性,做事唔諗後果。

我安撫佢嘅時候,佢話,反正有咗,想同你好好哋愛愛…

而家?

係吖,你唔想咩?

難得妳仲有心情。

我只係知道愛你…我係你嘅,你係我嘅。

我憐惜咁望住佢,錫佢啲眼淚,手伸入去佢衫裏面,摸佢波波仔…細佬脹起。

小予之前間中有講過想幫我生一個。

佢問過,點解你同你老婆唔生一個?係咪你生唔到?

唔係,一來老婆唔鍾意細路,二來佢唔做愛。

點解佢唔做愛?佢唔愛你?

佢性冷感。

你咁犀利,佢唔同你做簡直嘥咗你,難怪你要出嚟媾女。

小予好想我娶佢,但未至於好似婷婷咁不顧一切,唔係安全期嘅時候,會講我知,一係我唔射入去,一係戴套,同佢一齊嗰兩年冇出過事。

但事實證明我生到。

群話佢同老公一路唔避孕,咁耐以嚟得一對仔女,所以佢生育能力或者唔係太好。我同佢一路唔做安全措施,大家一開頭已經有共識萬一有咗就入佢老公數,不過我同阿群唔係好多時排卵期做愛,直至大半年前,我知道咗小予俾阿軍監粗佔有咗,好傷心之下,周時約阿群、Michelle、阿Pat屌。過咗幾個月,阿群先至有咗。

至於Michelle就更加錫身,佢只有安全期至間中敢俾我唔帶套。

婷婷到底係仲細個吖?定係遺傳咗小予敢愛嘅個性吖?總之就冇有識死,愛做就做,愛個男人就俾個男人射入去,套都唔戴,有咗就生落嚟。

我諗起佢媽當年就係咁樣有咗佢嘅,正如婷婷阿姨所講,婷婷爸爸過身時,小予先至28歲,正值大好年華,如果唔係帶住婷婷,搵個好人家嫁又好、去尋覓理想咩都好,總之帶住個女的確帶嚟好多制肘。

正如婷婷所講,唔攪大都攪大咗,呢個時候最好係做愛。

再次將肉棒篤入去婷婷可愛嘅小屄嘅時候,突然有種想對佢負責任嘅想法。

婷婷雙手喺我背脊後面抓緊我,我喺佢上面一路進出佢嬌嫩嘅肉一路望住佢迷醉嘅表情,諗到,以前小予成日話要嫁俾我、幫我生仔,呢個心願,婷婷咪幫佢完成咗囉。屋企嗰個又唔肯做愛又唔生仔,我係咪應該對更加願意對我好嘅人好呢?

一路喺婷婷水潤、嫩滑嘅肉洞裏面陶醉,一路諗呢啲事。

老公…

咩?

係咪…無論點樣…你都唔會娶我㗎喇?

我停低,錫一吓佢額頭,問,傻BB…做乜問呢啲?

冇…

我望住佢好似想喊咁嘅雙眼,話,呢刻我唔想太早講,怕俾妳錯誤期望…我哋搵個時間好好計劃吓…

好…老公…我愛你…

我都愛妳…

我繼續郁。

到咗第二日,放工嘅時候,群發訊息嚟。我尋日話會找數嘅,睇嚟今日走唔甩,要俾佢喇。其實我愛上咗婷婷,已經唔想再同其他女人做愛。但係我想阿幫我約小予落嚟,點都要招呼吓佢。

喺床上,一邊攪阿群嘅時候,一邊幻想阿保同小予做嘅情節。

根據小予講俾我知嘅大概,我幻想小予吼阿軍要落香港做幾日嘢,一時疏忽監視,小予就趁機約阿保出嚟見面。

我係阿保,鍾意咗小予咁耐,一路想媾佢。明知小予愛香港仔,只好苦心守候,點知女神一個屈尾十俾一個大陸土豪、暴發強搶,氣憤之餘,女神竟然主動約我見面,受寵若驚。

佢叫喺我搵間私隱度高嘅賓館開咗間房,話嗰度隱閉啲,可以好好傾偈。

第一眼再見到佢,就留意到佢個肚。

(未完待續)

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-1-16 10:54 發表 查看引用來源
非常緊張,期望下集!
多謝捧場。

劇情嚟到呢度,好多人一開頭就問幾時攪埋個女,已經發生咗喇,而家淨低落嚟就係解決埋主角同女朋友、女朋友個女嘅三角關係,然後仲有呢個故仔中出現過嘅其它角色嘅下落。

先更新,後執錯字,稍為有時間就加番啲圖。

由於新版字數限制極大,我要將一集斬件細上,亦都冇辦法喺第一個帖改番個title,已家已經係第十四集喇。

* * *

十四(下二)

放工嘅時候,群發訊息嚟。我尋日話會找數嘅,睇嚟今日走唔甩,要俾佢喇。其實我愛上咗婷婷,已經唔想再同其他女人做愛。但係我想阿群幫我約小予落嚟,點都要招呼吓佢。

喺床上,一邊攪阿群嘅時候,一邊幻想阿保同小予做嘅情節。

阿保就係小予返大陸跟佢姊妹小雪跑工程項目,俾班大陸人蹂躪仲差啲俾佢老闆姦嘅時候,幫小予解咗圍,之後向小予示愛話好想娶小予嗰個人。有一段幾長嘅時間,呢個人幾乎日日發訊息關心、問候小予。小予話對呢個人感覺唔錯,不過因為佢愛我,唔會同呢個人有嘢,佢仲將手機訊息俾我任睇,證明同呢個人真係冇嘢,只不過係對方鍾意佢。

根據小予講俾我知嘅大概,我幻想小予吼阿軍要落香港做幾日嘢,一時疏忽監視,小予就趁機約阿保出嚟見面。

我係阿保,鍾意咗小予咁耐,一路想媾佢。明知小予愛條香港仔,只好苦心守候,點知女神一個屈尾十俾一個大陸土豪、暴發強搶,氣憤之餘,女神竟然主動約我見面,受寵若驚。

佢叫我搵間私隱度高嘅賓館開咗間房,話嗰度隱閉啲,可以好好傾偈。

第一眼再見到佢,就留意到佢個肚。

佢話係俾人夾硬攪大嘅。佢唔愛呢個人,但呢個人救咗佢個女,仲肯娶佢。

我話我一路都想娶妳呀…點解唔留個機會俾我?

佢話當日係俾呢個人施暴嘅,唔攪都攪咗,佢反正需要有個家、而呢個人可以照顧佢…

我抱住佢,拍拍佢背脊安撫佢。

阿保哥,多謝你一路對我嘅關愛。

都冇咩啫…

你真係有咁鍾意我咩?

小予…我第一眼見到妳,已經好想好想擁有妳…

嗰日,我俾你班禽獸同事非禮,仲差啲俾我老闆施暴,多謝你救咗我…但係,我始終逃唔過俾另外一個人監硬嚟…

妳太過迷人喇。

小予講吓講吓忽然落淚。

我憐惜咁抱緊佢。

嗰日幫我抹走我細妹上面啲精,然後幫我着番條褲嗰陣…我感覺你隻手好暖…

我都有諗起嗰晚,妳嘅身體,簡直係完美…

仲想再睇我身體嘛?

當然呀。

小予就主動喺我面前除衫。我愕然

終於,再一次見到小予對美胸,佢對乳頭本來已經屬於稍大粒,因為有咗變得更大粒、更性感。

小予個鮑亦依然迷人。

佢個肚…令我諗到幾個月前,我心愛嘅小予個俾另一個男人嘅男根插過,喺裏面肆意發洩,將啲精注射入去。諗到呢點我就嬲。我唔介意識小予嘅時候,佢喺香港已經有條仔,但我最㷫監粗攪佢嗰個大陸人

小予捉住我隻手埋去揸佢對奶。

我覺得對你好唔公平,你啲同事咁禽獸,佢哋有得玩我身體。你一路對我咁禮貌、尊重,我就俾另一個人粗暴得到我身體。

唔好咁講啦,喺我心目中,妳係完美㗎,我從來唔敢強求同妳做親密嘅嘢。

你唔想?

點可能唔想?

小予伏埋嚟攬住我,然後就錫我。

佢個咀柔軟、條脷敏捷、對奶更加冇得彈,豐滿、軟熟。佢個肚壓住我嗰吓,明確感到佢喺人哋嘅女人。

掛住我個屄嘛?

佢忽然咁問,我毫無掩飾嘅餘地,唯有認,一路有諗起,好想再睇。

你可以好好睇。

先哄埋小予波波前面好好欣賞吓佢對菩提子。佢俾我班同事蹂躪嘅時候見過,印象中比較大粒、性感、迷人。今日終於能夠近距離仔細欣賞,睇到佢嬌傲嘅乳頭,我忍唔住輕碰一吓,小予當堂成身一震。

我搓揉吓佢對奶,軟滑、有份量,好滿足、激動。

然後我急不及待移動落小予下低,好好睇我一路念念不忘嘅美屄。

我哄埋去欣賞佢三角叢林下低嘅裂縫。

你可以反開好好睇。

真嘅?

係。

小予唇色唔算深,我反開佢兩塊鮑瓣,見到小予性感嘅陰蒂、濕濕嘅水洞裏面粉紅色嘅嫩肉有啲紋理。

輕輕錫一吓小予個唇,舔吓佢條溪澗,細佬已經脹得緊要,面好㷫、個身滾。

我都冇睇過你嗰度,佢話。

隨便睇吖。

我抱緊佢,一邊錫佢,一邊解褲頭。

我將已經弩張嘅熱狗攞出嚟,小予用佢嘅玉手摸吓我,我當堂陶醉。佢捋幾吓,感動到不得了。

小予…我想佔有妳…

你可以得到我,佢話。

真嘅?

小予up頭。

我開心到不得了,小予接受咗我。雖然佢已經做咗另外一個人嘅女人,但我識佢嘅時候,佢已經係人哋嘅女人,只不過轉咗手。

我激動起嚟,將碌棍頂住小予條裂縫,沿住個唇hi吓hi吓。

(未完待續)

回覆 137# dcat20 的帖子

好文采
現場感極高
睇得好辛苦
硬晒棒棒

引用:
原帖由 sek700i 於 2019-12-12 01:41 發表 查看引用來源
幾時食埋婷婷
第12頁發生咗喇。

走甩好多集……唯有慢慢睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆