上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.8k

引用:
原帖由 NPGG 於 2020-1-19 12:08 發表 查看引用來源
好文采
現場感極高
睇得好辛苦
硬晒棒棒
愚見認為,睇到男人硬、女人濕,係甜故嘅目標

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-1-16 10:54 發表 查看引用來源
非常緊張,期望下集!
而更新喇

引用:
原帖由 lostergundam 於 2020-1-19 20:08 發表 查看引用來源
走甩好多集……唯有慢慢睇
慢慢睇啦

男人出黎玩, 怕溝唔到女, 溝到就就怕太黐身, 之後就驚甩唔到身

引用:
原帖由 agogock 於 2020-1-20 12:03 發表 查看引用來源
男人出黎玩, 怕溝唔到女, 溝到就就怕太黐身, 之後就驚甩唔到身
係。不過愛上咗就唔同。
引用:
原帖由 dcat20 於 2020-1-19 10:37 發表 查看引用來源
十四(下二)

放工嘅時候,群發訊息嚟。我尋日話會找數嘅,睇嚟今日走唔甩,要俾佢喇。其實我愛上咗婷婷,已經唔想再同其他女人做愛。但係我想阿群幫我約小予落嚟,點都要招呼吓佢。

喺床上,一邊攪阿群嘅時候,一邊幻想阿保同小予做嘅情節。

根據小予講俾我知嘅大概,我幻想小予吼阿軍要落香港做幾日嘢,一時疏忽監視,小予就趁機約阿保出嚟見面。
十四(下三)

我係阿保。

小予趁阿軍去咗香港做嘢嘅時候約我出去見面。

喺賓館房裏面,我將碌棍頂住小予條裂縫,沿住個唇hi吓hi吓。

小予,我愛妳。

我知道,你嚟吖,佔有我。

好開心。於是我慢慢、慢慢將肉莖塞入去小予迷人嘅水洞裏面,俾佢暖暖而稠密嘅愛液滋潤,前所未有咁舒適、滿足。

小予肉緊咁抱住我,瘋狂咁錫我咀、脷,感覺佢已經愛上咗我。

一隻手撐住上半身,一隻手搓揉小予軟熟而飽滿嘅波波,肉莖喺佢溫暖嘅肉洞裏面活動。小予張開雙腿,繞住喺我背後,好似想儘量迎接我入內。

我一邊進出,一邊話,我一路期待妳同香港嘅男朋友分開,我就可以娶妳…點知妳俾第二個佔有咗,好心痛…

對唔住…小予一路俾我幹,面頰泛紅、目光恍惚咁話,多謝你一直以來對我嘅關愛…

我哋以後…可以…相愛嘛…?

可以…一有機會…我哋可以愛愛…想俾你慰寂、想俾你喺我裏面發洩…

小予咁樣嘅答覆即係接受咗我嘅愛,我好滾動,肉棍前所未有咁亢奮,起勁咁喺佢身體裏面進出。

你好硬…

鍾意嘛?

小予up頭。

細佬感到麻痺,我同小予講,一陣可以射入去嘛?

你到嗱?

到緊。

我仲未,可以延長啲嘛?

小予有咁嘅要求,我感到些少壓力,就話,儘量…

我忍住,郁多陣,痺嘅感覺越來越明顯。

小予…妳太令人迷醉,同妳做愛真係好難忍耐…

忍住…

好…

我細幅度、密集咁郁,用磨擦陰蒂嘅方式去滿足佢同時減少對細佬嘅刺激。

小予開始震抖,氣喘。

到嗱?

未…就嚟…

我繼續密集咁撞擊。

小予突然抱緊我,嗌,老公,我愛你。聽到小予講呢啲,我非常感動,佢終於俾我打動到喇,細佬亦越來越痺。

佢繼續嗌,老公,好掛住你,係真㗎。佢講講吓竟然喊。

我覺得奇怪,就問,小予…妳掛住嘅係邊個?

阿偉…我香港個男朋友…我好愛佢…佢係我一生之中嘅最愛,好掛住佢。

聽到佢咁講,我大受打擊,好失敗。原來小予唔係愛我所以同我做,只係攞我嚟做代替品。

我依然想討佢歡心,於是話,小予…妳當我係阿偉啦…妳當妳而家同妳最愛嘅人做啦。

佢二話不說,就話,偉…我好愛妳…好掛住你…好掛住你雞巴…好想返香港日日同你做…

隨即捉緊我埋去,吐條脷入去我口裏面,下體亦都好似嫌我抽插幅度唔夠咁,主動郁起嚟。

我真係頂唔順喇。

唔得喇…呀……

成身劇震一嘢,即刻頂實小予,將啲嘢㘉入佢子宮裏面。

射嘅時候,佢一臉懊惱咁望住我。

喺佢個窿裏面有幾吓餘震,我跌喺佢旁邊喘息,覺得非常唔好意思。

一來我俾唔夠滿足佢,二來佢愛嘅原來係佢喺香港嘅男朋友,只不過為咗答謝我一直關心佢,又或者有多少想報服佢老公用強搶嘅方式得到佢,先至搵我同佢做…

我感到非常之唔好意思…

以上,係我一邊屌阿群嘅時候,一邊根據小予當日講俾我知嘅嘢,代入阿保嘅角度幻想出嚟。

一路諗住小予同阿保做愛嚟同阿群做愛,我完全冇為意自己激動、肉緊。

阿群問,好耐冇試過你咁肉緊,你頭先諗住邊個?

妳唔俾我對妳有feel所以咁樣嘅咩?

咪扮嘢,一定係一路同我做一路諗住小予。

我為咗想阿群幫我約小予落嚟至同佢做,唔想功虧一簣,就盡量討好佢。

妳唔信我對妳有feel咩?

初初嗰陣的確有啲嘅,後來漸漸覺得你每次都係小予唔喺度嗰陣,尤其係佢同第二個男人結咗婚之後,你先至搵我同Michelle佢哋嚟發洩。

我唔想同佢拗。當初又喺佢自己講乜嘢只求慰寂、唔講感情,又話小予返嚟就將我還番俾小予呢啲嘢。我只求佢幫我安排同小予再見面,就話,妳係都唔信我對妳有feel都冇計。冇錯我承認小予一直喺我心裏面係第一位,但係妳就係佢之外嘅第二位。

你老婆呢?你當佢係乜嘢?

我無語。

你講到咁愛小予,點解唔同你老婆離婚,娶小予?

我而家確有咁諗。

而家至識得咁諗遲唔遲啲呀?小予都做咗人哋老婆啦。

冇錯,係太遲。

嚡,睇見你兩個真係,明明愛到咁,點解要攪成咁?佢已經做咗人老婆,仔都有埋,返唔到轉頭㗎喇,唔可以再好似之前咁樣㗎喇。

咁妳夠喺人哋老婆啦,我咪又同妳…

你當我炮友啫,點同小予相比呢?算啦,我可以幫你。除咗可以幫你同小予見番面,亦都有辦法令小予個老公放低對你嘅戒心,咁小予以後可以隨便嚟香港同你見面。

真係?

睇吓你個樣開心到吖…係,我諗到辦法,只係要小予同佢個女合作。

講嚟聽吓?

(未完待續)

support

Support Support

好精彩,繼續期待寫下集

引用:
原帖由 Tina33c 於 2020-1-20 19:48 發表 查看引用來源
support
天娜的甜點故事呢?

引用:
原帖由 Tina33c 於 2020-1-20 19:48 發表 查看引用來源
support
多謝支持。

* * *

十五(上一)

同阿群攪完,喺車上收到婷婷訊息。

爸爸你喺邊度?

因為剛剛同阿群做過,心有屎,我故意問佢第啲嘢去轉移佢注意力。

搭緊車返屋企,妳返工點?有冇男仔撩妳?

有呀。

佢點撩妳呀?

佢成日教我嘢,乘機問我好多私人嘢,今日下晝又問我放工去邊。

咁妳點應人呀?

我話返屋企同男朋友食飯。

咁佢點反應?

冇趣咁打圓場然後行開…係呢,你今晚晏咗走喎?

係呀,頭先有啲嘢做。

哦,過嚟陪我食飯吖?

我陪咗妳幾日囉喎,今日我返屋企食。

咁好啦…

夜晚,喺屋企,我登一登入微訊,見到有訊息,心諗莫非阿群已經同咗小予商量件事向我報告番?

一睇,係小予!喜出望外。

老公,好耐冇見,好掛住你。

我都係,妳點呀?阿軍錫妳嘛?

除咗幾乎晚晚要攪我之外,佢好錫我。

佢就好啦,有得晚晚同妳做。

我最想同你晚晚做,你又唔可以娶我。

都結咗婚成年啦,佢仲晚晚要?

係…佢話好鍾意同我做…未試過有女仔令佢咁大反應咁話。

咁妳適應咗佢碌砲未?

仲係有啲頂唔順…佢嗰度真大到好得人驚,我夾硬死頂…仲要晚晚嚟…

陰功,晚晚咁攪…

老公…

咩?

我好對你唔住。

妳又同第個做咗?

冇,發誓。只不過因為做咗人哋老婆,我覺得自己好對你唔住。

阿保呢?有冇再見?

冇喇,嗰次我約佢出嚟做過一次之後,佢冇再搵我,我亦唔搵佢…我諗佢可能好失望,因為我只係為咗答謝佢對我咁禮貌、關心,同埋為咗向阿軍報服至搵佢出嚟做,仲有嗰次我一路做一路喊住嗌你個名,佢就知道我愛嘅係你…

好唏噓。

阿軍今日冇監視妳咩?咁好訊息我嘅?

佢今晚有應酬。平時佢返工、見客都帶埋我。佢信我唔過,所以帶住我喺身邊等佢可以全天候𥄫住我。今日我話唔舒服,要唞吓,佢至放過我…係喇,老公,阿群頭先搵過我…

佢叫妳嚟香港?

係,佢話同你溝通過。

妳覺得佢建議可行嘛?

我諗可以,阿軍每一、兩個月去香港一、兩次,佢下次嚟香港做嘢嘅時候我試吓叫佢帶我一齊嚟。佢之前去親香港都要我留喺上面,冇講點解,我估佢驚我靜雞雞去搵你,每次佢返嚟都要睇我手機,所以我同你傾完偈之後,都即刻刪除聊天紀錄。

佢而家仲係咁樣監控妳?

有,不過冇初初咁嚴喇。我會試吓話姊妹請我去聚吓,到時,佢嚟到同阿群見個面就走,我就可以同你見面。老公,終於可以同你見面喇,我真係好掛住你…只係…我怕你會嫌棄我…

點會?我仲愛妳㗎。

日日同阿軍做,莫講我已經冇哂性趣,我恐怕我嗰度俾佢插到鬆哂,你會嫌棄我…

妳冇性趣點樣同佢做?

佢好多水嘅,佢將佢碌嘢頂埋嚟,將啲水擦勻喺我嗰窿度就插入嚟…老公,我哋再見嘅時候,可以攬吓你、錫吓你嘛?

梗係可以…我哋有機會再喺番埋一齊嘛?

可能要等佢玩厭我或者識咗第二個至得喇…但係據佢講,佢未試過咁鍾意一條女,佢話佢以前用錢玩嗰啲女明星,冇嗰真心…其實,唔計佢咁樣衰、碌嘢大到得人驚同埋佢幾乎要晚晚攪之外,佢都好錫我、對我好好…

有冇多少愛上咗佢?

冇,我只係話佢好鍾意我,對我係嚟真嘅。我依然憎佢。

佢嗰度真係有咁得人驚咩?

你要唔要睇?

妳有相?

佢好鍾意影相、拍片,要一路屌、一路影。我成身每一度都俾佢影勻,要唔要睇?

我懷住不安但又好想知道嘅心情答佢,好…

小予發咗啲相嚟,又有視頻。

見到自己心愛嘅女人俾第個男人屌,心好唔舒服。阿軍碌棍的確大得得人驚,有小予手臂咁上下粗,雖然小予手臂係屬於幼嘅。俾咁粗碌嘅撚插,除非個西早已經插到鬆哂嘅姣婆之外,恐怕冇乜女仔頂得順。短片中,見到阿軍擒上小予上面,小予擘大大髀俾阿軍喺佢兩腿之間係咁搖,我又聽到小予嗌到好似俾人攞佢命咁。

一諗到,呢個係我心愛嘅女人…好傷感…

你同婷婷點?小予忽然問。

我打個突。

(未完待續)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆