上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.8k

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-7 14:06 發表 查看引用來源
有呀,因為呢度字數限制好大,我改唔到原post,包括個title。
差啲走寶

回覆 178# dcat20 的帖子

嘩真係關係混亂都不得了。但係享受齊人福😁

真係好好睇👍👍好正😄😄😄

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-7 14:06 發表 查看引用來源
有呀,因為呢度字數限制好大,我改唔到原post,包括個title。
我都係呀 ! 早幾日無聊入唻望望至知道 原本已update 咗好多!!!!

我猜好多人都誤會咗 以為爛尾

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-2-7 15:57 發表 查看引用來源

我都係呀 ! 早幾日無聊入唻望望至知道 原本已update 咗好多!!!!

Me too........

回覆 178# dcat20 的帖子

之後識咗小洋同伊伊?

引用:
原帖由 mayday1 於 2020-2-8 09:08 發表 查看引用來源
之後識咗小洋同伊伊?
你咁好聯想力,可以試吓作故仔喎
引用:
原帖由 devil2006 於 2020-2-7 15:21 發表
差啲走寶
多謝捧場同鍾意
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-7 15:28 發表 查看引用來源
嘩真係關係混亂都不得了。但係享受齊人福😁
係混亂,但美滿,現實好多時候唔可以想點就點,唯有藉故事去圓滿
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-2-7 15:45 發表 查看引用來源
真係好好睇👍👍好正😄😄😄
多謝鍾意同一路捧場

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-2-7 15:57 發表 查看引用來源

搬咗嚟呢度,啲likes冇哂,字體限制大咗,差啲唔鬼想寫落去,不過呢個故事對我意義重大
引用:
原帖由 5GPlan 於 2020-2-7 22:14 發表 查看引用來源
Me too........
多謝鍾意同捧場

我喺最新一集加咗少少內容。

正過好多電影電視,關係圖打了好多個交义……

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-2-8 14:00 發表 查看引用來源
正過好多電影電視,關係圖打了好多個交义……
係好複雜。

呢兩集純粹build up情節,暫時少甜。

* * *

十六(上二)

時間跳返番嚟,我喺小予兩母女面前,同佢哋輪流做愛。

終於,事隔一年,我再次射入去小予度。

婷婷哄埋去睇住我啲嘢喺小予生婷婷個窿滴番出嚟。

嗰次,我同小予一心諗住攪個細路出嚟。

佢話,老公,婷婷唔係你親生嘅、薇薇係我俾阿軍攪大所生嘅,我希望可以同你生一個係我同你嘅。

我都想。

我向佢哋兩母女表達意願。

我愛妳兩母女,我好自私,一個都唔捨得。我唔想理世俗,我要同妳哋一齊。

我哋達成共識。婷婷仲細,我唔想阻礙佢搵自己嘅人生。我會同小予結婚,同一時間我同佢兩母女一齊生活,當然亦會做愛。婷婷個細路出世後,叫小予做媽,等婷婷他日萬一遇上鍾意嘅人,都有個清白嘅底。

婷婷好唔想,但佢愛佢媽,唔想再好似同佢媽爭男人咁樣,就話好。

不過嗰次射入小予裏面,並冇中招。

阿軍返到酒店見到小予搬走哂啲行李,發咗好多訊息嚟,話知道小予今次嚟香港係個局。

佢話知道呢年嚟嘆咗小予好多晚,小予其實唔鍾意嘅。所以,如果小予真係要走,佢唔會阻止,雖然佢玩過咁多女之中冇一個比得上小予,小予亦係佢屌過最正、最好屌嘅女人。

至於個女,佢話一個男人帶住個女始終唔方便。假如小予選擇離開佢,個女嘅撫養就唔關佢事。佢已經幫咗婷婷單嘢,跟住玩咗小予成年、攪大咗佢,當大家打和。薇薇嘅養育,以後由小予負責。

我還妳自由,條件係陪多我三個月。

小予諗,莫講俾阿軍屌三個月,一晚都痛不欲生。加上佢怕阿軍冇口齒,返到去又試禁錮佢點算?就諗不如照原來計劃,由阿保向上面單位爆阿軍啲勾當,同一時間小希設法將薇薇帶落嚟。

我聽完小予講法,話,妳應承佢。

小予同婷婷好詫異,問我係咪傻咗?難得可以回復自由,無端端送返上門?慢下手唔只俾佢屌多三個月,以後想再見番我哋都成問題。

我話,妳要真摯啲感謝佢,話妳只求同香港嘅親人見多幾日,交待返當日嘅事,之後就會返上去安份做佢嘅女人。

佢哋問我係咪癲咗?

我話,總之,妳咁樣答佢啦。

同一時間…

由於小希同小予好似樣,唔熟嘅人睇佢哋簡直一樣樣,小予將佢同阿軍住嘅寓所嘅地址、門口密碼俾哂小希。小希去到,保安見到佢以為係小予,毫無戒心就俾佢入去。

小希入到去之後,幫小予將佢要攞嘅嘢攞哂出嚟。

小予俾阿軍禁錮嘅時候冇隨身嘢嘅。佢啲嘢大都留低喺我當年俾佢住嗰個單位度,而家已經喺婷婷個公屋單位。

小希上小予度攞嘅,除咗一啲重要嘢,包括證件、銀行卡、小量阿軍送嘅值錢嘢,更重要係阿軍啲罪證。

阿軍落咗嚟,就算佢而家即刻要返上去,都唔可能話返就突然返到。改機票、等機、搭飛機、落機再搭車返去都要時間,小希有最少兩日時間,好充足。

況且阿軍每次嚟香港都會見幾個人、開幾個會,小予話會留多幾日自己上去見阿軍,阿軍好可能照原本訂嘅機票時間返去。

經小予安排,小希同阿保接觸。小希帶埋阿保上去幫手睇睇邊啲嘢有用。

同一時間,阿保透過佢嘅人脈,將阿軍啲嘢舉報俾有關單位。

一旦捉阿軍,有關單位可以充公哂佢啲資產,所以非常樂意咁做。阿軍失去哂呢啲嘢,同佢有勾當嘅人會即刻同佢割蓆,佢啲黨羽俾呢啲人收買,唔會再幫阿軍做事。

阿軍一返到去,喺機場一出嚟第一時間俾人拘捕。

佢諗都諗唔到係小予做嘅。

阿軍一路疏通唔同部門,小予邊可能有咁嘅人脈叫到呢啲部門捉佢?

被拘留期間,阿軍要求攞番手機通知小予。

老婆,我俾人拉咗,妳返到上嚟嘅時候,見我唔到㗎喇。我知道妳唔愛我,呢年嚟晚晚俾我強暴。但係我真係好愛妳嘅,我只係忍唔住想同妳做愛,只因妳太迷人,個B又咁好屌…能夠同妳做一年夫妻,仲攪大過妳,我已經將一生嘅福氣用清。我唔要求妳再陪多我三個月㗎喇,妳去搵妳香港男朋友,祝幸福。

小予見到呢個回覆,有一絲感動,問我哋係咪做得太過份呢?

冇辦法喇,現實有時就係咁,唔通真係上去俾佢屌多三個月咩?

莫講俾佢屌三個月,陪佢一晚都生不如死。

婷婷聽到小予呢句話,話,媽,妳為咗我咁大犧牲,我居然仲同妳爭男人…

婷婷,妳係我個女嚟㗎,我一生,最愛嘅就係你同叔叔。你哋相愛,我都安慰嘅。而家我哋三個人一齊,好美滿㗎喇。

媽,我以後,喺人面前,叫佢爸爸,等妳同佢可以明正言順一齊。我做你哋之間嘅小三…

委屈妳,婷婷。假如第日妳有鍾意嘅人,爸爸同媽媽唔好意思阻止妳。

我亦都同老婆離咗婚。

係個痛苦嘅經歷,呢度唔交待。

我一直想同小予生一個屬於我哋兩個嘅細路,我唔想再攪大咗小予,至發覺唔可以娶佢。

離咗婚,我同小予反而冇特別急於生仔嘅事,諗住先攪掂接薇薇嚟香港單嘢先。

阿軍俾人拉咗,佢喺獄中同小予辦離婚手續,將薇薇撫養權交俾小予。

薇薇一路由小希照顧,而阿保一路幫小予耐不耐睇吓小希、薇薇。

小希對阿保漸漸有好感。

佢同前夫10年前離婚,早幾年仲帶住個仔。小希個仔同婷婷差不多年紀,剛出嚟社會做事,小希回復自由,就想搵返個人去愛,佢幾喜歡阿保。

阿保依然放唔低小予,小希個樣似小予,阿保唔想將小希當做小予。

佢好想再見小予。

最少一次吖,佢話。

小予唔想婷婷知道呢啲事情。

畢竟係好醜嘅事,我俾阿軍強姦,跟住主動搵第個男人做愛…唔想阿女覺得佢媽媽咁淫蕩。

婷婷喺我面前話過,媽媽係高傲、有骨氣嘅女人。妳其實可以唔理阿保。冇錯佢幫咗妳、對妳好,不過妳冇需要俾佢對妳嘅感情捆綁。

但而家係小希鍾意佢呢。

佢仲鍾意妳,唔想鍾意小希。而且,我相信小希頂多有啲鍾意阿保,唔係真係愛佢。

老公。

咩?

你有冇幻想過攪小希?

有吖。

假如我同小希、婷婷三個侍候你,你都想?

妳唔記得咗咩?嗰次我哋做做吓愛,係妳無啦啦話妳係小希,然後同我幻想我攪佢。

係喎,係我嘍你幻想嗰喎…但係嗰次,你夠幻想我同阿保做。

咁妳事實上後來真係同佢做咗吖。

咁你係咪想同小希做一次補償吖?

冇啲咁事。不過我哋遲吓要上去傾吓接薇薇落嚟,到時會見到小希,有可能會見到妳個阿保哥。

點會?我哋只係去見我啲親戚,等佢哋見吓你,同埋傾吓接薇薇嚟香港嘅事,關阿保咩事?

佢到時會自己蒲頭㗎喇。不如妳見吓阿保啦。我同妳一齊見吓呢個男人,亦都等佢見吓我。人哋幫咗妳咁大忙,想見吓妳,妳返去都唔見吓佢,顯得好古怪。

你上次都聽到,佢仲想同我有嘢㗎,你好想我同佢做咩?

妳要我同阿群喺妳面前做,我滿足咗妳。我都想睇我心愛嘅小予,同第個男人做。

你好變態…你會唔會要婷婷做啲咁嘢㗎?

唔會。

因為你愛佢多過我。

唔係,純粹因為我同妳嘅愛已經昇華到一個地步,我想藉住阿保去了解妳嘅另一面。

我冇另一面㗎喇,我咩都講哂你知,連阿軍屌我嗰啲視頻,我都俾你睇,我對你毫無保留。

我不嬲唔鍾意返大陸嘅。以前小予住深圳,我去過佢屋企探佢。呢次以佢老公身份同佢上去見佢啲親戚。

婷婷冇嚟,我想同佢一齊嘅。但佢同少強件事攪成咁,佢唔想返去面對阿姨同姑姐。

小希嚟接機,第一次同佢見面。

姐夫,終於見到你。

妳好,妳同妳家姐真係好似樣。

小予話,有冇咁似呀?今晚我哋玩估新娘睇妳認唔認到我哋。

我話,基本上,我只能夠靠妳哋着啲衫分到妳兩個。

你想叫我哋除哂衫俾你估邊個打邊個?小予用一種單打嘅語氣問。

講吓笑啫,我話。

(未完待續)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆