上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.8k

真係好,更新得好快喎越睇越正。👍

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-9 22:35 發表 查看引用來源
係好複雜。

呢兩集純粹build up情節,暫時少甜。

* * *

十六(上二)

時間跳返番嚟,我喺小予兩母女面前,同佢哋輪流做愛。

終於,事隔一年,我再次射入去小予度。

婷婷哄埋去睇住我啲嘢喺小予生婷婷個窿滴番出嚟。

嗰次,我 ...
忽然想到MFF…………

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-8 09:17 發表 查看引用來源
搬咗嚟呢度,啲likes冇哂,字體限制大咗,差啲唔鬼想寫落去,不過呢個故事對我意義重大多謝鍾意同捧場

乜咁重大意義呀 ?
唔通係親身經歷 改編?

我覺應該小予,婷婷,群醫好男主角嗰性冷感老婆,男主角小左罪惡感,又多嗰女人重正

引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-10 08:25 發表 查看引用來源
真係好,更新得好快喎越睇越正。👍
係,呢輪冇工返更新得快趣啲。
引用:
原帖由 Water_man 於 2020-2-10 16:59 發表 查看引用來源
忽然想到MFF…………
留意事態發展啦。
引用:
原帖由 mtvong 於 2020-2-10 17:14 發表 查看引用來源
乜咁重大意義呀 ?
唔通係親身經歷 改編?
故仔喺根據真事改篇嘅,當然真實中冇咁戲劇性。

我的確喺3年前一月喺街媾咗個喺大陸落嚟做嘢嘅大陸妹,故仔早段同女主角啲經歷95%以上係真嘅。

佢的確有個女跟男朋友去外國讀書,兩年前咗結婚,最近同個男仔離婚,男仔嘅家族係一個好大嘅北京品牌亦都係真嘅。

我亦的確同佢哋兩母女相處過一排。

但係我同佢兩母女3P,係創作。至於小予俾小雪嘅老闆同阿保啲同事蹂躪、俾阿軍強姦同之後嗰啲情節(包括同阿保做愛),都係創作嚟自虐嘅。

現實中嘅小予亦的確有個妹同佢好似樣嘅,我哋喺手機上面打過招呼。

阿峰(女主角前度個friend)、阿保同阿軍呢幾個人真實存在。

阿峰的確想媾現實中嘅小予,叫過小予返大陸同佢生仔。小予唔想啋佢,現實中佢真係有俾過手機中阿峰啲訊息我睇。

阿保淨係個名係真嘅,故仔裏面所有關於佢嘅嘢都係創作。

至於阿軍,現實中的確係個5億生意人,網上真係有佢啲資料。不過佢同小予之間嘅關係有超過95%係創作(阿軍每次落嚟見高官、政要都搵小予陪佢係真嘅,不過小予唔想理佢)。

阿群呢個人係存在嘅,故仔之中關於佢嘅背景,超過大半係真嘅,不過3p呢啲係創作嚟嘅。現實中,我舊年同阿群為咗一啲時事問題有拗撬,大家已經冇啋對方,佢間賓館亦都執咗,轉咗行。我舊年真係攪大過一個sp,佢唔係阿群,不過佢同阿群都係嚟自同一個鄉下嫁咗落嚟香港超過10年嘅新香港人。呢個故仔冇提呢個sp,但係我將攪大呢個情節套入阿群度。最初同小予做愛,阿群起勢喺門外拍門,同埋喺門外偷聽,呢啲情節係真嘅。

現實中嘅小予,佢同佢個女呢段期間遇到啲濕滯嘢滯留咗喺大陸,到而家都返唔到嚟,我好擔心佢哋。所以前日我寫最近一集嘅時候,個心有啲唔好意思,我怕我攞佢哋嚟作故仔會影響佢哋嘅運氣。

不過,我已經寫到嚟呢度,會當係純粹創作故事完成埋佢。

我真係好愛現實中嘅小予嘅。創作有時候係用嚟滿足一啲現實中達成唔到嘅夢想,例如娶女主角、同佢兩母女一齊生活。
引用:
原帖由 ming11963 於 2020-2-11 09:31 發表 查看引用來源
我覺應該小予,婷婷,群醫好男主角嗰性冷感老婆,男主角小左罪惡感,又多嗰女人重正
多謝你嘅創作,你嘅想法係好美好。

不過前一集,講廿年後,主角個仔自述,已經交待哂幾個角色最後點。

淨番落嚟我估計呢兩、三集,係用嚟交待番少少呢段時間嘅嘢,同埋製造一啲更激嘅甜嘢俾大家睇。

回覆 195# dcat20 的帖子

我知,我都有睇到,只不過劇情由頭開始,男主角老婆都冇做過一D對吾住男主角既野,由頭到尾只不過係男主角嫌棄老婆性冷感,而男主角亦有覺得對吾住老婆,以上只係我個人小小意見,見諒

引用:
原帖由 ming11963 於 2020-2-11 10:42 發表 查看引用來源
我知,我都有睇到,只不過劇情由頭開始,男主角老婆都冇做過一D對吾住男主角既野,由頭到尾只不過係男主角嫌棄老婆性冷感,而男主角亦有覺得對吾住老婆,以上只係我個人小小意見,見諒 ...
你講得好啱,呢個正正就係糾結位。佢老婆冇做錯到,事實係男主角喺外面媾女。

哦原來個故事背景係噉樣,不管點都好啦你真係寫得好好,快啲出埋下集啦,每次睇完都想追落去睇。希望happy ending. 睇睇下又想有啲多P 情節,滿足下性幻想都好。😁

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-11 10:48 發表 查看引用來源
你講得好啱,呢個正正就係糾結位。佢老婆冇做錯到,事實係男主角喺外面媾女。
套用係 成龍 嘅格言 : 呢個係每個男人都會犯嘅錯

引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-11 12:05 發表 查看引用來源
哦原來個故事背景係噉樣,不管點都好啦你真係寫得好好,快啲出埋下集啦,每次睇完都想追落去睇。希望happy ending. 睇睇下又想有啲多P情節,滿足下性幻想都好。😁 ...
最後呢幾集主要就係滿足呢樣嘢。
引用:
原帖由 mtvong 於 2020-2-11 14:06 發表 查看引用來源
套用係 成龍 嘅格言 : 呢個係每個男人都會犯嘅錯
分別在於,房仕藍犯錯,我哋就唔俾;我哋犯錯,就ok。

* * *

十六(上三)

小希接咗我同小予去佢屋企。

嗰晚我哋打邊爐,然後喺廳傾偈。

小予話,好耐冇同妹妹一齊沖涼喇。兩姊妹就拖住手入沖涼房,叫我湊住薇薇先。

小希話,我開咗一樽奶,喺廚房用熱水暖緊,你等一個字用嚟餵薇薇。

我唔識嗰喎,我話。

小予話,學吓啦,佢算係你個女嚟㗎喇。

佢兩姊妹入咗沖涼房。

我睇住呢個𡃁妹,諗起佢係阿軍攪大小予出嚟嘅,就憎死佢。

但係睇真佢對眼,同小予好似。

我同𡃁妹講,如果我同婷婷個係仔,第日等佢媾咗妳。

小予兩姊妹喺沖涼房攪咗好耐,估計佢哋好耐冇一齊沖涼,要好好研究吓對方嘅身體變化,有可能講起小予呢年晚晚俾阿軍施暴嘅慘痛遭遇。

佢哋兩個出到嚟嘅時候,身上只係圍住浴巾。

其中一個笑住問,分唔分到我哋?

我話,好易啫。

跟住埋去攬住佢,咀佢,隔住浴巾揸佢對奶。

佢冇反抗,仲用條脷回應。

我哋脷交咗陣,感覺佢啲反應唔似係小予嚟。

薇薇呢個時候突然喊。

佢兩姊妹之中嘅另外一個話,叫咗你餵奶你冇餵。跟住即刻走埋去拆浴巾,攞對奶出嚟塞入薇薇個口裏面。

薇薇吸啜起嚟。

我即刻知道我咀、揸錯咗小希,好鬼尷尬。

小希笑住話,姐夫,你認唔到我哋。

佢特登嘅,小予一邊餵女,一邊話。

我話,照計阿保都應該分唔到妳哋。

你意思係?

妳哋一模一樣,佢冇需要堅持一定要小予而唔接受小希啫。

佢有心結,因為佢同家姐做過一次,一直念念不忘喺家姐身體裏面…

阿保有講妳知呢啲嘢?我問。

有呀,我引導佢慢慢講出嚟嘅。

妳鍾意阿保?我問。

作為一個男人,佢幾好吖,可以付托終身…但係佢一直迷戀家姐。

我哋聽日同佢食飯,等佢見吓妳家姐,我亦都見吓呢個男人。

你會唔會打佢㗎?小希問。

唔會呀,睇妳關心到咁。

嗰晚,佢兩姊妹喺廳傾偈,要我瞓先,我就自己一個喺房。

我瞓唔着,於是發個訊息俾小予,想做愛。

佢嗌入嚟,話,我難得見番妹妹,你唔俾我哋傾偈。

小希問,做乜嘢?

妳姐夫話好想要。

妳咪俾佢囉,唔怕。

喺妳張床度?

怕乜?我哋係兩姊妹,我同妳係最親㗎喇,自細我哋一齊沖涼,妳生婷婷、我生仔嗰陣,我哋都陪住對方,有咩嘢啫?

過咗一陣,小予入嚟。

老公你使唔使心急成咁?我哋又唔係做得少。

妳唔係一直想同我生仔咩?今日係咪排卵期?

應該係呢一、兩日。

小予…我愛妳…

老公,好感恩你終於可以娶我。

小予突然含情脈脈望住我,話,我哋生個細路,幾艱辛都好,我哋一齊養大佢。我而家勉強仲可以生,過多一年,我已經超齡,到時生就有問題…入嚟吖。

唔使前戲咩?

你自己睇吓。

我兜隻手落去摸吓小予隻鮑。

果然…

我哋一齊有幾多年?我同你咁耐,到而家都仲好想同你做愛,俾你喺我裏面。一同你一齊,裏面已經濕…點解會咁嘅?老公,你話呢?

因為妳愛我。

我愛你,為你死都願意。

我感動,話,唔要妳死,只要同妳做愛。

就抱緊佢,慢慢、慢慢篤入去。

吖…老公…我依然咁鍾意俾你插入我身體裏面…

老婆…妳呢度…仲係咁好屌…

我同婷婷…邊個好屌啲…?

妳…妳個屄好飽滿…令我好陶醉…

我喺小予兩腿之間一路操作,一路答佢。

佢大聲嗌。

唔驚小希聽到咩?

我同佢講過你好犀利,我都想佢知道係真嘅。

轉換咗多個姿勢,做咗大半個鐘,都未射。小予應該到過幾轉,開始有啲乾,面露痛楚。

估唔到佢俾阿軍碌大炮蹂躪咗成年都仲咁樣。

小予,妳嗰屄開始緊。

你太耐,我開始唔夠水…唔緊要啦,老公,你做埋佢啦,射入去,我要幫你生仔…

我繼續抽插。

為咗錫住佢,盡量溫柔啲。

小予話你咁溫柔,會唔high、射唔到㗎。唔使錫住我,快啲、大力啲。

我照佢意思加速、密集咁用細佬前面嗰段攻擊小予個屄。

小予痛楚咁嗌。

從佢嘅表情,我覺得佢支持唔到,就話,算罷啦,我哋返到去再試過,我先同婷婷做到差不多嘅時候再入去妳度,喺妳裏面射。

好…

做完愛,小予攬住我傾訴。

我哋而家同婷婷一家三口真係好美滿,你做咁耐,我同佢兩母女一齊滿足你,令我哋感情更加提升。

我一路掃小予背脊,話可以擁有妳哋,係我人生最大嘅福份。

傾傾吓,婷婷訊息嚟,問我哋做緊乜。

做完愛。

唔預我。

妳又唔嚟。

下次做嘅時候同我視像。

喺妳姨屋企,唔係幾好。

同婷婷傾完,小希抱住薇薇突然入嚟,撞正我同小予赤條條喺床度,我即時攞起張被搇住碌鳩。

小希笑住話,姐夫你攞住嗰張被係我搇開嘅。

唔好意思。

唔緊要。

妳姐夫好犀利,小予話。

我頭先喺廳聽到呀,家姐妳好幸福。

小希將薇薇放喺BB床,就話佢頭先自己喺廳一個等咗我哋大半粒鐘,要瞓喇,就撻落床瞓低喺小予旁邊。

原來佢同小予習慣裸體一齊瞓,大家對對方身體都好熟悉。

但因為我喺度,小希唔方便裸睡,就着咗件薄T shirt、短褲仔。

小希,妳咪話好好奇姐夫嗰度嘅,妳問吓姐夫可唔可以俾妳見下?

係喎,姐夫,可否俾小妹見識下?

我算得上乜嘢?

我咁講,意思係小予前夫,阿軍嗰度,先至真係巨。

小予知道我意思,佢好似對做過阿軍女人呢件事仲有啲愧疚咁嘅表情,話,老公,你俾小希睇吓你嗰度啦。

真係要?

係,俾佢睇吓吖。

小希坐起身等待。

我牽起張被,由於頭先未射到,碌鳩即時喺小希眼前彈出嚟。

小希驚嘆,好靚。

佢話小予俾過阿軍啲視頻佢睇過,阿軍碌炮大得嚟係怪物,而我大得嚟好靚。

喺裏面一定爽死,家姐妳就好啦,我可以掂吓嘛?

掂吖,小予話。

小希就喺小予另一邊伸手過嚟,摸吓我。

我當堂亢奮到癲。

佢唔只個樣似小予,對手都似。

小希溫柔咁捋吓我碌棍,話,好堅挺。

望住小希個樣,我開始分到兩人嘅分別,心裏面不禁好奇,唔知道佢哋身體係咪都成個餅印咁。

我問,妳兩姊妹有冇…

我知道你想問乜,小予話,我哋自細好好,一齊沖涼、瞓覺,瞓覺時唔着衫,對大家嘅身體係點樣好清楚,當然有試過互相探索過。我哋拍咗拖,有咗性經驗之後,都有交流過經驗、玩法…你嗰陣成日話我犀利,其實係我同小希鑽研得多…

我可唔可以睇吓小希?

小予諗咗兩、三秒,話,一係咁,你出去,等小希除哂衫你至入嚟,睇吓你分唔分得出我哋。
好。

我大為興奮,細佬充哂血咁出房外面。

佢哋喺房裏面嗌出嚟,得喇。

我細佬亢奮住入去。

兩條立吓眼一模一樣嘅女冇着衫瞓喺床,淨係遮住個西。

我知道小予怕我憑嗰度認出。

我正話已經知道佢哋個樣點分,基本上,小希開朗啲,小予憂鬱啲。

我乘機睇清楚兩條女對奶。

小予大少少,小希都大,但稍為firm啲,兩粒的細啲。

我詐唔知托吓佢兩個對奶奶、輕輕撥吓佢哋的的,就詐詐諦諦伏上小希身上咀佢。

小希用條脷同我頂咗幾吓,就笑騎騎輕輕推開我。

我攞開佢扲住個B隻手,見到佢條裂縫,同小予以前一樣,對瓣並冇向外反出嚟。

呀…唔好意思…

老公,你詐諦定真係認唔到我?

我諗,阿保根本冇可能分到妳哋。

你想點?

將阿保對妳嘅愛,轉移到小希身上。

你有方法?

係呀。

(未完待續)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆