上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.8k

引用:
原帖由 好魚牛 於 2020-2-14 18:45 發表 查看引用來源
正,閉門一家親............
係好美滿㗎喇。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-2-15 08:24 發表 查看引用來源
簡直係男人夢想,正👍👍😁😁
係呀😀

* * *

十六(下三結局)

小希唔喺度兩個星期,薇薇好似仲唔係好黐小予,初頭我哋諗住薇薇未慣,只要小予日日用佢新鮮嘅人奶餵薇薇,薇薇就會黐番小予。

我一來有私心,就係想見到小希,另外係我唔撚鍾意薇薇,見到佢就諗起佢老豆佔有咗我心愛嘅小予一年。於是,我提議,不如試吓叫小希申請嚟香港居留湊薇薇?

佢啱啱同阿保結婚,點可能叫佢哋又試分開呢?小予問。

我估,阿保可能都想落嚟做嘢,佢都可以申請落埋嚟吖。

阿保喺上面位高權重,為咩要冒主失去事業嘅險同小希落嚟搵工做?

我吼婷婷冇為意,就細細聲同小予講,妳,佢會想見到妳。

佢已經同小希結咗婚㗎喇。

妳唔了解男人,即使咁,假如有機會,佢仍然會想見到妳。我認為即管試吓問,唔得的話咪我哋照顧薇薇囉。

阿保果然應承,佢果然係想多啲機會見番小予。

但佢唔想冒住兩頭唔到岸嘅險,就話可以透過人事中介喺香港搵工,小希做先頭部隊,由我哋申請佢落嚟,攞到香港居民身份,阿保一搵到工就可以馬上嚟埋。

阿保喺香港搵到工之前,可以一年嚟香港幾次,小希照以前咁每兩星期返去幾日,過時過節上去半個月到一個月。

阿保諗住以佢喺大陸嘅人脈,不出一年可以喺香港中資機構搵到個管理層職位。

結果,小希落咗嚟,適應咗香港生活。

阿保一直冇喺香港搵到啱心水嘅職位,但係佢亦都適應咗每個月見兩次、每次幾日,偶然半個月到一個月一齊嘅婚姻生活。

兩人都覺得咁樣可以保持婚姻嘅新鮮感,加上阿保有種鍾意自虐嘅傾向,同小希分開唔夠一個星期,已經開始好掛,當呢種掛念剛剛達到巔峰,兩人就可以見面。過程中嗰種折磨、興奮,加強阿保對小希嘅沉迷。

阿群個B出咗世,係仔。

我只能夠等人哋屋企人個個走哂,至可以去睇佢。

阿群話,嗱,我話過可以做個測試,睇吓個仔係咪真係你嘅。

好吖。

結果,真係我嘅。

阿群叫我幫細路改名。

我諗起中學有個死黨叫做阿僑,就提議用呢個名。

阿群問都冇問就話好。

冇幾耐輪到婷婷生。

係仔。

我識小予之前條女,晴晴,同前夫有個仔嘅,叫俊仔,我就話不如叫俊仔啦。

婷婷話,老公你話乜就乜。

果然,婷婷有咗直到生咗之後,因為谷奶、餵奶,波波開始大,身材冇以前咁單薄,我更加想屌佢。

但佢生之前同之後一段時間都唔適合做愛,小予就盡老婆嘅責任。

婷婷生完,唞咗一段時間就返番工,俊仔俾小予湊。

小予日頭會帶埋俊仔去小希度,於是,俊仔或者薇薇是旦邊個夠鐘食奶,小予就用佢啲奶餵佢哋。

夜晚就婷婷自己餵番,佢日間將啲奶留起,等小予第朝攞過去小希度,於是薇薇夜晚都可以有人奶飲。雖然係隔夜,冇咁新鮮,但總好過飲奶粉。

我同小予都有飲婷婷啲奶,婷婷同我亦有飲小予啲奶。

小予始終冇幫我生到我同佢嘅仔,就叫婷婷將俊仔俾咗小予,叫小予做媽、叫婷婷做家姐。

婷婷冇異議。

我同小希冇再做過。

真係好想好想再同佢做,亦都好想可以再同佢、佢家姐三個齊齊玩。諗起嗰晚同兩個一樣樣嘅靚女寫意咁做愛,試問世間上有幾多人有咁嘅經歷?

嗰次喺小予鄉下同佢兩姊妹做,係我人生唯一一次,就得嗰次。

我靜雞雞嘍過小希。

妳同阿保咁耐至見一次,不如我哋…

唔好啦姐夫…我都想,但係…唔好。

我幾肯定,假如我老強佢,佢唔只唔會報寸,仲會好鍾意。不過,我冇咁做到。

亦都更加想可以同小予、小希、婷婷閉門一家親,但係呢種嘢只能夠存在喺幻想喇。現實就係咁多限制、咁不圓滿。能夠同小予、婷婷三個人一齊,已經超級美滿,唔可以再要求㗎喇。

至於阿群,我好少再同佢做喇。

小予個人唔介意我同阿群做,佢甚至好肯定我之前唔只阿群一個,佢都可以容許。但佢唔想婷婷知道自己個老公除咗同佢媽媽做之後仲有其他女人。

我冇再同阿Pat、Michelle、晴晴做愛喇。

間中同佢哋微信傾幾句偈就有,出嚟做愛,甚至只係見面、飲杯嘢就冇喇。

偶然仲有同阿群上床。一、兩個月一次,佢非常鍾意同我做,亦都有時叫埋小予3P。

小予一直感激阿群幫佢返到落嚟同我再聚,我知道佢哋有時候會攪les。

過咗兩、三年,阿僑同俊仔入幼稚園,我哋成家同阿群熟到好似朋友咁。

阿僑同俊仔再大個啲,上小學嘅時候,我同小予、阿群有時會三個人一齊去旅行,旅程裏面唔使問會三個一齊做愛。小希就帶埋薇薇嚟同婷婷住,一齊湊俊仔同薇薇。

小希同阿保一路冇生到。

據小希講,阿保精子不足,生唔到。

我同小予知道咗之後,好後悔當日落咗個仔,嗰個的確係我同小予嘅。小予俾我攪大過,但係我哋好哋哋將佢落咗。

呢件係我同小予之間最遺憾嘅事情。

每年,我留番啲假期陪婷婷去外面玩。

有一次,同佢返去佢當年留學個城市。

望住個海,好多海鷗飛近。

婷婷話,同少強一齊嗰段日子,恍如隔世。

我話,我年紀大,唔想蹉跎妳青春,假如有合適嘅人追妳,妳又鍾意的話…

你係咪唔再愛我?

當然唔係。

老公,我愛你,冇後悔過。相反,你有冇後悔?

點會呢?

我同媽媽,你愛邊個多啲?

妳到而家仲計較呢啲?唔通妳仲唔知道我最大嘅心願就係同妳兩母女一齊?

佢挨喺我膊頭上。

我對你冇任何半點不滿,只要你一直喺我身邊,我就滿足。就算你愛媽媽多過我,只當我係女,我都要留喺你身邊,同你做愛。

妳到咗我當初識妳嘅時候妳媽嘅年紀,我已經係個老頭,到時,又做唔到愛、又要妳照顧…帶俾麻煩嘅時候,妳會嫌我…

到時,我當你爸爸咁照顧,我幫你洗身、抹身。

我唔信。唔係因為我唔信妳,婷婷,我知道妳愛我。我唔信,係因為我唔信時間、我唔信不變…我對未來,好恐懼…

老公、爸爸…我愛你…

佢抱緊我,錫我。

同佢條脷糾纏嘅時候,我食到啲鹹味,係佢嘅眼淚。

喺我懷抱裏面,婷婷話,我一啲都唔明你講乜嘢,總之,我愛你。你當我老婆好、妾侍好、小三好,甚至女都好,唔好唔要我…你滿足,我就滿足…

(完)

Happy ending,多謝師兄貢獻咁正的故事!

完成了,謝謝樓主!!

一下更新咗咁多...有排追....加油師兄...你文章好好....期待下個人物試下寫我😁😁

好故事👍👍👍👍👍👍
引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-15 22:09 發表 查看引用來源
係好美滿㗎喇。係呀😀

* * *

十六(下三結局)

小希唔喺度兩個星期,薇薇好似仲唔係好黐小予,初頭我哋諗住薇薇未慣,只要小予日日用佢新鮮嘅人奶餵薇薇,薇薇就會黐番小予。

我一來有私心,就係想見到小希,另外係我唔撚鍾意薇 ...

大團圓結局!享盡齊人之福

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-2-15 22:52 發表 查看引用來源
Happy ending,多謝師兄貢獻咁正的故事!
多謝一直支持同追呢個故事。
引用:
原帖由 tithy 於 2020-2-15 22:55 發表 查看引用來源
完成了,謝謝樓主!!
多謝留言,多謝鍾意個故事。

happy ending👍

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-15 23:15 發表 查看引用來源
一下更新咗咁多...有排追....加油師兄...你文章好好....期待下個人物試下寫我😁😁
多謝追捧,多謝讚。我要知多啲你嘅嘢至寫得喎。

引用:
原帖由 free_hkben 於 2020-2-16 01:15 發表 查看引用來源
好故事👍👍👍👍👍👍
多謝鍾意。
引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-2-16 11:37 發表 查看引用來源
大團圓結局!享盡齊人之福
故仔嘅功能就係滿足現實滿足唔到嘅遺憾。
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-16 11:52 發表 查看引用來源
happy ending👍
冇錯係好美滿,美滿中有遺憾。

* * *

現實版

呢個可能係我寫過最長嘅故仔。

我同小予(假名)喺3年前一月識。

認識嘅過程、互媾,一直到我同小予做咗愛之後最初期嘅經過,同故仔嘅描述有96%一樣(我簡化咗啲細節)。

現實裏面,小予個女真係跟佢男朋友去外國讀大學,個男仔亦的確係北京一個大集團嘅少爺。佢哋結咗婚,男家就以照顧新抱嘅名義照顧小予個女嘅學費。但個男仔沉迷打機唔讀書、唔返學,升唔到班就用錢攪掂,仲攞小予個女啲生活費去買打機嘅武器,同小予個女鬧得好不快。個女自然唔肯再同個男仔做愛。舊年年頭,小予個女唔喺度嘅時候,個男仔帶過女仔返去佢哋住嘅地方玩,小予個女返到去發現咗,於是鬧離婚。

發展到小予同個女返大陸,打算同男仔嘅屋企人講離婚為止,呢條路線大致上係真事(我改咗或者簡化咗啲細節)。

小予同個女返大陸之後,因為遇上疫情,佢哋到而家仲未有機會同男家見到面討論離婚嘅事。

所以由呢個位開始,之後所有情節,都係創作。

我寫小予俾阿軍強暴呢個環節嘅時候,嗰日之前嘅黃昏,阿女嚟咗香港。嗰朝早我同佢哋去房署辦事,喺佢哋住嘅地方樓下個公園等佢哋落樓嘅時候寫嘅。

嗰朝早之前一晚,佢個女為咗離婚嘅事同埋好多其它嘢,喊到半夜4點,基本上冇乜點瞓到覺。所以佢落到嚟嘅時候眼紅紅,心情好差。我帶佢哋去食早餐,之後就同佢兩母女去房署做事。

做完事之後就同佢哋散步,本嚟帶佢哋睇展覽嘅,見到一間咖啡室,就入去坐,坐咗好耐,商量吓夜晚帶佢兩母女去酒吧蒲。

喺咖啡室出咗嚟,佢個女發現有條山路堅持要上去睇吓,我哋就跟佢上去,喺上面,我哋睇番落九龍半島,呢個細節係真事嚟。

嗰日可算係我踏入50之後最開心嘅一日之一。

我嗰日加咗小予俾阿軍強暴呢啲情節,一來係想個故仔多啲官能刺激,二來係我諗嚟自虐。

故仔後來嘅情節,尤其係3P、淫亂情節,一來固然係滿足讀者嘅性幻想創作出嚟,亦為咗補償現實嘅缺失。

我的確好愛小予嘅,亦想同佢哋好似一家三口咁一齊生活。但正如之前有網友提出,男主角個老婆並冇做錯事,男主角要同屋企離婚的話,會傷害冇做錯事嘅屋企人,所以, 現實裏面佢實在做唔出呢件事情,亦都因為咁,影響咗我同現實中嘅小予之間嘅感情。我預咗有一日,有人娶佢的話,我就會失去佢。

於是,故仔除咗作為一個甜故儘量滿足讀者嘅性幻想,同一時間亦都係補償作者喺現實裏面唔會實現到嘅夢想嘅遺憾。

現實中嘅小予的確有個同佢好似樣嘅妹,不過未至於似到故仔所講咁。但係我的確識得另一對姊妹個樣(對我嚟講)似到一模一樣,於是我就將佢哋撈埋(創作嘅嘢有事就係咁,唔一定吓吓憑空創作,可以係將啲真事撈埋、重組)。

故仔後期嘅情節,喺初期已經大致諗到,介紹得小予個妹小希出場嘅時候已經諗定會安排佢哋3P。

不過,現實中,小希個妹個老公,喺大概農曆年時過身。當時我諗,假如我咁樣寫小予個妹,會否對已死者不敬?

但後來諗到,呢個係創作,唔係講真實生活中小予個妹。況且,喺冇人識得現實中呢啲人物嘅本人之下,佢哋同虛構人物根本冇分別。於是我就依照本來構思,寫埋後期同小希做愛嗰啲情節,純粹為個故仔埋尾要加多啲甜嘢而寫嘅。寫嘅時候,我亦冇諗現實生活中嘅小予個妹,所以,佢可以講係虛構人物。

正如婷婷呢個角式亦都係我將現實中識得或者知道好幾個人mix埋,唔係完全根據現實中嘅小予個女寫成嘅。所以,佢亦都可以講係虛構人物。

故仔裏面嘅時間亦都計錯咗數。

男主角同小希識咗兩年嘅時候就同婷婷返大陸同少強屋企人講數(之後小予俾阿軍佔有咗一年)。但如果根據故仔裏面發生過嘅事件,根本唔夠事間。

現實中係咁嘅,我三年前識現實中嘅小予。佢同佢個女係今年過年前先至返大陸,諗住同親家傾個女離婚嘅事情嘅。

點知遇著疫情。

因為個女嘅親生爸爸係武漢人,個女啲親戚都喺哂武漢,所以個女堅持要返一返武漢。疫情喺係呢個時候至開始嚴峻。佢哋喺封城之前出咗嚟,去咗小予屋企,一去到就同小予個妹一齊被隔離。

故仔寫到最後幾集嘅時候,本來佢哋就快隔離完,點知佢個女、佢個妹都一齊發燒咗幾日。當時,當地醫護話佢哋有好大機會中咗招,要再隔離。

我好擔心佢哋中咗招,有諗過我攞佢哋嚟作呢啲故仔會唔會影響到佢哋嘅運氣,唔知好冇寫落去,同埋點樣寫。

後來我諗,故仔早就去到大幅度創作嘅階段,已經同真實嘅人物冇關。

於是,純粹為咗埋尾,兼儘量帶俾讀者多啲官能刺激,我就根據最初嘅構思寫埋落去。

呢幾日佢哋都冇再燒,就快可以出離。但係而家上面好多交通都封鎖,都未知道佢哋能否返香港。個女讀書嗰個國家,已經唔俾佢入境,要停學。

所以呢輪,一路為呢個故仔埋尾嘅同時,亦到好擔心佢哋。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆