上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.9k

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-16 11:52 發表 查看引用來源
多謝追捧,多謝讚。我要知多啲你嘅嘢至寫得喎。
乜都得呀師兄😂😂😂肥妹一個..g cup

楼主放心啦,一切都會順利,正如你故事一樣完美👍👍

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-16 12:00 發表 查看引用來源
乜都得呀師兄😂😂😂肥妹一個..g cup
G cup太大負擔,小心寒背……

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-2-17 07:45 發表 查看引用來源

G cup太大負擔,小心寒背……
師兄.你以前同我傾過偈....我無寒背

多謝樓主分享故事真實一面,放心啦一切會順利安好。希望你繼續寫精彩故事。等待你下一個佳作。

C兄 ! 好有創意 !!

樓主...阿群, Pat及Michelle出現, 真令我羨慕又妒忌,,,之後仲有小希, 小予, 婷婷簡直叫人心跳加速

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-2-17 08:14 發表 查看引用來源
師兄.你以前同我傾過偈....我無寒背
老人家記性差左…………

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-2-17 07:10 發表 查看引用來源
楼主放心啦,一切都會順利,正如你故事一樣完美👍👍
多謝支持,佢哋已經離開隔離,但仲未返到嚟香港。就算嚟到都仲要再隔離。
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-17 08:23 發表 查看引用來源
多謝樓主分享故事真實一面,放心啦一切會順利安好。希望你繼續寫精彩故事。等待你下一個佳作。
多謝支持,呢個故仔,稍後我會加返啲相,俾大家選吓心水角式、同埋飾演劇中人物嘅最佳人選。
引用:
原帖由 mtvong 於 2020-2-17 20:07 發表 查看引用來源
C兄 ! 好有創意 !!
多謝讚賞,真真假假、假假真真,炒埋一碟。
引用:
原帖由 agogock 於 2020-2-17 20:11 發表 查看引用來源
樓主...阿群, Pat及Michelle出現, 真令我羨慕又妒忌,,,之後仲有小希, 小予, 婷婷簡直叫人心跳加速
假如你選最喜愛女主角的話,你會選邊個呢?

樓主...我當然選擇阿群啦, 佢喜歡我多過我喜歡佢, 背景亦是人妻, 擔保唔會上身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆