上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.8k

引用:
原帖由 agogock 於 2020-2-19 18:26 發表 查看引用來源
樓主...我當然選擇阿群啦, 佢喜歡我多過我喜歡佢, 背景亦是人妻, 擔保唔會上身
😃😀😀

好難揀喎, 每個都有各有特色, 我諗我最喜歡都係小予同阿群兩個之間啦。

小予 個男人出去屌第二個佢都好大方好接受真係男人嘅夢想的女人。

阿群 有夫之婦包唔會玩上身。

引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-20 13:29 發表 查看引用來源
好難揀喎, 每個都有各有特色, 我諗我最喜歡都係小予同阿群兩個之間啦。

小予 個男人出去屌第二個佢都好大方好接受真係男人嘅夢想的女人。

阿群 有夫之婦包唔會玩上身。 ...
多謝大家選出心水女角。

我將會揀出一啲飾演劇中女角人選。

第一個角色,係小予/小希,因為故仔講佢哋好似樣,所以會由一人分飾兩角。

第一個人選,係張馨予,因為我一開頭講男主角喺茶廳見到小予嘅第一個印象,就已經覺得佢係張馨予type嘅典型大陸靚女。

至於第二個人選,係韓模G-Su。選佢嘅理由係佢嘅奶型似小予。雖然張馨予都係好波之人,樣子同身型都較接近真實嘅小予,但係講奶型的話,G-Su就較似小予嘅奶型,不過佢稍為瘦同埋高挑,亦較後生。畢竟真實嘅小予係個已經到咗4字頭嘅熟女。

遲吓再搵其它角式嘅人選,包括婷婷同阿群。

樓主....阿群要大波中女,

引用:
原帖由 agogock 於 2020-2-21 15:10 發表 查看引用來源
唔知你心目中有冇合適人選呢?

阿群係比較難選角嘅角色,故仔講佢對波都谷,但係唔及小予大。

另外,佢鍾意飲飲食食,體型有啲肥,但係有女人味。

一時間,我諗唔到合適人選。

中女有中女嘅好玩之處👍👍

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-2-22 20:06 發表 查看引用來源
中女有中女嘅好玩之處👍👍
中女又好、𡃁妹又好、肥又好、瘦又好、大波又好、細波又好,都有好玩之處,靚就得。

婷婷係另一個難選角嘅角式。

無論外型同性格,佢都有好幾面。一方面係可愛、單純嘅女仔,另一方面有佢任性、反叛嘅一面。

現實中嘅婷婷有時候係個幾頂頸、會大吵大鬧嘅女仔。

我曾經想搵另一個我溝過、幾鍾意嘅𡃁妹做婷婷呢個角式,純粹因為呢個女仔做愛嘅時候嗰種好少女、女朋友,好柔弱嘅感覺。呢個𡃁妹個樣有少少似祝緒丹,我之前貼過祝緒丹出嚟,呢度唔再貼喇。

現實中嘅婷婷有好幾面嘅。

佢嘅髮型、髮色同眼部化妝好似呢個女仔:

個咀同嗰種反叛、任性亦都似:

婷婷真人亦都喜款化呢種妝:

婷婷可愛嘅時候,有單純、少女嘅一面,類似:

佢絕對唔係大波、性感類型,身材似呢種,乾乾淨淨、企理嘅感覺:

引用:
原帖由 agogock 於 2020-2-21 15:10 發表 查看引用來源
似乎幾多人鍾意阿群。

我終於搵到一個適合做呢個角式嘅人選喇。

雖然,現實中嘅阿群冇咁靚,對奶亦都冇咁大(故仔中佢對奶冇小予咁大),而真實嘅阿群亦都冇咁優雅嘅氣質。

不過,呢條女有一種表面睇起嚟好似良家婦女、其實玩起上嚟好放嘅氣質,我會想呢條女做阿群嘅角色。

回覆 249# dcat20 的帖子

正,理想中嘅偷食人妻👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆