上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.9k

松下紗栄子…要記著她……佢做阿群也好

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-2-26 07:19 發表 查看引用來源
正,理想中嘅偷食人妻👍👍
我為咗搵大家心目中嘅阿群,專登搜尋呢類中女。

真實嘅阿群比較師奶,冇呢條女咁優雅有氣質嘅。但係我搵呢個飾演阿群其中一個主要原因係佢著起衫嗰陣好斯文、完全唔似喺床上咁放、咁渴求,兼且佢對lin好大粒。
引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-2-26 09:30 發表 查看引用來源
松下紗栄子…要記著她……佢做阿群也好
我剛剛至發現呢條女,原來佢喺AV界係一個好有地位嘅阿姐。已經息影,據講當初係空姐同儀態訓練師,假如係真嘅話,難怪咁優雅。亦都聽講佢純粹好奇所以入AV呢行嘅,唔知真定假,師兄即管上網搵吓佢啲圖/片,有好多我唔放便貼上嚟。不過網上佢嘅片都打咗格仔嘅,留番俾大家一個想像空間。

我個人絕對鍾意小予同同婷婷多過阿群。現實中,阿群冇呢件女優咁吸引。舊年我同阿群為咗一啲時事鬧不和,已經唔啋大家㗎喇。

舊年我同阿群為咗一啲時事鬧不和

why ? can tell us

引用:
原帖由 Chartersurveyor 於 2020-2-27 12:17 發表 查看引用來源
舊年我同阿群為咗一啲時事鬧不和
why ? can tell us
舊年啲事囉。

佢賓館啲生意大受影響,我同佢討論好好事情嘅時候發覺大家嘅思想、價值觀,完全溝通唔到。

佢仲不斷想挑撥小予企喺佢嗰邊。

但係呢度唔想太深入講社會議題,講吓情色嘢算喇。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-24 14:16 發表 查看引用來源
婷婷係另一個難選角嘅角式。

無論外型同性格,佢都有好幾面。一方面係可愛、單純嘅女仔,另一方面有佢任性、反叛嘅一面。

現實中嘅婷婷有時候係個幾頂頸、會大吵大鬧嘅女仔...

我更新咗飾演婷婷個女仔啲相。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-2-28 19:08 發表 查看引用來源

我更新咗飾演婷婷個女仔啲相。
追左幾日,終於睇晒

引用:
原帖由 chankoi 於 2020-3-4 20:22 發表 查看引用來源
追左幾日,終於睇晒
今日情人返來未?

引用:
原帖由 chankoi 於 2020-3-4 20:23 發表 查看引用來源
今日情人返來未?
多謝問候。

佢哋已經隔離完,但因為當地去機場嘅主要交通都封咗,另外就算番咗香港都仲要隔離多14日。

恐怕最快月尾至可以再見。

花了幾天時間,間歇地追看師兄的故事+經歷,好正!勾起了我的回憶,因我也曾經與孖生姊妹花一齊,不過是細孖,也是大陸人,現在想起是湖北的!
她身材不錯,細腰大波,大孖的波我也見過,因大孖那時剛生完bb, 常在我面前餵bb吃奶。大陸人的思想有的比較單純,不像港女,你望下佢個腔就好似要強姦佢一樣。
我明白樓主心情,因我當時跟孖生姊妹感覺就是很特別,尤其是跟兩個都熟。

引用:
原帖由 gti1620 於 2020-3-13 11:51 發表 查看引用來源
花了幾天時間,間歇地追看師兄的故事+經歷,好正!勾起了我的回憶,因我也曾經與孖生姊妹花一齊,不過是細孖,也是大陸人,現在想起是湖北的!
她身材不錯,細腰大波,大孖的波我也見過,因大孖那時剛生完bb, 常在我面前餵bb吃奶 ...
多謝你追睇我呢個故仔,亦都多謝你分享你嘅故事。

冇錯,相比香港女仔,大陸女仔喺性方面的確比較開放。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆