上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.7k

引用:
原帖由 gti1620 於 2020-3-13 11:51 發表 查看引用來源
花了幾天時間,間歇地追看師兄的故事+經歷,好正!勾起了我的回憶,因我也曾經與孖生姊妹花一齊,不過是細孖,也是大陸人,現在想起是湖北的!
她身材不錯,細腰大波,大孖的波我也見過,因大孖那時剛生完bb, 常在我面前餵bb吃奶 ...
It seems that they (big six lady) will not care to let you see or minor touch, but it did not mean that she will allow you to fuck her.

引用:
原帖由 Chartersurveyor 於 2020-3-24 08:54 發表 查看引用來源

It seems that they (big six lady) will not care to let you see or minor touch, but it did not mean that she will allow you to fuck her.
有啲大陸妹唔介意掂到。我甚至試過喺街有啲大陸妹人逼嘅時候對波係咁壓埋嚟。我同意即使佢哋呢啲方面開放,唔代表佢哋唔會隨便俾人屌。最低限度要喜歡你至可以。

寫得非常好,好吸引,身同感受。

早幾個月睇咗 "中學回憶錄:溝了老友條女" 呢兩日得閒又睇多次........
每次睇完諗返起"芳芳"都有一種莫名嘅傷感
呢個故事啲人與人之間嘅情節亦都好令人感慨, 人一長大接受過社會嘅洗禮, 真係會變得面目全非

引用:
原帖由 seehungma 於 2020-4-5 22:47 發表 查看引用來源
多謝讚賞同留言。

引用:
原帖由 manray 於 2020-4-10 11:13 發表 查看引用來源
早幾個月睇咗 "中學回憶錄:溝了老友條女" 呢兩日得閒又睇多次........
每次睇完諗返起"芳芳"都有一種莫名嘅傷感
呢個故事啲人與人之間嘅情節亦都好令人感慨, 人一長大接受過社會嘅洗禮, 真係會變得面目全非 ...
咁橋我早幾日突然睇番呢個故仔,我對芳芳、Mabel都有感情。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-4-15 11:19 發表 查看引用來源

咁橋我早幾日突然睇番呢個故仔,我對芳芳、Mabel都有感情。
兩夫妻日子耐咗感情啖咗唔出奇 ,但係一定維持要性生活, 如果唔係是但一方都好容易出事, 有啲為咗下半身需要, 又有啲為咗情感上嘅需要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆