上一頁下一頁
發新話題

有無試過有朋友肯share佢老婆/女友底褲,絲襪

收藏  |  訂閱
76  8.3k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-9-30 04:32 PM 發表 查看引用來源

睇住張相拎住佢條底褲包住條J,每次都即硬,幻想住屌嫂嫂😋
真的樂趣無窮,高度享受 !

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-10-7 04:01 PM 發表 查看引用來源

咁先好,獨樂不如眾樂!
交換埋屌仲正😋
太完美的性樂園!互相欣賞對方與太太的優美性愛表現 !

物主可能樓上樓下 d 婆婆, 大風吹左落街俾人執左話係自己老婆醒俾你等你索餐飽....:smile_o03:

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-9-30 14:23 發表 查看引用來源
俾你打飛機?
之前有個咸濕同事又上我屋企做嘢,次次上親嚟都𥄫住我老婆對波,望到眼都唔眨,決定今晚將老婆條底底1,掛喺廁所入面引吓佢!如我所料,佢一嚟度到即刻話要去廁所,佢去完廁所之後,真係攞走咗我老婆條底褲。老婆知道後好尷尬,不過又好興興奮,原來自己條底底會有人鍾意。

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-11-27 10:13 發表 查看引用來源

太完美的性樂園!互相欣賞對方與太太的優美性愛表現 !
互相欣賞
互相勉勵
互相照顧

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-10-5 09:31 發表 查看引用來源

總會有D人豪D既,同埋有D可能唔要...
d女人著舊左又有d分泌痴住果d先系好嘢👍
爭住嚟索果陣味,咪浪費😅

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-12-6 18:26 發表 查看引用來源

之前有個咸濕同事又上我屋企做嘢,次次上親嚟都𥄫住我老婆對波,望到眼都唔眨,決定今晚將老婆條底底1,掛喺廁所入面引吓佢!如我所料,佢一嚟度到即刻話要去廁所,佢去完廁所之後,真係攞走咗我老婆條底褲。老婆知道後好尷尬,不過 ...
有你呢啲朋友就真係正老婆條底底都畀朋友用
不過你老友又真係差啲,用嚟打飛機就好喇,仲乜要拎返屋企啫!
畀我就着住佢同你老婆傾偈,傾完再去廁所打飛機,最後用條底底抹乾淨再掛番喺廁所入面!
幾時要我上你屋企幫手呀師兄?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆