輪到小弟曼谷返嚟喇!

收藏  |  訂閱
3  13.0k

輪到小弟曼谷返嚟喇!

4日3夜之旅, 第一日2人行, 第2至4日有5個Friend由芭堤雅Join埋。住Arize Hotel Sukhumvit真係方便到裂, 三劑都喺附近搞掂晒。

第一日

搭Hong Kong Express去到都成夜晚10點幾, 先醫肚, 入咗一間日本居酒居食嘢, 食完近12點, 雖然明知好多都閂, 都碰吓運氣行吓。
24/1巷附近冇乜啱心水, 再行埋遠少少去24巷, 友人喺一間叫EZ睇中, EZ由於無接待位, 全部囡坐晒喺門口, 啱心水就即刻上樓梯搞嘢, 一眼望落去有7個, 3個可食用。小弟因為舟車勞頓成日無乜力, 就打道回酒店。朋友話2100一粒鐘, 但唔足鐘。

第二日 Pink

下畫搭咗一個地鐵去Asok站附近按全身+美容, 有啲似胡志明市好興嗰隻, 洗腳、剃鬚、剪手腳甲、採耳、青瓜敷臉、按身同洗頭。
間Shop係韓仔開, 叫 hwangjae, 大家可以上網Search吓啲片睇吓。700THB玩90分鐘, 都唔錯。
跟住就第一劑, 去咗Pink! 囡囡叫Mo, 笑容好甜, 牙好白, 有樣嘢要提各位師兄, 好多泰妹好鍾意箍牙, 小弟睇過幾間都有順眼, 但一笑露出箍牙就大打折扣。
60分鐘收費2000, 小弟加多600玩埋Jacuzzi。Mo好好笑容, 竹筍波, 以為佢23, 佢話自己已27, Jacuzzi洗白白互動好好, 有水簫。
上床後按摩, 跟住再環吹, 連袋同蛋慢慢服侍, 對住小弟弟再慢慢錫棍啜頭, 真係食雪條咁食, 上套後玩咗幾個姿勢, 出真水, 第一Q滿意收場。
夜晚就去咗火車夜市, 多人到癲, 奉勸大家唔好坐低食嘢, 我見間間都好趕, 超級無招呼, 包括我哋幫襯嗰間, 寧願幫襯檔口仔邊行邊食好過。

第三日 The Great

第二劑去咗Pink隔離間The Great,因為畀坐喺門口貌似好耐以前買果汁嘅落選港姐陳XX嘅吸引咗入去。都係60分鐘2000, 我見到呢間有飛機餐, 60分鐘1500。
喺沖涼間花曬共浴沖咗一輪, 跟住少少按摩就帶套吹, 講真, 嚟到呢一刻服務嚟講我覺得一般。跟住女上, 佢摩打腰騎得唔錯, 但通常就住唔入到好深。
到小弟男上時, 慢慢入到好深, 叫到佢個樣有少少扭曲兼且抖大氣, 先至發現呢件有真反應, 抽插一輪之後, 竟然見到佢出現高潮腳, 嘩, 嗰吓征服感強到不了。跟住慢慢抽吓又掹番出嚟, 又插吓, 睇住佢個樣反應超正。
完事傾計, 原來囡囡仲讀緊大學Bio, 主要係星期六、日, 同返半日學時嚟兼職, 小弟就係好彩佢返半日兼職撞到, 唔怪得反應咁好, 囡囡叫Gift, 係The Great Massage嘅Gift, 真係The Great Gift for Me囉。
夜晚去咗China Town, 幫襯老店海外天食翅同燕窩補補身。

第四日 Boss

夜晚8:55分機, 臨走梗係嚟多一嘢, Check Out醫完肚, 先揼個泰式正骨, 3點去Boss Massage搵到阿Cat。Cat個樣又純又靚, 加上佢哋制服係白裇衫黑裙, 真係成個學生妹咁款, 我深信10個港男Ching最少一半會起痰。
今日都係加錢玩Jacuzzi, 呢度只係300, 可以同妹妹一齊浸浴幾咁過癮。除衫係細波仔, 有少少腩, 但係「粉紅色乳頭、可遇不可求」, 忍唔住就輕輕啜幾吓。上房先按幾吓, 跟住按摩池沖涼, 可惜無水簫。
上床再Nuru咗一陣就帶套吹, 由於佢啱啱返工, 我係第一個客, 叫佢轉身過嚟玩吓69, 囡囡無詐型, 仲好好反應。 之後女上去喪騎, 完全係想騎你出嚟嗰隻, 但小弟三日第三劑, 無咁易出, 最終再轉男上, 望住Pink波仔又忍唔住邊啜邊抽插, 過咗5、6分鐘派彩。
Cat近睇有啲似鬼妹仔, 係來自清邁, 所以皮膚相對幾白, 但原來唔係妹妹仔喇, 已經27, 樣睇唔出, 但小腩身型係似嘅。之前喺芭堤雅做咗1個月, 洗費太貴轉嚟呢間做咗4個月。
臨別同佢嚟過擁抱, 跟住去咗Victory Monument船麵一條街, 食埋麵先去機場返香港, 完滿結束行程。

1. 美容畀咗100, 其他冇畀。
2. 3/10 星期四, 佢7點鐘收工返屋企, 因為係瞞住屋企做, 要扮放學返到屋企。

引用:
原帖由 fung20092009 於 2019-10-6 02:48 PM 發表 查看引用來源
樓主你所講既pink , the great 及boss係唔係玩泰國浴
同埋係曼谷咩地方玩?d場係咩位置?
日本浴, Arize Hotel Sukhumvit附近

引用:
原帖由 038886 於 2019-10-8 02:28 PM 發表 查看引用來源
Arize Hotel Sukhumvit 係咪好正呢
地點就腳,一落樓就有野食,酒店房又企理
最緊要價錢唔貴
冇介紹錯啦:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔計冶遊, 啲街邊檔真係又平又好食, 完全返番細個喺香港街邊啲Feel!
食豬手飯、串燒、雞飯、炸香蕉、一袋袋切好嘅生果,
係唔夠膽試用個盅, 盅碎晒啲料加隻雪生蟹落去撈,
好多泰國人幫襯, 小弟驚自己腸胃頂唔順。

前往最後回覆