上一頁下一頁
發新話題

同同事發生關係

收藏  |  訂閱
62  5.1k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-10-8 11:13 PM 發表 查看引用來源
有呀, 食公司同事真係好正, 尤由係對方好玩得, 成斑同事一齊玩時同佢玩搖控震旦, 所有人都唔知得我一個知呢種感覺好正
講多少少丫,反而我想知係點樣進入SPor性既過程。

引用:
原帖由 04329234 於 8/10/2019 09:36 PM 發表 查看引用來源
你怕醜......唔會掛。
我經常見你發表偉論,仲諗住你會係好外向嗰啲
怕醜係因為我對條女有感情,唔想破壞形象。佢唔知我咁淫賤,當然亦唔知我以前嘅淫史,否則可能會失望到痴咗線。

所以話,睇人唔好睇外表。:smile_52:

引用:
原帖由 04329234 於 2019-10-8 02:57 PM 發表 查看引用來源

點解要係單身呢?
另外,我反而最想知係點開始?男既提出?
有咩性暗示?
唔搞人男朋友/老公呢個係我o既宗旨, 無咩點解
故事之前po過詳細o既唔重覆啦, 無記錯係講過兩單
(工作上o既人, 其餘係朋友, 但其實總數係唔止po過出o黎果幾個)
只有一單係有搞o野囉
其他o既都係口爆, 果期發o左神經好中意, 可能都係因為自己單身中有一排無嚐過男人味道:smile_30:
流程多數都係講開敏感話題, 睇得出到o左一個位男性d表情動靜唔同o左即係有身體反應
無人提出, 不過做主動o既都係小女子
伸手過去摸人地褲襠囉, 半開玩笑果種試下水溫, feel到人地無抗拒先o黎進一步行動,
即係拉開拉鍊拎佢支o野出o黎玩, chok一陣+眼神挑逗一下, 就開始含佢
會俾對方射落口但唔一定會吞
有搞o野果次係自己都實在忍唔住好想要, 同埋係o係對方屋企, 佢有套

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
故事最終回:條女最後黯然離開。我思前想後,諸多考慮先send咗個txt多謝佢。佢秒回。我喊咗。劇終多謝收看。
多謝? 多謝d咩呢? 多謝人俾個咩你奶?
仲有個txt講乜? 佢回o左d乜?
我o係呢個版已經講過無數次啦, 我就係一個八婆
雖然自認怕醜但係好似無咩人覺得係o既你應該唔會介意些牙多d出o黎滿足一下我地(暫時係我)o既八卦欲:smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 07:42 AM 發表 查看引用來源

(工作上o既人, 其餘係朋友, 但其實總數係唔止po過出o黎果幾個)
只有一單係有搞o野囉
其他o既都係口爆, 果期發o左神經好中意, 可能都係因為自己單身中有一排無嚐過男人味道:smile_30:
流程多數都係講開敏感話題, 睇得出到o左一個位男性d表情動靜唔同o左即係有身體反 ...
人地未洗乾淨啫啫,你都照含到口爆呀?唔怕會有臭味咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 07:42 AM 發表 查看引用來源

只有一單係有搞o野囉
流程多數都係講開敏感話題, 睇得出到o左一個位男性d表情動靜唔同o左即係有身體反 ...
遇到你呢啲咁既女同事,就當然容易得多啦。
女仔主動去講性話題,會好好多,如果個男講,可能俾人告左......
我都係試過一次咁多,因為個女仔好大波,著衫又性感,但由知道有呢個人到開波嗰晚,中間隔左半年到

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 08:36 AM 發表 查看引用來源

人地未洗乾淨啫啫,你都照含到口爆呀?唔怕會有臭味咩?
我好似係o靚妹年代即係開始有性行為之後頭一兩年左右, 一定要沖乾淨涼先做呢d野
之後已經慣o左隨時隨地可以啜囉
臭同咸係有o既, 但都係開始果陣嚴重d, 用多d口水同埋含多一陣之後係可以接受

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 09:37 AM 發表 查看引用來源

我好似係o靚妹年代即係開始有性行為之後頭一兩年左右, 一定要沖乾淨涼先做呢d野
之後已經慣o左隨時隨地可以啜囉
臭同咸係有o既, 但都係開始果陣嚴重d, 用多d口水同埋含多一陣之後係可以接受 ...
Wow....已經去到隨時隨地都可以含的最高境界!勁👍🏻
我個人見到女仔幫我含j流出好多口水,含到支j都係口水閃令令會好亢奮又high到爽,唔知點解會覺得女仔嘅口水好似係天然增大膏,越含越硬又粗又長咁!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 09:53 AM 發表 查看引用來源

我個人見到女仔幫我含j流出好多口水,含到支j都係口水閃令令會好亢奮又high到爽,唔知點解會覺得女仔嘅口水好似係天然增大膏,越含越硬又粗又長咁! ...
只係嘴入面多少少口水啫
不過除o左含仲可以用o黎當潤滑劑幫人打飛機, 被伺候過o既人士話超舒服, 事實亦比含或者插射得快好多

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 09:53 AM 發表 查看引用來源

我個人見到女仔幫我含j流出好多口水,含到支j都係口水閃令令會好亢奮又high到爽,唔知點解會覺得女仔嘅口水好似係天然增大膏,越含越硬又粗又長咁! ...
你又有無同同事發生關係既事分享下?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆