愛上了肛交

收藏  |  訂閱
13  1.5k

愛上了肛交

本人最初無意識玩肛交, 直至遇上新的男朋友, 他成日說想跟我玩肛交, 我一直都沒答應他, 更因此鬧過好几次交,
但我很愛他, 他說給我零用錢和他玩, 最后我都應承佢試下玩.

第一次玩時覺得很痛, 硬硬的肉棒插進肛門裏痛到我叫停, 但試多几次后感覺開始冇咁痛, 開始懂得享受其中樂趣.

屎眼被插時感覺裏面被擴大,越玩越覺興奮, 之后上了癮. 

而家和男友做愛主要插后面多於前面.

我感謝我的男友, 也想說明好多新野只要肯去嘗試, 可能會發現新的天地和樂趣

講完又講既?😅😅😅
你真係好有心推介俾人一定要玩後門!👍🏻俾個like你!

好似睇過咁既 
揾d新野玩下啦:smile_47:

其實試下都無妨,唔試唔知自己接唔接受到

故事唔錯。不過,略嫌口味重咗少少。

因為樓主應該係男性。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-10 05:12 PM 發表 查看引用來源
故事唔錯。不過,略嫌口味重咗少少。

因為樓主應該係男性。
係真人真事, 我個樣似男仔咩?
我係女仔

引用:
原帖由 李玉蘭rubyli 於 2019-10-10 08:46 AM 發表 查看引用來源
本人最初無意識玩肛交, 直至遇上新的男朋友, 他成日說想跟我玩肛交, 我一直都沒答應他, 更因此鬧過好几次交,
但我很愛他, 他說給我零用錢和他玩, 最后我都應承佢試下玩.

第一次玩時覺得很痛, 硬硬的肉棒插進肛門裏痛到我叫停, 但試多几次后感覺開始冇咁痛, 開始懂得享受其中樂趣.

屎眼被插時感覺裏面被擴大,越玩越覺興奮, 之后上了癮. 

而家和男友做愛主要插后面多於前面.
...
同一個post,重複出既

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-11 12:06 PM 發表 查看引用來源

同一個post,重複出既
因為肛交個感覺真係好正

引用:
原帖由 李玉蘭rubyli 於 2019-10-12 09:35 AM 發表 查看引用來源

因為肛交個感覺真係好正
有冇玩過肛塞?

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-12 10:21 AM 發表 查看引用來源

有冇玩過肛塞?
無玩過,我鍾意肉棒

前往最後回覆