[原創作品] 好耐無比男人掂過嘅女人

收藏  |  訂閱
15  22.1k

好耐無比男人掂過嘅女人

小妹第一次出POST,寫得有D長….

先介紹下我自己先,我3X歲, 有個女4歲幾, 老公舊年意外過左身.好彩佢留返層樓比我同個女,自己又有一份工, 生活都叫過得去.
我早幾年未生女未結婚前都叫幾靚女架,成日同朋友去蒲,所以都當時本小姐都收好多兵 (當然都有SP啦) 不過比我死鬼老公意外搞大左個肚之後,結左婚, 生埋女, 就收左山LU, 可惜個身就收唔到,宜家肥左幾個碼,都無再搵返以前啲朋友出去蒲,費事比人笑我……
唯獨是有個叫CHRIS嘅人, 佢同我差唔多年紀,由我單身已經追我係我隻兵 (一直只係FLIRT,最多都係飲野果陣HI過下手臂, 同佢咩都無發生過架)佢一直都KEEP住間唔中搵下我,不過因為我自己知自己事,肥左咁多都唔敢出去見佢,唔想破壞左我喺佢心入面嘅形象.所以呢幾年都係FB互相UPDATE下, 直至到舊年我老公出事前無幾耐喺一個商場度迎面遇到,大家打個招呼相認之後,佢開始SEND多左訊息比我, 我老公出事佢都有安慰我,又問我有咩要幫手可以搵佢,一直都KEEP住聯絡, 而我都覺得佢真係好關心我,對我好好, 不過我無直接問佢.
一直去到上個零月,佢話佢生日約我出去食飯,話晒生日點都會飲下酒嘅,或者太耐無飲酒飲幾杯就已經飄飄然咁,食完飯CHRIS就送我返屋企, 我行都行唔穩, 所以佢一直都扶住我,另一隻手就攬住我膊頭.老實講, 好耐都無比男人攬,比佢攬住果下真係好舒服好WARM架
佢一直扶到大堂,頂~ 我果層部電梯壞左,唯有搭另一部行兩層….CHRIS都一直陪住我. 飲左酒即刻大膽左,喺電梯度我專登大力啲靠落CHRIS度, 我個大波波頂住佢腹部.我隻手又有意無意HI下佢個胸, 隔住件衫都FEEL到佢胸肌好實, 好鬼正呀~
出左電梯行入後樓梯,佢隻手一移位, 我成個人就扒左係佢身上面,然後錫佢. 對大波波就壓喺佢胸口,佢當然配合我, 一路錫我, 對手都一野就托住我對大波波,隔住件衫揸我. 因為我個BRA係前扣款, 好易就開到個扣,佢用手指捏我粒LINLIN,我HIGH到忍唔住呻吟. 我都唔輸蝕, 我梗係都摸返佢全身,嘩, 咁耐無摸男人一黎就比我摸到又胸肌又腹肌,佢對手又揸我對波揸得好鬼死舒服,我自己都FEEL到我下面爆水喉
我一路向下摸,除佢褲頭鈕拉低埋拉鍊,嘩, 佢碌野硬晒直頭想逼爆條底褲咁.我隔住佢條底褲係咁摸,我忍唔住 喺佢耳邊講:跟我返去, 我今晚就要食左你! 佢話: 我等左你好耐啦,淫娃. 聽到佢咁叫我, 更加激起左我淫蕩嘅一面
我地連衫褲都無整返好,我對波真空浪浪下咁極速落一層,直飛返入我屋企,直入我間房. 一入到房, 就輪到佢做主動. 佢一野就禁低我, 然後扯甩我條底褲,獺我下面, 又一路用手指撩我豆豆,我啲水多到床都濕埋.
我:我好想要, 快啲插我…. 用力插我……
佢除低底褲,條熱辣辣大肉腸即刻彈出黎,我即時心心眼. 佢一下就插入我深深處
我:啊…… 你碌野好勁呀……
CHRIS: 你下面咁窄嘅,生過都咁窄, 好似0靚妹咁……  然後不停咁猛烈抽插我,下下都頂到我最入
我:啊…. 啊…. 啊…. 救命啊….唔準停啊…..
佢突然停左,將我反轉身, 我對手反手比佢一手捉住,從後入我. 佢另一隻手就按住我個頭,感覺好似比佢強姦緊咁           
我:啊……. 啊…….  我HIGH到完全唔識形容之際,突然一股暖流射喺我個PATPAT度.
我地兩個都攰到扒左喺床休息,我喺度回味緊之際,佢對手就仲不停咁掃住我個波邊再一路掃落我個豪華臀,上下游走……

待續…

輕熟小肥。。。一定好正

咁又係嘅,久違左嘅高潮,一發不可收拾

正呀,慢慢玩天光👍

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-14 04:42 PM 發表 查看引用來源

先介紹下我自己先,我3X歲, 有個女4歲幾, 老公舊年意外過左身.好彩佢留返層樓比我同個女,自己又有一份工, 生活都叫過得去.
我早幾年未生女未結婚前都叫幾靚女架,成日同朋友去蒲,所以都當時本小姐都收好多兵 (當然都有SP啦) 不過比我死鬼老公意外搞大左個肚之後,結左婚, 生埋女, 就收左山LU, 可惜個身就收唔到,宜家肥左幾個碼,都無 ...
好精彩,好像做埋男主角!

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-10-15 07:34 AM 發表 查看引用來源
正呀,慢慢玩天光👍
你又知嘅..???

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-10-15 02:16 PM 發表 查看引用來源

好精彩,好像做埋男主角!
你講你呀??:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-15 03:19 PM 發表 查看引用來源

你講你呀??:smile_47::smile_47::smile_47:
係、因為男主角可以親近你……

之前同條女都有呢種沖動,平時都有啲曖昧,飲完酒,大家都變曬主動,勁激:smile_30:

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-14 04:42 PM 發表 查看引用來源

我早幾年未生女未結婚前都叫幾靚女架,成日同朋友去蒲,所以都當時本小姐都收好多兵 (當然都有SP啦) 不過比我死鬼老公意外搞大左個肚之後,結左婚, 生埋女, 就收左山LU, 可惜個身就收唔到,宜家肥左幾個碼,都無再搵返以前啲朋 ...
睇到一半好吊引,快D出下集

前往最後回覆