上一頁下一頁
發新話題

足浴店奇遇

收藏  |  訂閱
221  25.5k

引用:
原帖由 ng320laser 於 2019-10-21 12:18 AM 發表 查看引用來源
我都係北區人,想問有地址嗎?
無喇,間野執左喇

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-20 11:46 PM 發表 查看引用來源
師兄一定好靚仔
普普通通咋,不過之前一路有玩開髮型,都可以出下大場面見人

多謝ching分享

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-20 11:06 PM 發表 查看引用來源

通常都唔正經架,不過個D場都會暗示有 ’其他服務’ ,咁就睇下你想繼續按正骨定係玩下其他服務喇
咁你用左其他服務幾耐呀

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-21 07:22 AM 發表 查看引用來源

咁你用左其他服務幾耐呀
其實呢個女人 我都同佢 做左好幾次, 因為佢比較大食 ,同埋我都做得比較持久,大家一拍即合,所以佢好鐘意我。
我依家寫緊第二次,到時你睇下

引用:
原帖由 Ck122112 於 21-10-2019 07:39 發表 查看引用來源

其實呢個女人 我都同佢 做左好幾次, 因為佢比較大食 ,同埋我都做得比較持久,大家一拍即合,所以佢好鐘意我。
我依家寫緊第二次,到時你睇下 ...
期待更新發放。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2019-10-21 08:00 AM 發表 查看引用來源

期待更新發放。
應該呢兩日會出 
依家寫緊

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-20 06:55 PM 發表 查看引用來源
小弟本身都係一個CD-ROM , 呢次都好想分享一下自己D經歷,絕對係真人真事

小弟本身住北區,大家都知個區都會有D足浴店,幾年前我仲係單身,有一晚好想去按摩,就自己走去搵下,一路搵左幾間都唔岩心水,諗住再搵多一間,如果唔岩就返屋企算喇,點知呢間一開門,我見到一個幾合眼緣既女人(大約35-38歲既女人,有肉地,對波都應該有c,又著知裙,高跟鞋)後尾我入左去,個女人叫Y小姐,我入到去沖完涼 ...
食埋老闆娘:smile_46:

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-20 06:55 PM 發表 查看引用來源
小弟本身都係一個CD-ROM , 呢次都好想分享一下自己D經歷,絕對係真人真事

小弟本身住北區,大家都知個區都會有D足浴店,幾年前我仲係單身,有一晚好想去按摩,就自己走去搵下,一路搵左幾間都唔岩心水,諗住再搵多一間,如果唔岩就返屋企算喇,點知呢間一開門,我見到一個幾合眼緣既女人(大約35-38歲既女人,有肉地,對波都應該有c,又著知裙,高跟鞋)後尾我入左去,個女人叫Y小姐,我入到去沖完涼 ...
支持師兄分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆