上一頁下一頁
發新話題

足浴店奇遇

收藏  |  訂閱
221  25.5k

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-21 02:08 PM 發表 查看引用來源

有時同一個對手玩得太耐 都會悶架,日日對住佢,龍肉都無味啦,耐耐有d新鮮野玩下都幾好
我都系咁話....

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-21 02:08 PM 發表 查看引用來源

有時同一個對手玩得太耐 都會悶架,日日對住佢,龍肉都無味啦,耐耐有d新鮮野玩下都幾好
我都系咁話....

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-20 06:55 PM 發表 查看引用來源
小弟本身都係一個CD-ROM , 呢次都好想分享一下自己D經歷,絕對係真人真事

小弟本身住北區,大家都知個區都會有D足浴店,幾年前我仲係單身,有一晚好想去按摩,就自己走去搵下,一路搵左幾間都唔岩心水,諗住再搵多一間,如果唔岩就返屋企算喇,點知呢間一開門,我見到一個幾合眼緣既女人(大約35-38歲既女人,有肉地,對波都應該有c,又著知裙,高跟鞋)後尾我入左去,個女人叫Y小姐,我入到去沖完涼 ...
師兄都真係奇遇~~
仲要香港發生添.

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-21 02:18 PM 發表 查看引用來源

有得食仲嫌🤣
我係講女朋友 有得長期食 都會厭,始終大家都知道知個敏感位喺邊, 做得多就會好似做功課咁無心機

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-21 03:23 PM 發表 查看引用來源

師兄都真係奇遇~~
仲要香港發生添.
係呀,所以想分享下比大家聽

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-21 02:41 PM 發表 查看引用來源
我都系咁話....
英雄所見略同

引用:
原帖由 ckw1ckw 於 2019-10-21 02:08 PM 發表 查看引用來源
呢d我試過半免費,因為佢唔係老闆娘
師兄,分享下

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-21 02:18 PM 發表 查看引用來源

有得食仲嫌🤣
始終喺出面食 同屋企食 真係兩回事, 屋企個件未必接受到咁多野,樣樣都就住就住玩,會做得唔夠放,唔夠放就即係唔滿足啦,
出面食就唔同喇,大家可以玩得好放,大家可以將心裏面積壓好耐既欲望 放出黎,每次做完我都同老闆娘 都好滿足

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-21 03:50 PM 發表 查看引用來源

始終喺出面食 同屋企食 真係兩回事, 屋企個件未必接受到咁多野,樣樣都就住就住玩,會做得唔夠放,唔夠放就即係唔滿足啦,
出面食就唔同喇,大家可以玩得好放,大家可以將心裏面積壓好耐既欲望 放出黎,每次做完我都同老闆娘 都好滿足 ...
咁冇左佢咪好sad🤣🤣

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-21 04:01 PM 發表 查看引用來源

咁冇左佢咪好sad🤣🤣
係架,有時好難搵一個同自己喺性方面咁夾,知道大家想要咩,不過無辦法啦,想再搵第二個都唔係咁易,隨緣囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆