上一頁下一頁
發新話題

其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為?

收藏  |  訂閱
84  2.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-30 10:05 AM 發表 查看引用來源

與其眾裡尋她千百度等運度,倒不如識住個聽話嘅普通女仔,然後調教佢成為“絕對之奴性”。

騎牛搵奴,好過等運到。
樓主佢似乎中意侮辱喎 比起粗暴性愛我覺得呢個更難比一般女仔接受
不過你呢條橋都好depends on調教功力,分分鐘壓唔住身分就被調轉了哈哈

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 12:12 PM 發表 查看引用來源

咁你都乖,主人有咩 賞賜你
留名想知c打既主人會點獎勵

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:24 PM 發表 查看引用來源

樓主佢似乎中意侮辱喎 比起粗暴性愛我覺得呢個更難比一般女仔接受
不過你呢條橋都好depends on調教功力,分分鐘壓唔住身分就被調轉了哈哈
係嘅,不過我又覺得兩樣野係分吾開,只不過睇下偏向多D。打我都會,但未掌握到。聽講有位朋友可以打到奴高潮,大把人排隊俾佢打。

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:24 PM 發表 查看引用來源

真係有一個FD嘗試改变我,但吾得。我相信最後會互虐

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 01:30 PM 發表 查看引用來源

係嘅,不過我又覺得兩樣野係分吾開,只不過睇下偏向多D。打我都會,但未掌握到。聽講有位朋友可以打到奴高潮,大把人排隊俾佢打。
其實我一直都對被打到高潮存在疑問,有無人可以解答下
不過講真痛感係正到爆炸 😂

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:28 PM 發表 查看引用來源

留名想知c打既主人會點獎勵
請問你乖吾乖?主人會點賞賜你?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 01:40 PM 發表 查看引用來源

其實我一直都對被打到高潮存在疑問,有無人可以解答下
不過講真痛感係正到爆炸 😂
我估真係好小人可以咁高境界,應該好視乎個奴個思想。
你好似好enjoy真痛個種感覺, haha

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 01:47 PM 發表 查看引用來源

請問你乖吾乖?主人會點賞賜你?
我自問都乖既,咁耐以黎唔會想特別做錯d咩,自己都會想聽話
因為關係比較生活化,對我黎講賞賜就係佢對我既讚賞同埋肯定,再加埋陪伴。其實好簡單,只要佢開心就已經對我黎講係最大既獎勵同埋幸福~

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 01:52 PM 發表 查看引用來源

我估真係好小人可以咁高境界,應該好視乎個奴個思想。
你好似好enjoy真痛個種感覺, haha
不過奴同m又唔係同一樣野lu,m唔一定係奴,奴唔一定享受做m
哈哈... 唔痛既話,打黎就無意思啦係咪先

引用:
原帖由 Gblahx 於 30/10/2019 04:14 PM 發表 查看引用來源

不過奴同m又唔係同一樣野lu,m唔一定係奴,奴唔一定享受做m
哈哈... 唔痛既話,打黎就無意思啦係咪先
因為S與M只係一段光譜。冇人係絕對嘅S,亦冇人係絕對嘅M。大多數人會遊走喺S同M之間。

如果絕對嘅M係100分,絕對嘅S係0分。我覺得樓主同C姐應該屬於初級M,如果夾硬打個分,我估大約係65分(正常人一般係40至60)。當然,如果俾你好彩遇啱個人,通過悉心調教,分數會飆升至較高水平,正式成為真正嘅M,進化成爲奴即有望。

除咗奴,有啲M純粹只係享受被人馴服。呢啲M人分數可以去到好高(例如90),但都唔算係奴。只能講係主人嘅寵物(或者玩物)。港女大多數只係呢種。

另一類M係喜歡被征服嘅感覺。覺得被人征服係一種幸福,甚至榮幸。覺得受主人虐打侮辱係天經地義。再苦也是甜。容姨首“痛愛”句句到肉,都係唱緊自己。

比較特別嘅一種M叫做“假M”(假扮嘅M)。性格完全冇M嘅成份,甚至本身查實就係S嚟。“假M”會命令伴侶擔任S嘅角色,表面上自己做一隻奴,對掛名“主人”嗰條茂李必躬必敬。但查實自己先係至高無上嘅女皇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆