上一頁下一頁
發新話題

其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為?

收藏  |  訂閱
84  2.8k

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-30 02:11 PM 發表 查看引用來源

我自問都乖既,咁耐以黎唔會想特別做錯d咩,自己都會想聽話
因為關係比較生活化,對我黎講賞賜就係佢對我既讚賞同埋肯定,再加埋陪伴。其實好簡單,只要佢開心就已經對我黎講係最大既獎勵同埋幸福~ ...
你同主人幾耐呀?請問點生活化?不過做你主人都算幸福,至小你乖,吾洗點 操心你

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 09:45 AM 發表 查看引用來源

無限可能性嘅組合 - 聽落又幾得意。不過諗深一層,若果兩個人嘅身份可以無限制咁變動,太過“be water”,咁仲算再算係SM?🤔

譬如我覺得做主人必須保持主人嘅威嚴。今日做大王威到爆,聽日反串分分鐘又要下跪飲尿,形象盡失,成何體統呢你話?

聽講一般嘅SW傾向會有多名對手,而每個對手會有特定(而恆久)嘅角色設定。 ...
同意,應該要知道自己定位

去到BDSM就應該少既 但粗為粗魯既動作同語氣係扑緊果時都會好多女鍾意

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-1 01:44 PM 發表 查看引用來源

你同主人幾耐呀?請問點生活化?不過做你主人都算幸福,至小你乖,吾洗點 操心你
佢都係一個好盡責努力既主人黎
我同佢有一年啦,生活化就係非角色扮演既生活,無時無刻我都係一個奴亦都無權力,唔係只係玩緊既時候係咁

引用:
原帖由 Delarskitten 於 1/11/2019 03:51 PM 發表 查看引用來源
去到BDSM就應該少既 但粗為粗魯既動作同語氣係扑緊果時都會好多女鍾意
我發現適度粗魯同適度麻甩,啲女會勁冧。

肉緊啲、狼死啲,狂野啲係最基本。

要幻想對方係一件獵物,你要徹底征服佢,不惜使用一切可行嘅“相應武力”(不過,要留意番,過度嘅武力則絕對唔理想呀吓!)

武力,喺男女床第間嘅角力之中,唔係必須,但仍不失係一種良性嘅情趣。

另外,對於“人肉伸縮棍”嘅使用,男仕亦須注意番個力度,棍法上剛柔並濟會最理想,毋須玩到出神入化,但亦切忌太斯文!

引用:
原帖由 Gblahx 於 1/11/2019 04:49 PM 發表 查看引用來源

佢都係一個好盡責努力既主人黎
我同佢有一年啦,生活化就係非角色扮演既生活,無時無刻我都係一個奴亦都無權力,唔係只係玩緊既時候係咁 ...
“一個奴亦無權力”。

冇權力其實係好事。被擁有、被支配係一種幸福。聰明嘅女人先會識得咁諗。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 09:45 AM 發表 查看引用來源

無限可能性嘅組合 - 聽落又幾得意。不過諗深一層,若果兩個人嘅身份可以無限制咁變動,太過“be water”,咁仲算再算係SM?🤔

譬如我覺得做主人必須保持主人嘅威嚴。今日做大王威到爆,聽日反串分分鐘又要下跪飲尿,形象盡失,成何體統呢你話?

聽講一般嘅SW傾向會有多名對手,而每個對手會有特定(而恆久)嘅角色設定。 ...
反而每次play都係唔同角色我覺得 應該 唔會混淆既... 戴頭盔先:smile_43: 但如果係一個play入面不停變,咁就有d難理解既... 不過世界無奇不有啦
我都贊同SW係有唔同partner,而對住每一個人佢既m/S性都會係固定

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 03:08 PM 發表 查看引用來源

“一個奴亦無權力”。

冇權力其實係好事。被擁有、被支配係一種幸福。聰明嘅女人先會識得咁諗。
之前生日佢話禮物就係比我自由一日唔洗報備、需要佢同意先可以做乜嘢之類:smile_39: 咩料,我話淨係想比佢管得更加甘
最後就無比自由我了😂 覺得好笑

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-30 12:12 PM 發表 查看引用來源

咁你都乖,主人有咩 賞賜你
無數嘅聖水同米青🙊🙊🙊

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-1 09:29 AM 發表 查看引用來源

會做咩先
冇都玩得 總之主人叫到 小奴就肯做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆