乳暈顏色問題

收藏  |  訂閱
21  1.6k

乳暈顏色問題

我19歲,但乳暈已經啡色,
顏色深淺關唔關年紀事?

個人色素問題, 唔係一定人人都有 pink lin 嘅

引用:
原帖由 stgirl19 於 2019-10-25 12:30 AM 發表 查看引用來源
我19歲,但乳暈已經啡色,
顏色深淺關唔關年紀事?
邊有咁多粉紅色的奶奶頭

引用:
原帖由 1frankz 於 25/10/2019 06:47 AM 發表 查看引用來源
個人色素問題, 唔係一定人人都有 pink lin 嘅
C兄識嘢,啱咗大半。查實,乳暈顏色取決於幾個因素,主要係:膚色(人種),體內荷爾蒙、以及年紀。“失處後lin暈顏色變深”、“扑得嘢多變黑提/鮑"嗰啲傳聞,完全係無知嘅謬論。同網上好多fake news一樣,非常乞人憎。

淺色系皮膚嘅人(無論男女),大多數會係淺色乳暈(粉紅、淺紅、淺杏等)。褐黃系膚色嘅女仔,多數係啡提。同一道理,黑皮膚女仔,九成九係黑提。

當然,世事偶有例外,但唔多。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-25 08:30 AM 發表 查看引用來源

C兄識嘢,啱咗大半。查實,乳暈顏色取決於幾個因素,主要係:膚色(人種),體內荷爾蒙、以及年紀。“失處後lin暈顏色變深”、“扑得嘢多變黑提/鮑"嗰啲傳聞,完全係無知嘅謬論。同網上好多fake news一樣,非常乞人憎。

淺色系皮膚嘅人(無論男女),大多數會係淺色乳暈(粉紅、淺紅、淺杏等)。褐黃系膚色嘅女仔,多數係啡提。同一道理,黑皮膚女仔,九成九係 ...
俾人奶得多會唔會有影響?

白種人先大機會淺色甚至 pink, 樓主去下 d 汗蒸幕/溫泉/桑拿睇多 d 其他女人, 啡色就梗, 深/淺/黑實中是旦一瓣(我老婆見過包膠的), 亞洲人好普遍, 唔需要咁介意呢樣...:smile_o01:

引用:
原帖由 stgirl19 於 25/10/2019 12:42 PM 發表 查看引用來源

俾人奶得多會唔會有影響?
奶?梗係唔會!啜、搣、磋都唔會有影響啦。

當然,如果啜(或揸)得太肉緊,分分鐘成對波都係咖喱雞。呢方面小弟經常被人投訴。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 25/10/2019 01:02 PM 發表 查看引用來源
白種人先大機會淺色甚至 pink, 樓主去下 d 汗蒸幕/溫泉/桑拿睇多 d 其他女人, 啡色就梗, 深/淺/黑實中是旦一瓣(我老婆見過包膠的), 亞洲人好普遍, 唔需要咁介意呢樣...:smile_o01: ...
正確。歐裔白種人(尤其北歐人,包括俄羅斯人)多數pink,而且係堅pink。

對波肉質極之柔軟,軟棉棉咁。粉紅系膚色,完全走黃,而且白裡透紅。而乳暈嘅顏色係超粉嘅粉紅,勁好睇。

當然,亞洲妹都有皮膚白皙嘅(例如小弟本人就係皮膚超白,白到似殭屍嗰類),但都係一味得個白,而唔會係粉紅色系。亞洲妹係真正粉lin嘅,現實中係好少有。好多貌似係粉lin嘅AV女優,如果你細心端詳佢乳頭嘅特寫,你會發現其實係淺杏色。而唔係真正嘅粉lin 。

小弟食過嘅眾多亞洲妹之中,只有一個堅係粉紅寶寶。係一個位皮膚白到接近透明連微絲血管都睇哂嘅馬拉妹。好少亞洲女仔白過小弟,佢係我遇過嘅唯一一個。可惜乳暈比較細。

其實怕嘅可以買啲膏搽嘅 可以幫助無咁深色

色素問題

前往最後回覆