乳暈顏色問題

收藏  |  訂閱
21  1.6k

引用:
原帖由 stgirl19 於 2019-10-25 12:30 AM 發表 查看引用來源
我19歲,但乳暈已經啡色,
顏色深淺關唔關年紀事?
完全和年紀無關

如果個胸型生得靚,深色少少無所謂啦

膚色主要係遺傳因子問題

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-25 01:28 PM 發表 查看引用來源

正確。歐裔白種人(尤其北歐人,包括俄羅斯人)多數pink,而且係堅pink。

對波肉質極之柔軟,軟棉棉咁。粉紅系膚色,完全走黃,而且白裡透紅。而乳暈嘅顏色係超粉嘅粉紅,勁好睇。

當然,亞洲妹都有皮膚白皙嘅(例如小弟本人就係皮膚超白,白到似殭屍嗰類),但都係一味得個白,而唔會係粉紅色系。亞洲妹係真正粉lin嘅,現實中係好少有。好多貌似係粉lin嘅AV女優,如果你細心端詳佢乳頭嘅特 ...
師兄真係見識廣博。
突然間心裏面出現一個問題,唔知師兄可唔可以解答得到。
問題係如果當一個女性懷孕生產後,餵哺母乳咁乳暈,lin頭 同埋陰部,例如大陰唇,小陰唇會唔會變黑?

乳頭顏色可以話好易估,又可以話好難估,一般香港女仔都係啡色的,可淺可深,就算膚色偏白,亦可以好深色。有次在地鐵見都個幾靚嘅女仔,膚色都白,因為胸細,所以乳頭從bra中見到,好深嘅啡色,仲要係啡到近黑色果種。亦因為咁,大家不要過份追求,樣靚lin黑同樣樣普通淺色lin,大家會點揀?我就會揀個容易相處的了

粉紅色意頭
可遇不可求

引用:
原帖由 1frankz 於 2019-10-25 04:47 發表 查看引用來源
個人色素問題, 唔係一定人人都有 pink lin 嘅
邊有咁多pink lin😂

回覆 17# Emmmma 的帖子

都有既,BB女至中學都可能係🤭🤭

引用:
原帖由 果個黃色主角 於 2020-1-30 19:30 發表 查看引用來源
都有既,BB女至中學都可能係🤭🤭
大左就好少,白人就pink lin多

引用:
原帖由 Emmmma 於 2020-1-30 19:56 發表 查看引用來源

大左就好少,白人就pink lin多
咩顏色又有咩所謂,有啲女粒lin係蜜糖色,其實都好正

前往最後回覆