女人第一次

收藏  |  訂閱
39  8.4k

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-29 04:10 PM 發表 查看引用來源

睇條佬有無經驗. 老手會先攪到囡囡水長流, 錫到佢全身軟晒, 輕輕力掀開塊細唇, 再用龜頭慢慢鑽入去. 不經意頂一頂, 塊膜就破.
如果唔可以成功入到,代唔代表男方都未必有太多經驗?

引用:
原帖由 波濤花色腳指 於 2019-10-29 02:54 PM 發表 查看引用來源

吓,會無血咩?又係踏單車破處之類?
有人會咁破?

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-10-29 05:53 PM 發表 查看引用來源

如果唔可以成功入到,代唔代表男方都未必有太多經驗?
應該系經驗吾多! 如果條佬屌閪超過20次, 已經吾使用手揸住條鳩, 吾使反開囡囡塊細唇, 都識得一野插中閪窿啦.

引用:
原帖由 music723 於 2019-10-27 07:18 PM 發表 查看引用來源
第一次好痛,試過5/6次都仲好痛:smile_27:
驚滿足吾到男友:smile_13:
你痛啫又唔係佢痛,點會滿足唔到佢

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-30 01:07 PM 發表 查看引用來源

應該系經驗吾多! 如果條佬屌閪超過20次, 已經吾使用手揸住條鳩, 吾使反開囡囡塊細唇, 都識得一野插中閪窿啦.
原來系咁。
咁其實20次都唔算好多,如果男方曾經有穩定女友(唔計濫交成日換sp 那種男)

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-10-30 02:09 PM 發表 查看引用來源

原來系咁。
咁其實20次都唔算好多,如果男方曾經有穩定女友(唔計濫交成日換sp 那種男)
有穩定女友, 屌20次約4-6個月, 已經吾系初哥了, 好多花式都玩過啦, 吾會仲搵吾倒囡囡閪窿位置囉!

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-30 02:56 PM 發表 查看引用來源

有穩定女友, 屌20次約4-6個月, 已經吾系初哥了, 好多花式都玩過啦, 吾會仲搵吾倒囡囡閪窿位置囉!
明白,我都幾同意你講法!

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-10-30 03:07 PM 發表 查看引用來源

明白,我都幾同意你講法!
人生苦短, 可以享受性愛時間吾多, 珍惜!

引用:
原帖由 無盡純情的蛋 於 2019-10-29 06:49 PM 發表 查看引用來源

有人會咁破?
劉嘉玲當年同劉天賜就係咁講

今帖冇人講男男嘅?:df24:

前往最後回覆