女人一時一樣

收藏  |  訂閱
14  2.4k

女人一時一樣

我老婆從來唔主動要求要我同佢做愛,但係我瞓覺個時一隻手揸佢奶,另一隻手摔佢妹妹玩佢粒豆豆一陣,下面就係咁出水又不停旭來旭去,之後就好主動除奶罩、張開腿就坐上來係咁比我插,比我插十幾下之後佢又好想大叫但又忍住忍住,個表情十分淫.每次一去到呢個畫面,我就覺得我老婆其實都好大食但平時做乜要收收埋埋.
我話同佢一齊沖涼之後在厠所對住塊鏡推又話唔好、在廚房攪又話唔好,不過我插左我老婆咁多次,佢都係最鐘意坐我支野上面比我頂,我自己就比較鐘意狗仔式.
有時我在想,點解D女人插前插後咁大分別.

引用:
原帖由 半空疑惑的羔羊 於 2019-10-30 07:28 PM 發表 查看引用來源
我老婆從來唔主動要求要我同佢做愛,但係我瞓覺個時一隻手揸佢奶,另一隻手摔佢妹妹玩佢粒豆豆一陣,下面就係咁出水又不停旭來旭去,之後就好主動除奶罩、張開腿就坐上來係咁比我插,比我插十幾下之後佢又好想大叫但又忍住忍住,個表情十分淫.每次一去到呢個畫面,我就覺得我老婆其實都好大食但平時做乜要收收埋埋.
我話同佢一齊沖涼之後在厠所對住塊鏡推又話唔好、在廚房攪又話唔好,不過我插左我老婆咁多次,佢都係最鐘意坐 ...
插完後是否千依百順呢?😂😂😂
究其分別?
那要師姐妹回答你啊!😅

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-10-30 07:35 PM 發表 查看引用來源

插完後是否千依百順呢?😂😂😂
究其分別?
那要師姐妹回答你啊!😅
插緊個陣乜都話好

引用:
原帖由 半空疑惑的羔羊 於 2019-10-30 20:04 發表 查看引用來源

插緊個陣乜都話好
同意,享受完就反哂口……

引用:
原帖由 半空疑惑的羔羊 於 2019-10-30 07:28 PM 發表 查看引用來源
我話同佢一齊沖涼之後在厠所對住塊鏡推又話唔好、在廚房攪又話唔好,不過我插左我老婆咁多次,佢都係最鐘意坐 ...
天性

引用:
正常喎,情況同我老婆以前一樣。。。
不過可以咁講,亞嫂係淫底,只要師兄開發下就可以

引用:
可能太主動怕嚇親你

通常第一次係會抗拒d..你可以先撩到佢慾火焚身先囉
同埋你jj係咪上彎架?

未興前就乜都唔得,慶咗後就乜都得

星巴克😂

前往最後回覆