上,西交流區。

收藏  |  訂閱
32  206.5k

得到樓主同另一位師兄資料,我今日試左了,地點其實幾好旺中帶靜,街上人流唔多非常適合探秘,不過可惜大廈格嚟打緊地基,噪音比較大,上到去一開門見佢著件鬆身T加黑底,裡面係真空,視角一流,至於樣貌個人感覺比較膠面尚可接受,都係40頭到,至於佢既前衛髮色就係艷,金紫白毛混合,地方整潔企理用一次性床單唔錯,入正題沖涼後我就打大赤肋攤喺張床度,佢跟住話轉身按背先,咁好啦,如是者一路按一路傾,按功其實都係一般般,不過佢真係好好傾,乜都講,好彩我今日唔攰就同佢傾下,到了掃屁股既時候我就轉個身,正當我想申手探路時佢二話不說即脱掉上衣,一副好身材表露無遺,腰幼屬於瘦底,胸大小適中結實,經過測試後應該係真,至於兩個印印好淺色唔黑唔啡,應該幾啱眾多人既口味,我最鍾意佢既皮膚,白而滑,最後一輪卿卿我我,我雙手不停遊走全身,我亦好快咁出晒,過程有互動輕鬆愉快,唔會催趕。

回覆 102# kclam916 的帖子

兩parts ,60分鐘

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-2-18 00:38 發表 查看引用來源
換了按摩床未?還是,仲係很低的梳化床?
仲未換,佢話因為之前過年同而家疫症關係,大陸工廠好多停工又送唔切。

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-3-14 12:57 發表 查看引用來源
頂⋯⋯嚇鬼死!
今日西營盤工作!諗住吃過早餐,去之前藍毛的店看下!一開門,嚇了一跳,師傅我估50+!!吊帶,立即說句sorry,走人!去了大快活醫肚,一陣行下西營盤,有冇新嘢!定下經 ...
唔通係老闆娘?

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-16 20:59 發表 查看引用來源
之前介紹過的一個師傅!今日V7佢,原來有接熟客偷做⋯⋯
之前只有P1。今日主動叫要不要p2!仲除埋絲"物"!!
(不要問我PM,或邊度,師傅話費事黃了!只做熟客先,過了禁制令先)只可以説,之前介紹過 ...
聞魚中心果個?

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-17 01:19 發表 查看引用來源
Haha⋯⋯我無講架!🤗
靠心靈感應囉🤗

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-24 13:06 發表 查看引用來源
今日,離小小題,不在西區,在香港仔,返工!原來香港仔都幾多足仔店!今日在一唐樓工作,見一樓有檔足仔,見關燈了,開了門,八卦下伸個頭入去看看,見有二個C9,是風騷型!合眼,口多問不是禁制令咩,C9說,不是做生意,佢地係度住!可能怕我是黑X!放蛇! ...
香港仔又確實遠左啲,十年唔逢一閏。

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-25 00:44 發表 查看引用來源
終於有時間,打埋下文,收工5點多!下樓,入去打個招呼!得一個師傅!一個做緊嘢,吹了一陣水,知道佢哋真係個度住!之後C9問有冇時間按,我話妳不怕嗎,佢搞笑地回,冇$就可怕!
因為約了朋友吃飯,約了C9明天按!
我不回pM了,只係説有間文具店在附 ...
期待明天既下文,好好享受一下。

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-29 13:24 發表 查看引用來源
今日,下午約了!商場舖,師傅偷雞做⋯⋯都係找番,識按,舒服,不用煩⋯⋯好過,之前香港仔又貴,又好似冇按過咁🤪
唔通又係去終圓廣場🤭

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-5-15 11:31 發表 查看引用來源
剛剛。聞魚師傅V7我,今日有新師傅!心郁郁⋯⋯上次個件都未玩夠,又來新女!!😂PS:問了上次人妻Feel叫:呀玲
今日:香港仔上班,冇緣了
其實最想試就係v7你果個師傅😎

前往最後回覆