44 12345
上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
43  206.7k

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-9-25 07:57 發表 查看引用來源
在高街,應該是正骨!未試過呢檔!
技工兄,白T成功解左鎖未? 白T睇你形容好吸引!

今日去左技工兄之前炮台山應x中心,想去會一會白T,去到佢果間房系近門口板間房,唔見有白T得個平胸四眼c9,冇晒mood去左巷尾貓貓書店玩貓。

玩玩下見巷右尾有間足仔,有個細粒大波矇眼輕中坐系門口幾吸引,問過香芬推油魚半九個字,包埋p2三魚即入,入左尾二房可去旁邊厠所冲涼,有熱水沐浴露大毛巾,洗手入房女幫我按摩,踏背骨技ok幾有力水。

按一陣佢話我濕氣重要按耐先通到,ok就+魚半按足90分鐘,按patpat袋袋都好爽,p2佢慢慢細心又捽又搓好有心機甘搞,真心舒服爽爆燈!我雙手唔客氣又渣白滑大波又捽蓮,又伸入底底內捽碟指插搞到佢底底濕透哂,最終係佢細細聲淫叫聲中十億子孫根發射爽歪歪!事後去沖涼著衫比家用五魚,爽爽快快回家去!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-9-27 23:02 發表 查看引用來源
師兄,開到大?是邊間呀?
請指教
冇呀,機餐咋,諗住下次約出去酒店開大!果度環境一般板間房開大都唔舒服。

個細粒女技師人仔細細,波仔大大又白滑又大蓮!目測二十幾,問佢原來三十頭,皮膚好滑對波好彈手系堅野!

回覆 374# 一級技工 的帖子

貓貓書店最篤果間另一邊巷仔。

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-9-28 08:07 發表 查看引用來源
下次找白T按完,找師兄介紹的出火!正呀!
謝謝分享
哈哈,其實白T有咩甘吸引?骨技好? 我試果個幾靚人細波大皮膚白滑,遇唔見白T撞正佢,真系塞翁失馬!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-9-28 10:14 發表 查看引用來源
師兄,我喜歡人妻類型嘅技C,白T我杯茶,有心按,人夾人!
但都想試下師兄那個細細粒!
師兄,有冇問叫乜名??🙏🏻
你咩鐘數去揾白T?系咪日頭先返定禮拜日休息?真系想會一會佢,細細粒都係人妻型可能啱你,資料已pm你。

回覆 381# 一級技工 的帖子

唔使客氣!大家齊齊交流分享,齊齊食到好野!
話時話,琴日特完成身鬆左好訓左人又冇甘倦!個技師真係有啲料到!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-28 14:06 發表 查看引用來源

請問part1和2都ok part3掂唔掂?
part 1 & 2都掂, 無part3, 下次再去試下解鎖成就!

引用:
原帖由 Bingo007 於 2020-9-28 16:50 發表 查看引用來源
頭先兩點左右落去炮台英x中心,打算睇睇,點知兩檔都係得c10系度,無奈離開了😭
啲後生既好旺場好多人搵, 所以通常淨得C10係咪門口睇檔...可以call女上黎, 佢地仲有分店可以調後生技師黎!

以前有去過佐敦福樂同旺角五寶樓上骨特過,收七魚60分鐘特+p3餐,感覺上都冇炮台山呢個技師正,真系得閑要多啲去會下佢!

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆