上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
43  206.7k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-29 09:45 發表 查看引用來源

昨日去實地考察 !師兄所講應該是樓梯旁吧~但我見小巷有兩間 那-間才對?
左邊果間系中醫館黎……

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-9-29 10:18 發表 查看引用來源

哦!好在無入去 因我見兩間都話按摩!細個間見個男人坐係度 唔見你話個C9 所以無入 揾日再去試試
間野好旺好多客等女落鐘!下次照入啦唔使怕架!問有咩後生女得閑,call過來比你睇下!大膽d先有好野食到!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-1 00:11 發表 查看引用來源

師兄  有part2喎
有無可能係第二個技師都係著白T?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-10-11 17:08 發表 查看引用來源
輕農樓1A3 睇落唔錯喎, 高瘦白長腿,但唔知係咪假波 @@!
系咪出lift左巷第一間?我食左系真波,不過系微波。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-10-11 20:07 發表 查看引用來源
啊,原來係咁,都OK喎,服務如何?開5魚喎!!!
膠吹,男上坐蓮可狗仔,服務一般冇其他中女既好,但勝在後生!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-12 22:06 發表 查看引用來源
之前得師兄介紹。星期六試了SSP金毛…真係吾錯!說開金毛,之前西營盤藍毛又搬了,叫我去試下,今次搬了上環,石磨腸粉上面閣樓!我當然冇去啦!聽之前很多師兄話服務差了,又用按摩棒,已經入了黑名單!!謝謝Hong Konger 97介紹 ...
唔使客氣,互相推薦好技師!齊齊食好野嘛!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-13 14:58 發表 查看引用來源
今日當風更,係上環,冇嘢做無聊!走去終園看看有冇開,哈哈yoyo有返,今日黑色T!即按番P
按過朋友都知佢手骨!不多説了!今日想說係佢玩新嘢,用指甲掃屎忽,袋底。間中大力揸住!很正,幾刺激!今日升空滿意! ...
睇完心思思想去揾佢,但又怕佢旺鐘去到迫你食肥c,甘遠過去唔就腳又怕白行,都系去ssp好過!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 14:49 發表 查看引用來源
今日返左敦,V7找以前做過的CF問佢有冇返工想鬆下!原來已經冇做回鄉了,不過介紹了個姐妹比我,真心正!高瘦,樣幾好!
穿高踭鞋開門
在:蛙風大廈!
入正題:開門,身型已經吸引我了!紅色連身裙!
P1:按得吾錯,起碼有心(可能知道是佢姐妹介紹) ...
謝謝技工兄包膠!系咪叫婷婷?死台有賣廣告!不過佐敦我去開腹落多!多女揀質素又高d!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 15:34 發表 查看引用來源
我問佢,佢話叫:可可!補張偷拍照
甘應該唔系,睇相對腳幾靚!可惜冇開大餐!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-31 10:01 發表 查看引用來源
當然,有好有壞,一定推介下⋯⋯RPP,好正
技工兄可否分享下yoyo同佐敦高妹比我試下?thx!
我有好野實分享返比你!唔會一味伸手黨只識老奉甘問人羅料!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆