上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
43  206.7k

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-31 15:34 發表 查看引用來源
師兄,你PM我,之前你介紹北角細細粒,同SSP金毛,已經知道你,不是伸手黨
我份人系做實事食好野既,有好野實話比你知!伸手黨例外!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-31 15:38 發表 查看引用來源
高妹,回了10個pm以上,但得一,二個師兄有回,同留言!
其實去不去,啱不啱都可以留下言⋯⋯分享下!
所以,我都冇乜心機再分享!
d人只識伸手唔識分享就咪能理佢地!我見啲伸手黨既pm會即時刪除! 你仲有我支持你!唔好甘快搞到冇乜心機啊!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-31 15:38 發表 查看引用來源
高妹,回了10個pm以上,但得一,二個師兄有回,同留言!
其實去不去,啱不啱都可以留下言⋯⋯分享下!
所以,我都冇乜心機再分享!
技工兄,我人在上環了,系咪終完地下間“之竹糖”?thx!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-31 17:04 發表 查看引用來源
是⋯⋯正確!希望師兄試到yoyo
ok!而家即刻去試!thanks so much!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-31 17:04 發表 查看引用來源
是⋯⋯正確!希望師兄試到yoyo
佢好好生意!要夜晚先有位!食住茶餐先!邊食邊等!

引用:
原帖由 Piropiro 於 2020-10-31 17:06 發表 查看引用來源
見到師兄們分享
我都講少少
早兩個星期平日夜晚去左 炮台山  兩次

兩次都係walk in , 兩次都係咁構同一個技師招呼我
佢著白T , 下身一次係牛仔褲 一次居然係格仔短裙

按功相當唔錯 仲會踩背 仲要係足鐘
Pt2 係佢主 ...
謝謝師兄分享!
你可能去左我果間,都系又細間又唔啱冲涼,但佢迷你洗手間有熱水器,我最後都有冲涼,一樣系90分鐘包happy end收五魚,呢間野幾旺好多客黎,有時要坐住等call分店技師黎!

引用:
原帖由 Piropiro 於 2020-10-31 17:49 發表 查看引用來源

咁我真係好彩
兩次去 兩次都係剛好果個中女技師得閒

我見到其他技師有C10 同男人 ....
你真系幾好彩!如果c10真系咪搞!男技師更加唔會要!

yoyo要等好耐先有空檔! 緣慳一面!太紅了好難試到!

引用:
原帖由 Piropiro 於 2020-10-31 18:06 發表 查看引用來源
佢果個位 唔止入面d 客見到
連鋪頭出面行過既人都可以見到 ....
甘樣好老尷!好唔方便喎!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-31 18:27 發表 查看引用來源
可惜,可能今日週末!
我冇乜所謂,去特骨出火我多數去JD腹樂同mk吾保,多選擇又多靚女揀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆