上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  205.8k

上,西交流區。

上西區交流:小弟西區工作,有時要外勤試到好壞的個人分享!大家多多交流,小d中伏
1:藍毛,已搬了上環石磨腸粉,很多師兄説服務差了用按摩棒!
4:呀怡(西營盤A1 1/F)轉手了!正,舒服,p2細心。轉了試了一次:呀霞,識按正骨水
6:泰按(上環,終央1/F)樣幾靚(有師兄説,已回娘家
p1舒服,p2有心慢慢,泰之選!貴dd,有暗示開大(有師兄分享,gigi轉了去灣仔壇島對面)
8:yoyo(終原)成日穿白T,p1超有心,P2前掃pp好刺激!(有師兄話可酒店開大)
9:hongkonger97師兄推介
短髮金毛C9(SSP)髮仔幾好玩,價格合理
11:呀儀(炮台山地庫)白T正骨水!人妻控
12:SSP娃通3A!到喉吾到肺!

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-10-30 11:59 PM 發表 查看引用來源
繼上次藍毛C9師傅後!試過2檔
在之前po的說過⋯⋯不再重複了!
今次要説的是!電車路。近便利店的上樓足浴!西區九成冇靚師傅!只求合眼不差,重點是識按!今晚呢個師傅。C9,40+瘦!見攰攰地又未夠鐘返工!問了價,試下⋯⋯P1,細心,不是亂來!都足鐘,間中掃下Pp,袋底!問要不要P2!其實都估到有!不過口多問下幾$,師傅話200公價,我説不了,因為師傅真的瘦,冇波,樣普通⋯⋯不是我杯茶!
我回 ...
$50.貼士p1按得好,足中都可以了!

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-10-30 11:59 PM 發表 查看引用來源
今次要説的是!電車路。近便利店的上樓足浴!西區九成冇靚師傅!只求合眼不差,重點是識按!今晚呢個師傅。C9,40+瘦!見攰攰地又未夠鐘返工!問了價,試下⋯⋯P1,細心,不是亂來!都足鐘,間中掃下Pp,袋底!問要不要P2!其實都估到有!不過口多問下幾$,師傅話200公價,我説不了,因為師傅真的瘦,冇波,樣普通⋯⋯不是我杯茶!
我回 ...
師兄,厚道又善心👍,在此多謝分享報告💪

引用:
我回 ...
窮都咁豪五十蚊小費   師兄做壞規矩呀

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2019-11-1 10:21 PM 發表 查看引用來源

窮都咁豪五十蚊小費   師兄做壞規矩呀
我多數,正骨,20-50
邪骨,因為已比機埸稅(100-200),多數不比貼士!

經濟實惠餐.

遇上太瘦的真係唔想繼續下part,
有次遇上一個瘦蜢蜢的,
下面啪啪聲時真係撞到痛的.
永世難忘 !

引用:
原帖由 eg9523 於 2019-11-2 10:04 AM 發表 查看引用來源
經濟實惠餐.

遇上太瘦的真係唔想繼續下part,
有次遇上一個瘦蜢蜢的,
下面啪啪聲時真係撞到痛的.
永世難忘 !
拳拳到肉!,👍👍

近7仔都有好多間 c兄咩位 我上環過去好近:smile_04:

引用:
原帖由 jack373 於 2019-11-10 01:44 PM 發表 查看引用來源
近7仔都有好多間 c兄咩位 我上環過去好近:smile_04:
衰街,好掂便利店

東邊街斜路有無c兄探過路

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆