上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  206.3k

之前介紹過的一個師傅!今日V7佢,原來有接熟客偷做⋯⋯
之前只有P1。今日主動叫要不要p2!仲除埋絲"物"!!
(不要問我PM,或邊度,師傅話費事黃了!只做熟客先,過了禁制令先)只可以説,之前介紹過

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-16 20:59 發表 查看引用來源
之前介紹過的一個師傅!今日V7佢,原來有接熟客偷做⋯⋯
之前只有P1。今日主動叫要不要p2!仲除埋絲"物"!!
(不要問我PM,或邊度,師傅話費事黃了!只做熟客先,過了禁制令先)只可以説,之前介紹過 ...
聞魚中心果個?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-4-16 23:26 發表 查看引用來源
聞魚中心果個?
Haha⋯⋯我無講架!🤗

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-17 01:19 發表 查看引用來源
Haha⋯⋯我無講架!🤗
靠心靈感應囉🤗

今日,離小小題,不在西區,在香港仔,返工!原來香港仔都幾多足仔店!今日在一唐樓工作,見一樓有檔足仔,見關燈了,開了門,八卦下伸個頭入去看看,見有二個C9,是風騷型!合眼,口多問不是禁制令咩,C9說,不是做生意,佢地係度住!可能怕我是黑X!放蛇!之後我話,我做工程,在樓上工作⋯⋯佢地先冇咁緊張!其一C9仲話一陣做完來坐下⋯⋯希望有下文!(開工先)

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-24 13:06 發表 查看引用來源
今日,離小小題,不在西區,在香港仔,返工!原來香港仔都幾多足仔店!今日在一唐樓工作,見一樓有檔足仔,見關燈了,開了門,八卦下伸個頭入去看看,見有二個C9,是風騷型!合眼,口多問不是禁制令咩,C9說,不是做生意,佢地係度住!可能怕我是黑X!放蛇! ...
分分鐘兩個都可以屌埋🤫🤫🤫

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-24 13:06 發表 查看引用來源
今日,離小小題,不在西區,在香港仔,返工!原來香港仔都幾多足仔店!今日在一唐樓工作,見一樓有檔足仔,見關燈了,開了門,八卦下伸個頭入去看看,見有二個C9,是風騷型!合眼,口多問不是禁制令咩,C9說,不是做生意,佢地係度住!可能怕我是黑X!放蛇! ...
香港仔又確實遠左啲,十年唔逢一閏。

香港仔都幾多架, 而且唔平。

引用:
無咗下文😂😂

終於有時間,打埋下文,收工5點多!下樓,入去打個招呼!得一個師傅!一個做緊嘢,吹了一陣水,知道佢哋真係個度住!之後C9問有冇時間按,我話妳不怕嗎,佢搞笑地回,冇$就可怕!
因為約了朋友吃飯,約了C9明天按!
我不回pM了,只係説有間文具店在附近!油站附近!因為我都不太熟香港仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆