上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  206.4k

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-29 13:24 發表 查看引用來源
今日,下午約了!商場舖,師傅偷雞做⋯⋯都係找番,識按,舒服,不用煩⋯⋯好過,之前香港仔又貴,又好似冇按過咁🤪
師兄,我都想按!
求介紹!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-29 13:24 發表 查看引用來源
今日,下午約了!商場舖,師傅偷雞做⋯⋯都係找番,識按,舒服,不用煩⋯⋯好過,之前香港仔又貴,又好似冇按過咁🤪
唔通又係去終圓廣場🤭

今早,又去了文娛斜對面,按早骨!來了個新女,按開個師傅,叫我試下⋯⋯新女叫呀玲定乜,冇特別記住,因為比佢人妻Feel吸引住!
P1,冇按開師傅好,但都吾錯舒服,到位⋯⋯有拉底,紙底褲按!轉身按,間中high到JJ!有反應!其實我比較喜歡比人妻,成熟小小的師傅按,因為冇咁怕羞,同認真d!沒有P2暗示,可能第一次同我按!期待下次再去,有P2

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-5-13 13:19 發表 查看引用來源
今早,又去了文娛斜對面,按早骨!來了個新女,按開個師傅,叫我試下⋯⋯新女叫呀玲定乜,冇特別記住,因為比佢人妻Feel吸引住!
P1,冇按開師傅好,但都吾錯舒服,到位⋯⋯有拉底,紙底褲按!轉身按,間中high到JJ!有反應!其實我比較喜歡比人妻,成 ...
師兄係咪電梯口個間

回覆 174# 師奶最愛 的帖子

對,電梯旁!!算方便的,只係要上閣樓煩d,d梯級又窄

各位師兄們:我不回pm了,其實地址已經很明顯!
上環,聞魚中心斜對面,終圓廣場!其實已經很出了!!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-5-13 16:09 發表 查看引用來源
各位師兄們:我不回pm了,其實地址已經很明顯!
上環,聞魚中心斜對面,終圓廣場!其實已經很出了!!
是啊~我找天去試下先😂

回覆 173# 一級技工 的帖子

想問係咪近自動電梯側?幾多$和按幾耐?

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-4-29 14:29 發表 查看引用來源
聽佢說過下,話大道西,地鐵出口附近
昨天去完就在地鐵站出口對面,藍毛身材功夫就不重復了,反正不會令人失望,但門口稍隱密,單位陳設装修比老夫想像中好,值得再去。

ching M記對面行樓梯落去間地舖有冇試過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆