上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  206.1k

引用:
原帖由 一級技工 於 2021-1-31 09:59 發表 查看引用來源
同,yoyo都開始懶,冇心按!可能佢想開大 賺多啲!
我都冇心機再去了!
比D師兄弟昌行曬,出佐名更會擇,用心按佢出力,收$少,訓響度你出力,收$多,

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-1-31 23:06 發表 查看引用來源
比D師兄弟昌行曬,出佐名更會擇,用心按佢出力,收$少,訓響度你出力,收$多,
所以真係遇到好野都唔再出名啦, 唔係真係搞到自己無啖好食!

話咩丫,自僱人仕,你估你系佢老公有親咩哈哈哈哈哈。

引用:
原帖由 小王子 於 2021-1-31 22:56 發表 查看引用來源

冇工開都hea做? 😠
技工兄要話下佢
不會啦,大把CF熟左,就以熟賣熟!之前藍毛,再yoyo,一d都吾出奇!大把CF揀,疫情好d,試了好嘢再介紹比大家!近期我找番炮台山呀兒偷雞按!
仲未引到佢P2!但可以抽下水

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-31 16:30 發表 查看引用來源
話咩丫,自僱人仕,你估你系佢老公有親咩哈哈哈哈哈。
即喺有人話逼良为娼,我地班G蟲逼娼为良都有10幾年啦。

引用:
原帖由 一級技工 於 2021-2-1 10:30 發一表 查看引用來源

不會啦,大把CF熟左,就以熟賣熟!之前藍毛,再yoyo,一d都吾出奇!大把CF揀,疫情好d,試了好嘢再介紹比大家!近期我找番炮台山呀兒偷雞按!
仲未引到佢P2!但可以抽下水 ...
冇P2都可以架,技工Ching方便PM嗎?相信地舖冇開吧!

引用:
原帖由 跟住你 於 2021-1-12 17:28 發表 查看引用來源
400 租港島太平洋,租好d 自己都要享受
絕對同意。我成日想同個住家去享受下,不過佢話驚做訪客都要登記電話,地址,身份証,萬一酒店有確診個案就要隔離,咁就好難呃到仔女。請問係咪所有正統酒店都要登記訪客。

回覆 647# klngal 的帖子

有D酒店訪客唔一定登記

我只係想知邊間唔使。例如港島太平洋同時代廣場對面Holiday Inn Express

引用:
原帖由 klngal 於 2021-2-3 12:49 發表 查看引用來源
我只係想知邊間唔使。例如港島太平洋同時代廣場對面Holiday Inn Express
所有入住人士, 都要出示身份證, 仲要填健康申報表.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆