上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  205.9k

有師兄問我yoyo是不是差了同,呀儀的地址
豹台三,鷹黃商場地庫!。粥林
暫時我都未成功解鎖P2
P1係舒服有心!只係沖涼不方便!可抽下水!
價錢平,按得幾好!

引用:
原帖由 一級技工 於 2021-2-21 10:01 發表 查看引用來源
開工大吉,放棄了yoyo後!
繼續找新嘢,初七後,試了三檔!中規中矩,可能未復工
1:中央3樓,嚇一嚇,深水埗大媽咁款!落番2樓找泰姐!
樣:接受。手骨:舒服有心!
機:順利升空!上下路可攻4魚
2:中央向中環方向,上幾級樓梯!C9叫同同,
樣:一般,街市買餸c ...
多謝技工兄!

引用:
原帖由 一級技工 於 2021-2-22 01:25 發表 查看引用來源
不是Gigi了!但可以接受
Gigi 是否回國了?

技工師,想問去到話冇呀儀,咁我照按,有個叫呀雪都按得吾錯
引用:
原帖由 一級技工 於 2021-2-22 10:34 發表 查看引用來源
有師兄問我yoyo是不是差了同,呀儀的地址
豹台三,鷹黃商場地庫!。粥林
暫時我都未成功解鎖P2
P1係舒服有心!只係沖涼不方便!可抽下水!
價錢平,按得幾好! ...

回覆 664# h2501h 的帖子

h兄,咁呀雪,有冇P2?

有暗示可以,但我不好,只想正按,都舒服
引用:
原帖由 一級技工 於 2021-2-24 22:24 發表 查看引用來源
h兄,咁呀雪,有冇P2?

牛年找yoyo,嚇一跳,肥佐好多,按有心有力,生意差說每天都開工。上脱巴,下拉底但閃避捽摸,較之前錫身,收牛一張不多值

引用:
原帖由 condom888 於 2021-2-26 09:35 發表 查看引用來源
牛年找yoyo,嚇一跳,肥佐好多,按有心有力,生意差說每天都開工。上脱巴,下拉底但閃避捽摸,較之前錫身,收牛一張不多值
所以去之前應上呢度收下料先,甘就可以慳番一牛去食牛腩煲補補身好過!生意差就要自我檢討一下吧!

回覆 668# hongkonger97 的帖子

所以我都説:放棄吧!yoyo之前做旺左,仲錫身??都同師兄開大了!是不是現在只想開大😂

個日見耐無去,去找同一店田田,给她簡單任務啦,頂又係貪得無厭,我滿意多给一些就話,又唔係仲依依哦哦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆