上,西交流區。

收藏  |  訂閱
28  206.4k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-29 09:57 發表 查看引用來源

左邊果間系中醫館黎……
哦!好在無入去 因我見兩間都話按摩!細個間見個男人坐係度 唔見你話個C9 所以無入 揾日再去試試

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-27 20:58 發表 查看引用來源
今日去左技工兄之前炮台山應x中心,想去會一會白T,去到佢果間房系近門口板間房,唔見有白T得個平胸四眼c9,冇晒mood去左巷尾貓貓書店玩貓。

玩玩下見巷右尾有間足仔,有個細粒大波矇眼輕中坐系門口幾吸引,問過香芬推油魚半九 ...
今日行咗幾次都唔見你所講個位 想一試都無緣

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-27 23:18 發表 查看引用來源

冇呀,機餐咋,諗住下次約出去酒店開大!果度環境一般板間房開大都唔舒服。

個細粒女技師人仔細細,波仔大大又白滑又大蓮!目測二十幾,問佢原來三十頭,皮膚好滑對波好彈手系堅野! ...
得個C9+坐門囗 但唔大波 唔知乜名好難揾

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-9-25 12:26 發表 查看引用來源

技工兄,白T成功解左鎖未? 白T睇你形容好吸引!
師兄  有part2喎

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-1 07:30 發表 查看引用來源
白T wow,叫呀兒,吾通我真係樣衰!
去了二次都點到即止!
咁P2收妳幾多錢
哦!唔係我去 係我介紹個朋友去 佢係初哥 無問叫乜名 收佢二魚再加按摩費 佢話個間叫X林  係着白色T 住九龍

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-10-1 14:00 發表 查看引用來源

有無可能係第二個技師都係著白T?
絕對有可能!我朋友都唔係刻意揾白T…………因都唔知係邊個

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 20:18 發表 查看引用來源
4魚50一70分鐘左右
P1,P2
師兄其實好抵㗎啦 好個ssp嗰啲發仔呀 嗰啲二十分鐘 要收你 兩魚半至三魚呀 呢啲起碼叫做得按先啦

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-10-17 21:47 發表 查看引用來源

師兄其實好抵㗎啦 好個ssp嗰啲發仔呀 嗰啲二十分鐘 要收你 兩魚半至三魚呀 呢啲起碼叫做得按先啦
仲要深水埗嗰啲全部大媽嚟㗎 這些我相信都會後生啲啩

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-11-7 19:08 發表 查看引用來源
今日試左上環yoyo,骨技唔錯好夠力,按完成身鬆晒! 佢高佻身型幾好又健談,按左雙鐘埋單378蚊性價比高!
part2 加幾多?

前往最後回覆