上,西交流區。

收藏  |  訂閱
30  206.1k

引用:
原帖由 deakinu 於 2020-11-8 22:37 發表 查看引用來源
4魚包埋part 2應該係指按45分鐘, 我按左90分鐘
6魚, 有d可以屌埋閪

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-9 22:07 發表 查看引用來源

咁幫 同名山比後差少少,唔使上咁高, 2字樓D最靚,但中超波百分比高。同你沖涼卒鳩,出黎奶下莲,就即刻訓上床擘大隻脾,轉下體位係有,但插極冇feel,都係捉企街食有feel好多,唔關價錢事,有時見D女太專業,真係唔好玩!!! ...
所以好懷念以前北上, 有d廠妹剛出黎做雞, 波仔彈彈閪窿窄, 捽兩下就出水, 真心好屌.

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-11-11 17:26 發表 查看引用來源
今日約不到師兄介紹的。SSP呀紅,上了4台見:娃通有個新嘢3A,打去試下成功入閘,冇波,連頭凹入,不停接電話起碼4至5個,可能新嘢,照片很人妻!
4魚按了20-30分鐘,摸下摸下!之後鍚下連,lam下袋,吹幾下!吊了陣,轉了二個姿勢出了。走人!
像冇 ...
多謝報料, 免其他師兄中伏

引用:
原帖由 Bingo007 於 2020-11-25 14:18 發表 查看引用來源
噚晚收工,去咗蘇杭街一間足仔,開門技師40+,講好價錢入閘。
Part1 摸骨
Part2 技師似澳門賽車手,一味快!
最後600落樓😭
咁求其, 仲收六魚, 好激氣. 佢地吾想留客??

引用:
原帖由 井之頭 於 2020-11-29 21:57 發表 查看引用來源

中源田田上次嫌老夫比得少,之後嬲起上來微信都删左佢。
咁嘅態度, 吾值得屌佢.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-1-4 13:14 發表 查看引用來源

近排第四波爆得好勁,特骨就盡量少去了!
太耐吾去, 春袋谷滿精, 一樣傷身.

引用:
原帖由 Bingo007 於 2021-1-4 13:40 發表 查看引用來源

技工兄,
其實呢段時間,大家都係翻炒冷飯,叫做好過無得食!
🤪🤪
2020果幾條女, 真系屌到厭

引用:
原帖由 跟住你 於 2021-1-12 09:46 發表 查看引用來源
佢又冇服務,要我招呼
肯定吾屌佢啦.

引用:
原帖由 跟住你 於 2021-1-12 17:28 發表 查看引用來源
400 租港島太平洋,租好d 自己都要享受
西營盤, 吾系好鍾意附近環境. 我反而多訂Holiday Inn Express, 近Sogo. $300 (6 hrs, 9/1價)

引用:
原帖由 klngal 於 2021-2-3 12:49 發表 查看引用來源
我只係想知邊間唔使。例如港島太平洋同時代廣場對面Holiday Inn Express
所有入住人士, 都要出示身份證, 仲要填健康申報表.

前往最後回覆