上,西交流區。

收藏  |  訂閱
9  206.4k

試咗樓主所講的"終圓"
入到去,派了個C9俾我
骨功可以,仲問我推唔推油
咁咪試下,
到了最後什麼機都冇起!
我的理解P1+P2應該係有起機
今次係P1正骨45分鐘,P2推油45分鐘(沒有飛機)
埋單$400正骨
第一次試咁貴的正骨,
按緊的時候,幫我按的C FU叫YOYO開番冷氣,仲叫左隔離房C FU (婷婷)開細少少冷氣,最後走的時候,只見開門的O嬋,著花裙的O蟬同埋幫我按的C9
下次入閘前都係問一問YOYO有冇返工,真係好多師兄搵YOYO診症
冇緣見YOYO

回覆 413# Bingo007 的帖子

只怪自己唔夠進取多口問一問

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 14:49 發表 查看引用來源
今日返左敦,V7找以前做過的CF問佢有冇返工想鬆下!原來已經冇做回鄉了,不過介紹了個姐妹比我,真心正!高瘦,樣幾好!
穿高踭鞋開門
在:蛙風大廈!
入正題:開門,身型已經吸引我了!紅色連身裙!
P1:按得吾錯,起碼有心(可能知道是佢姐妹介紹) ...
師兄,可否PM CF tel no.俾小弟試骨!
感激不盡!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-20 21:00 發表 查看引用來源
可以,你PM我啦!!
多謝一級師兄冇私奉獻!
小弟出一出包膠先
電話到手即BOOK去試
可可係高妹,好健談
P1:力度可以,如你想大力點,可可都可以盡力而為
P2:土地問題,坐在床邊背對面,上下通關,但下關輕點草叢,不能指插
家用:500個大洋
返食:可以

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-21 22:23 發表 查看引用來源
天花,牆身有鏡,好正!
同真係好高!!
是不是T褲掃毛毛😛
一級師兄:
鏡面係正,但小弟有散光,睇唔清
唔係小T褲,普通薄紗底咋,要移邊掃,有點不便
長腿cf正
再次感謝一級師兄冇私推介

引用:
原帖由 Resort123 於 2020-10-22 08:13 發表 查看引用來源
Pls pm address thanks
Resort兄
你直接pm一級師兄

引用:
原帖由 小王子 於 2020-10-22 14:17 發表 查看引用來源
精彩包膠👍👍👍👍👍
王子兄,多謝讚賞

跟著技工兄提供的資訊,終於試了西營盤a1,出下包膠,阿霞骨技可以,p2一般,隔衫,上路通,下路禁,400大元

因疫情關係,太耐冇去按摩,去開上環買野,咁就偷時間會一會中原yoyo
P1力度可以,P2小弟忍唔住好快放煙花,最後家用係俾左6張紅魚,一蚊都冇找,冇去一年,原來加價加咁多!

開始時,我冇問價錢俾錢時,我都冇問
收6魚時,冇錢找
可能佢當貼士
所以下次都係問清楚,唔好怕有其他客聽到!

前往最後回覆