口交技術

收藏  |  訂閱
30  2.8k

口交技術

我係人夫
試話被口交時,成日好似會被刮到棒棒頭後面條根,好L痛,即刻縮
最慘之後個幾日都會痛

大家有無經驗,同埋有無師姐教路,點先唔會刮到,我到轉告俾愛人知

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-1 10:40 AM 發表 查看引用來源
我係人夫
試話被口交時,成日好似會被刮到棒棒頭後面條根,好L痛,即刻縮
最慘之後個幾日都會痛

大家有無經驗,同埋有無師姐教路,點先唔會刮到,我到轉告俾愛人知 ...
咁慘?初口交女呀?

如果條女棚牙嚴重唔齊,或者有極為發達嘅虎牙(俗稱爆牙,日本妹有此問題非常普遍),就有可能出現C兄所描述嘅情形。

我會建議C兄條女下次睇牙順便執執啲虎牙,叫牙醫磨咗過尖嘅部分。如果係阿嫂嘅話,索性做埋牙齒整形啦,呢啲錢唔好慳!

小弟以前都身受其害。下體慘被一位牙尖嘴利嘅散餐妹(新加坡出品)狂刮。嘩,痛到爆。從此學精咗,變咗好注重睇女人棚牙。

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-1 10:40 AM 發表 查看引用來源
我係人夫
最慘之後個幾日都會痛

大家有無經驗,同埋有無師姐教路,點先唔會刮到,我到轉告俾愛人知 ...
你女伴個口好細架?
如果係下面根痛,應該係下排牙刮到
要教佢用嘴唇包住先含/啜
再唔係就唔好深喉囉

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-1 03:22 PM 發表 查看引用來源

你女伴個口好細架?
再唔係就唔好深喉囉
師姐是高手:smile_47:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-1 03:22 PM 發表 查看引用來源

你女伴個口好細架?
再唔係就唔好深喉囉
師姐是高手:smile_47:

有機會個咀啜落去嗰陣唔夠圓包唔住d牙仔,叫佢試下用多d咀唇包住你條J就會避到牙仔

含腸除咗要用嘴唇之外 仲要善用埋條脷同喉嚨 咁先唔會chur到條腸

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-11-1 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁慘?初口交女呀?
只可以講少經驗

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-1 11:10 AM 發表 查看引用來源
如果條女棚牙嚴重唔齊,或者有極為發達嘅虎牙(俗稱爆牙,日本妹有此問題非常普遍),就有可能出現C兄所描述嘅情形。

我會建議C兄條女下次睇牙順便執執啲虎牙,叫牙醫磨咗過尖嘅部分。如果係阿嫂嘅話,索性做埋牙齒整形啦,呢啲錢唔好慳!

小弟以前都身受其害。下體慘被一位牙尖嘴利嘅散餐妹(新加坡出品)狂刮。嘩,痛到爆。從此學精咗,變咗好注重睇女人棚牙。 ...
笑左
笑左出黎

不過係事實

前往最後回覆