口交技術

收藏  |  訂閱
30  2.8k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-1 03:22 PM 發表 查看引用來源

你女伴個口好細架?
如果係下面根痛,應該係下排牙刮到
要教佢用嘴唇包住先含/啜
再唔係就唔好深喉囉
唔知佢算唔算細

不過反而太淺會刮到
深點就無事

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-11-2 11:18 AM 發表 查看引用來源
有機會個咀啜落去嗰陣唔夠圓包唔住d牙仔,叫佢試下用多d咀唇包住你條J就會避到牙仔
係哦…

咁樣唸起都好正哦

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-6 06:18 PM 發表 查看引用來源
含腸除咗要用嘴唇之外 仲要善用埋條脷同喉嚨 咁先唔會chur到條腸
即係點樣

好難明

引用:
原帖由 人夫人夫人夫 於 2019-11-9 11:07 AM 發表 查看引用來源

即係點樣

好難明
要温柔少少 得閒瀨下條腸
或者直接粗暴少少 深喉

你地肯定同樓主有仇
人地條女含都未掌握得好就教人深喉, 係咪想佢斷啫  
萬一女方作嘔, 反射動作之下口一合埋一啖咬落去, 你地夾份賠返條啫俾佢呀?
如果樓主你同你女友唔係咁怕醜, 即係可以傾到呢D話題o既,
教佢口交唔係由含而係由啜開始, 唔好一下塞到咁入, 淨係嘴唇啜住龜頭,
口張得夠大棚牙自然收到o係下面, 然後先慢慢推入去
其實文字好難形容得夠具體啦, 不過我相信一個有心去幫男人口交o既女人應該有能力理解得到
至於樓主你本人亦都唔駛太心急, 同埋有定心理準備唔會一下子成功囉,
由唔得去到得o既過程都係兩個人之間o既情趣同經歷,
仲有記住邊次人地服侍得舒服果下多d讚美同埋多d表現出o黎, 女人都需要有成就感的

回覆 15# 蛇貴妃 的帖子
多謝你
好詳細

你既伴侶好幸福

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-7 03:02 PM 發表 查看引用來源
...  萬一女方作嘔, 反射動作之下口一合埋一啖咬落去, 你地夾份賠返條啫俾佢呀?
...
或者男方係警察嚟呢,咁咪喜劇收場囉。😉

其實口交緊吾,女方亦要小心提防打乞嗤。否則男人分分鐘凶多吉少。就算根未斷,蛋還嫩,但甩甩離離咁,都唔使恨啦唉。😱

引用:
原帖由 twinsimayi 於 2019-12-13 10:32 發表 查看引用來源
我老婆第一次為我口交都刮到我有d痛,都含多兩次就改進左,但最多含一、兩分鐘
然後就走火?

前往最後回覆