上一頁下一頁
發新話題

呢度有冇師兄係大八字巨乳控?

收藏  |  訂閱
56  7.7k

呢度有冇師兄係大八字巨乳控?

早前温泉之旅,老婆著左件低V一件頭泳衣,佢對大八字奶比d老友溜覽哂,有老友提議左各種挑引我婆意見,原來佢係大八字巨乳控,通常大八字比人感覺冇美感,偏偏就有人對大八字存有興趣😅
究竟大八字有乜好玩?

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2019-11-1 11:45 AM 發表 查看引用來源
早前温泉之旅,老婆著左件低V一件頭泳衣,佢對大八字奶比d老友溜覽哂,有老友提議左各種挑引我婆意見,原來佢係大八字巨乳控,通常大八字比人感覺冇美感,偏偏就有人對大八字存有興趣😅
究竟大八字有乜好玩? ...
我試過比老婆騎住揮舞對大八字拍打😅
由下望上去睇住佢揮舞都幾振撼

最愛竹筍...:smile_38:

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2019-11-1 11:57 AM 發表 查看引用來源
最愛竹筍...:smile_38:
竹筍形我知最多粉絲,但真是不多愛大八字的

附件

八字波夠霸氣.我幾like 

八字波可接受,最怕大乳暈,成個咸煎餅咁,影響食慾

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2019-11-1 11:45 AM 發表 查看引用來源
究竟大八字有乜好玩? ...
真係幾正,騎喺上邊朗下朗下,師兄不如畀多幾張相睇下啦

引用:
原帖由 黃昏外圍的樹根 於 2019-11-1 04:11 PM 發表 查看引用來源

真係幾正,騎喺上邊朗下朗下,師兄不如畀多幾張相睇下啦

附件

引用:
原帖由 文式風 於 2019-11-1 03:40 PM 發表 查看引用來源
八字波可接受,最怕大乳暈,成個咸煎餅咁,影響食慾
我都怕食咸煎餅

附件

引用:
原帖由 巴倫布淘 於 2019-11-1 04:41 PM 發表 查看引用來源

再分享借來人妻八字波照片

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆