[原創作品] [廣東話] 我個明星老婆!

收藏  |  訂閱
26  14.4k

好口語化,睇得好輕鬆,小男人心態,好似怕怕地老婆咁,唔知明星老婆會唔會出軌呢? 顏射係一種征服感吧?可惜我未試到…

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-11 08:09 PM 發表 查看引用來源
好口語化,睇得好輕鬆,小男人心態,好似怕怕地老婆咁,唔知明星老婆會唔會出軌呢? 顏射係一種征服感吧?可惜我未試到…
男主角方面 , 文中都有少少透露 , 雖然表面係老婆話事
但其實男主角都會用比較 "SOFT" 既方法 , 去搞掂老婆 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

至於女主角方面 ... 雖然文中無顯示 , 但按我自己既設定
呢個老婆係有D惡  同埋鐘意話事 , 但佢都係好鐘意老公 ,
所以呢 ... L兄既想法要落空勒 !!!

但講開又講 , 接觸女主個原形前 , 我都以為佔主導既老婆
好似會多機會出軌D咁 ; 但接觸原形之後先知道 ,
有少少惡既女人 , 其實都可以幾單純~~
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-14 04:44 PM 發表 查看引用來源

男主角方面 , 文中都有少少透露 , 雖然表面係老婆話事
但其實男主角都會用比較 "SOFT" 既方法 , 去搞掂老婆 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

至於女主角方面 ... 雖然文中無顯示 , 但按我自己既設定
呢個老婆係有D惡  同埋鐘意話事 , 但佢都係好鐘意老公 ,
所以呢 ... L兄既想法 ...
好明顯,男女主角嘅權力、位置、核心思想、 嬉戲形式,都係京兄嘅心聲寫實咁喎 :smile_30:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-14 08:19 PM 發表 查看引用來源
好明顯,男女主角嘅權力、位置、核心思想、 嬉戲形式,都係京兄嘅心聲寫實咁喎 :smile_30:
哇 ... 去到 "核心思想" 咁高檔 , 我唔識吹架喎:smile_35:

不過講真 , 除左寫廣東話本身會輕鬆D外 , 可能E+年紀大左 ...
開始覺得 , 寫哄到D有D惡既女人 , 心甘情願  心身愉悅咁比你扑
仲大滿足過以前既寫作方向 (扑到佢爽為止 , 或者更早期既暴力文)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-17 05:03 PM 發表 查看引用來源

哇 ... 去到 "核心思想" 咁高檔 , 我唔識吹架喎:smile_35:

不過講真 , 除左寫廣東話本身會輕鬆D外 , 可能E+年紀大左 ...
開始覺得 , 寫哄到D有D惡既女人 , 心甘情願  心身愉悅咁比你扑
仲大滿足過以前既寫作方向 (扑到佢爽為止 , 或者更早期既暴力文)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smi ...
人經歷練心,萬事皆由心發,咸文當然都如是,哈哈

我細路時鍾意睇笑片,之後鍾意睇感性片,而家又返到睇笑片

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-17 09:12 PM 發表 查看引用來源
人經歷練心,萬事皆由心發,咸文當然都如是,哈哈
我細路時鍾意睇笑片,之後鍾意睇感性片,而家又返到睇笑片
係呀 , 小弟果篇<偷情?激情!健身室。。。>就黎係 "果邊" 上市 ,
高兄覺得個名O唔OK呢???
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-20 05:48 PM 發表 查看引用來源

係呀 , 小弟果篇<偷情?激情!健身室。。。>就黎係 "果邊" 上市 ,
高兄覺得個名O唔OK呢???
嘩哈, 唔好意思,我唔記得咗叫乜名 😂
不過你老哥大把熟客, 屙督屎落海,都返起三尺浪啦,哈哈,放心去馬啦

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-20 08:17 PM 發表 查看引用來源

嘩哈, 唔好意思,我唔記得咗叫乜名 😂
不過你老哥大把熟客, 屙督屎落海,都返起三尺浪啦,哈哈,放心去馬啦
又真係估唔到喎 , 呢個標題原來幾吸客 , 3日唔夠就過左5000點擊 ...

另外 , 我又為自己開左坑拉 ... 今次係挑戰純情校園風 ,
學校題材唔係未寫過 , 不過都係MISS比壞學生調教  鐘意做愛既女學生
今次真係好清純既學生初夜風 , 希望大家到時支持下拉 !!!

(事實上 , 1月1日出果篇都算係校園題材 , 但方向大家應該做唔到)
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-11-24 09:27 AM 發表 查看引用來源

又真係估唔到喎 , 呢個標題原來幾吸客 , 3日唔夠就過左5000點擊 ...

另外 , 我又為自己開左坑拉 ... 今次係挑戰純情校園風 ,
學校題材唔係未寫過 , 不過都係MISS比壞學生調教  鐘意做愛既女學生
今次真係好清純既學生初夜風 , 希望大家到時支持下拉 !!!
...
純情學生妹?!

引用:
原帖由 Rchan0049 於 2019-11-2 05:24 PM 發表 查看引用來源
呵呵……同明星做愛,確係好多男人嘅夢想
講開又講丫 , 係20-15年前真係好多明星色文架 ,
不過去到2006年 , 政府編制新既網上法例 ,
明星色文(仲有 "強姦" 題材)先至因為咁變成違法 ...

不過話說兩頭 , 其實果時D明星色文質量真係好差 ,
純粹係靠明星吸客 ... 連基本人物描寫都無 ,
有D文女主個名換左第二個女星 , 故事都無任何影響
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
本帖最近評分記錄

前往最後回覆