如果你撞返廿年前性侵過你既人.............

收藏  |  訂閱
12  2.3k

如果你撞返廿年前性侵過你既人.............

如果你撞返廿年前性侵過你既人.............你會點?
今晚真係晴天霹靂呀~返屋企搭LIFT,竟然撞到廿年前 性侵過我既男人, 佢當然唔認得我啦. 果陣我先至係得13-14歲左右. 我一見到佢個死人樣就認得佢啦. 化左灰都認得佢呀真係, 果陣細個住屋村. 有晚俾佢捉左去公園仔迫我同佢口交. 事後我嘔左好耐, 返到屋企都唔敢同人講. 又驚又覺得好污糟. 隔左好多年. 以為忘記左啦. 點知今晚竟然俾我撞到佢. 佢同老婆一齊. 手抱住個應該係岩岩出世晌醫院抱出黎既BB, 我估佢可能係搬左黎我坐大廈, 即係以後都可能再撞到佢. 天呀~我真係好想一巴星過去佢度, 再狠狠的打佢一餐. 不過眼見佢抱住個BB我又做唔出. 

引用:
原帖由 intarsial 於 2019-11-1 10:36 PM 發表 查看引用來源
如果你撞返廿年前性侵過你既人.............你會點?
今晚真係晴天霹靂呀~返屋企搭LIFT,竟然撞到廿年前 性侵過我既男人, 佢當然唔認得我啦. 果陣我先至係得13-14歲左右. 我一見到佢個死人樣就認得佢啦. 化左灰都認得佢呀真係, 果陣細個住屋村. 有晚俾佢捉左去公園仔迫我同佢口交. 事後我嘔左好耐, 返到屋企都唔敢同人講. 又驚又覺得好污糟. 隔左好多年. 以為忘記左啦 ...
香港刑事案件沒有設置追訴期,換句話說,你依加報案,警方一定受理

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我會搵人閹咗佢

靜靜地同佢老婆講

引用:
原帖由 intarsial 於 2019-11-1 10:36 PM 發表 查看引用來源
今晚真係晴天霹靂呀~返屋企搭LIFT,竟然撞到廿年前 性侵過我既男人, 佢當然唔認得我啦. 果陣我先至係得13-14歲左右. 我一見到佢個死人樣就認得佢啦. 化左灰都認得佢呀真係, 果陣細個住屋村. 有晚俾佢捉左去公園仔迫我同佢口交. 事後我嘔左好耐, 返到屋企都唔敢同人講. 又驚又覺得好污糟. 隔左好多年. 以為忘記左啦 ...
留意佢響邊度做嘢 , 星期六,日 著黑衣 "私了" !!!!!!!!
唔通放過佢 !!!!!

引用:
原帖由 gerson161 於 2019-11-2 01:58 AM 發表 查看引用來源

香港刑事案件沒有設置追訴期,換句話說,你依加報案,警方一定受理
無晒証據, 受理都入唔到罪啦 ! 唔係點解咁多暴徒放生咗 ! 私了 ! 而且唔好俾佢死 !

樓主下之出𨋢睇下佢系邊層出、玩惡作劇!

引用:
今晚真係晴天霹靂呀~返屋企搭LIFT,竟然撞到廿年前 性侵過我既男人, 佢當然唔認得我啦. 果陣我先至係得13-14歲左右. 我一見到佢個死人樣就認得佢啦. 化左灰都認得佢呀真係, 果陣細個住屋村. 有晚俾佢捉左去公園仔迫我同佢口交. 事後我嘔左好耐, 返到屋企都唔敢同人講. 又驚又覺得好污糟. 隔左好多年. 以為忘記左啦 ...
當年佢無幫你破處, 吾算太壞. 算啦!

今次你性侵返佢,1:1打和。

前往最後回覆