上一頁下一頁
發新話題

3p 經驗

收藏  |  訂閱
106  6.1k

引用:
原帖由 保持現在 於 16/11/2019 11:41 PM 發表 查看引用來源

唔用KY 我入唔到🙊
如果無套。按摩油(或食油)效果比KY更好,混埋精前液,嗖一聲就滑咗入去!

全身搽油玩3P,入窿易到爆。

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

都唔係嘅 只不過嗰種快感同平時唔到
我俾SP用手指插過...係有快感:smile_46:我諗男女感覺都一樣:smile_04:

引用:
原帖由 MAN818 於 18/11/2019 01:54 PM 發表 查看引用來源
我俾SP用手指插過...係有快感:smile_46:我諗男女感覺都一樣:smile_04:
對受者(被插嗰位)嚟講,肛交嘅重點唔係肉體快感。

而係一種“受支配”同“自我崩壞”嘅快樂。道理同性虐行為一樣。係形式為主,感覺為次。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-18 12:27 PM 發表 查看引用來源

而係一種“受支配”同“自我崩壞”嘅快樂。道理同性虐行為一樣。係形式為主,感覺為次。 ...
我唔覺得係性虐...!:smile_o01:

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-18 12:27 PM 發表 查看引用來源

而係一種“受支配”同“自我崩壞”嘅快樂。道理同性虐行為一樣。係形式為主,感覺為次。 ...

引用:
原帖由 MAN818 於 19/11/2019 09:57 AM 發表 查看引用來源

如果插得唔痛,當然就唔係性虐。可惜玩得肛肛唔多唔少都會涉及痛楚。

通櫃喎,大佬!

如果唔痛,唯一解釋就係男人唔夠硬。但唔夠硬,又好難插得入。

試過FFM,兩條女,一個剛18歲,一個19歲!正到冇朋友,感覺好似比晒D精佢地咁,出完一次又比佢地好快玩返硬,一晚幾次,最正個次係輪流騎上黎,比其中一個騎到射左!仲有一次輪流奶我J,當睇住佢兩個一齊奶J頭嘅時間,正到頂唔順射晒落佢地面上!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆