上一頁下一頁
發新話題

為殘疾人士解決性慾兩年說

收藏  |  訂閱
231  18.1k

為殘疾人士解決性慾兩年說

好耐冇上黎啦,消失左一排其實轉左工又做左義工,我呢份義工唔係普通義工,而係幫殘疾人士解決性慾。
好多人聽到之後,個個就話自己有殘疾需要解決,係米痴線?
其實,佢地都係正常人不過自己黎唔到or 冇人願意幫佢地,其實佢地真係好辛苦,你試下一直冇解決會點?
我幫佢地,試過比其他人罵,又試過話我係做雞。
我冇理會,我只係覺得自己岩!
其實我大數只係為佢地口爆or 打飛機,記得有一次,有個case 佢話從未試過呢個感覺,cry左出來,我都好感動。
不經不覺做左兩年,希望大家睇完之後,會有正面既留言or pm 指正我。

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-4 11:36 AM 發表 查看引用來源
好耐冇上黎啦,消失左一排其實轉左工又做左義工,我呢份義工唔係普通義工,而係幫殘疾人士解決性慾。
好多人聽到之後,個個就話自己有殘疾需要解決,係米痴線?
其實,佢地都係正常人不過自己黎唔到or 冇人願意幫佢地,其實佢地真係好辛苦,你試下一直冇解決會點?
我幫佢地,試過比其他人罵,又試過話我係做雞。
我冇理會,我只係覺得自己岩!
其實我大數只係為佢地口爆or 打飛機,記得有一次,有個case ...
妳這份工好特別喎,未聽過有此職業

引用:
原帖由 benchan196777 於 2019-11-4 11:39 AM 發表 查看引用來源

妳這份工好特別喎,未聽過有此職業
有冇睇清楚,唔係職業🤦

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-4 11:46 AM 發表 查看引用來源

有冇睇清楚,唔係職業🤦
那樓主有正職嗎

呢個job好似有個專稱:smile_41:

引用:
原帖由 benchan196777 於 2019-11-4 11:50 AM 發表 查看引用來源

那樓主有正職嗎
護士

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-4 11:56 AM 發表 查看引用來源

護士
樓主,很有愛心,義工也幫助一些需要既人

引用:
原帖由 benchan196777 於 2019-11-4 12:16 PM 發表 查看引用來源

樓主,很有愛心,義工也幫助一些需要既人
幫得就幫

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-4 12:27 PM 發表 查看引用來源

幫得就幫
其實幫到人,真系一件有意義的事,那樓主現還有做義工嗎

引用:
原帖由 benchan196777 於 2019-11-4 12:30 PM 發表 查看引用來源

其實幫到人,真系一件有意義的事,那樓主現還有做義工嗎
一直都有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆