上一頁下一頁
發新話題

為男人手淫與口爆

收藏  |  訂閱
521  120.6k

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-10 10:37 PM 發表 查看引用來源

yes!u are right
在電台上有介紹手天使係義工,幫助一些有需要的人仕解決性需要,真的要多謝你們付出。但我以為叫得手天使就只會用手,無唸過原來要用口的。

其實都算係義務工作,實在敬仰,心地咁好嘅解決師。

引用:
原帖由 炎夏外圍的碼頭 於 2019-11-13 05:18 PM 發表 查看引用來源

在電台上有介紹手天使係義工,幫助一些有需要的人仕解決性需要,真的要多謝你們付出。但我以為叫得手天使就只會用手,無唸過原來要用口的。
有必要就要用

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-13 09:28 PM 發表 查看引用來源

有必要就要用
不過可能口都滿足唔到呢? 你都應該有底線~~!
唔係針對你,只係對D患者因自己身份而提出進一步要求,有D傷害左依件好事

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-11-13 11:00 PM 發表 查看引用來源

不過可能口都滿足唔到呢? 你都應該有底線~~!
唔係針對你,只係對D患者因自己身份而提出進一步要求,有D傷害左依件好事
我會有分寸,tks

羨慕,其實口爆係出嚟嗰下仲有人繼續含,個moment真係好正,所以唔需要耐

性治療師?  我有需要喎

引用:
原帖由 小小大懶蟲 於 2019-11-10 06:25 PM 發表 查看引用來源
覺得第一次有條女會含已經好新鮮,好舒服。反應快少少都唔出奇呢
事實有D識玩既女烏好易令到你走火

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-10 05:01 PM 發表 查看引用來源
因為工作關係,我講明先,我唔係雞!但我會同唔同男人手淫同口交。
我發覺如果兩樣都未試過既男人,為佢地手淫佢地已經好滿足,好似有一個人佢從未試過掂女人,更加冇試過自己打飛機,於是我用手輕輕掂佢,佢已經硬到發發下,真係幾得易,chok 兩下已經射左。

但試過之後,佢地對於手淫已經唔滿足,或者反應冇咁大,於是要口交才滿足,記得有一次我一口含落去,個男人已經反晒白眼,笑死我。當我用利乃袋底時佢已經 ...
係咩工作呢?好有興趣知

不過口爆真係好正

重度殘障要口的話咪要幫佢沖埋涼?
不過真偉大,真係值得讚﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆