上一頁下一頁
發新話題

為男人手淫與口爆

收藏  |  訂閱
521  120.9k

好勁。。c姐

點樣先口爆到?好似好難同好辛苦囉😑

引用:
原帖由 愛上你是錯的嗎 於 2019-11-24 04:56 PM 發表 查看引用來源
點樣先口爆到?好似好難同好辛苦囉😑
你係女?

如果條女手勢同口技好,真係好易俾佢吹爆

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-11-25 08:30 AM 發表 查看引用來源
如果條女手勢同口技好,真係好易俾佢吹爆
其實吹最主要唔係體感上滿足,技術再好也不是重點
而係視覺交流,投入程度同征服感為主

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-11-25 09:57 AM 發表 查看引用來源

其實吹最主要唔係體感上滿足,技術再好也不是重點
而係視覺交流,投入程度同征服感為主
唔係應該可以爽過(比人/自己)打飛機咩
但就係口爆唔到
試過搵啲好吹得嘅小姐吹但就係爆唔到
可能要試男人或ladyboy...

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2019-11-25 11:49 PM 發表 查看引用來源

但就係口爆唔到
咁重口味?

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2019-11-25 11:49 PM 發表 查看引用來源

但就係口爆唔到
你咁重口味,都應該去試下,再唔得可能要去搵騾仔
我好敏感好易爆所以唔需要:smile_30:

不嬲女人幫手手淫會好快射,感覺完全唔同,好正

引用:
原帖由 子敏 於 2019-11-10 05:01 PM 發表 查看引用來源
因為工作關係,我講明先,我唔係雞!但我會同唔同男人手淫同口交。
我發覺如果兩樣都未試過既男人,為佢地手淫佢地已經好滿足,好似有一個人佢從未試過掂女人,更加冇試過自己打飛機,於是我用手輕輕掂佢,佢已經硬到發發下,真係幾得易,chok 兩下已經射左。

但試過之後,佢地對於手淫已經唔滿足,或者反應冇咁大,於是要口交才滿足,記得有一次我一口含落去,個男人已經反晒白眼,笑死我。當我用利乃袋底時佢已經 ...
我也想試下!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆