上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  250.6k

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

P.1-2  趁個FD訓左, 係正隔離同老婆做。
P.4  加番張當時情景。
P.6  密謀帶老婆去後樓梯玩。
P.7  成功係後樓梯同老婆開波。
P.10 平安夜顏射老婆。
P.11 兩對情侶係廳瘋狂既夜晚。
P.13 暴露老婆裸睡俾Fd睇。
P.14 偷share老婆裸睡相。
P.18 3P初體驗(上)
P.20 3P初體驗(中)
P.22 3P初體驗(終)食埋+口爆老婆個fd
P.24 老婆交代番3P前誤打誤撞既安排
P.25 斯文短裙look
P.26 老婆T back相
P.29 老婆T back x 加相

P.32 同老婆健康行山
————————————————

之前個acc唔記得密碼 搵黎搵去都搵唔到 唯有開個新acc

前排老婆去做姐妹,我都有去飲。對新人係酒店擺送左兩晚酒店,佢地住淨係用左一晚,擺完酒個晚就冇用。我地諗住唔好晒,幾個熟既話留黎睇下會唔會下場飲完就係酒店休息。
最終有去飲野,不過冇人留底,我同老婆本身都想返屋企算,但又要搞CHECK OUT,老婆個FD又好醉下,唯有都係過一晚啦。
上到去扶左佢去梳發,諗住拎毛巾俾佢抹下面醒一醒,點知已經訓低左。佢個FD我都熟,身形都唔錯,佢條短裙都走晒光。望左兩眼俾老婆發現左。

老婆:變態,你偷睇人地啊
我攬住老婆講:邊有啊,我驚佢凍,去拎毛毯俾佢咋。同埋老婆今日咁靚,我邊得閒睇其他野啊。同埋呢,你岩岩飲野,條裙縮晒上去,成日走光,我諗其他人都望你唔少啦
老婆:真架?你唔提我,仲著左T BACK 廢事姐妹裙透出黎
我手多多開始錫下老婆條頸摸下老婆 : 你傾得開心就亂郁好難提。不過望兩眼又唔洗死既
講起,特登揀左條同姐妹裙差唔多既深色T BACK,有意無意執左條白色貼身裙老婆換,係酒店大堂等齊人飲野個陣,唔洗走光都透左條T Back出黎,勁誘惑

講番老婆一開始都輕輕推開我話:有人啊,唔好搞啦
可能老婆都飲唔少,雖然話唔好,但其實都好配合。摸入去,仲FEEL到T BACK都濕左。
我一路搓波波一路插手指入去,同老婆講:都濕晒啦,我地就住細聲D啦
老婆冇應我 繼續由我摸佢 同佢打車輪都好配合 轉頭仲跪係地下幫我含 睇住老婆一個含 佢個fd就訓係後面。好刺激,如果佢個fd醒左就仲激。可惜最後都唔見佢醒啦 我都好識做調番轉服侍番老婆 順便除埋佢條裙 幫佢舔左陣。
老婆被我舔得好爽 又想我插佢 又驚個fd係到,就拉左我入廁所搞。一入去拉開條T Back就插入去 老婆都忍唔住叫出聲 搞到老婆黎左次 就返出床到。老婆見我未射,好主動咁推我訓底騎左上黎 自己郁,見佢忍住唔叫出聲,特登揸大力d 插入d。本身都廢事個fd真係醒左 兩個都冇著衫咁 所以係廁所出黎前淨係除埋老婆條T back,上身衫冇除到,不過老婆騎騎下 自己除埋件衫 個畫面真係好正。 轉多幾個姿勢,老婆廢事射晒出黎難清潔,仲俾我口爆佢 真係爽死!!

有得口爆,正,之後有冇抽friend水?

那好似不係暴露老婆,係在她姐妹面前屌老婆多D。

可能姐妹扮瞓wo……

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-14 11:55 PM 發表 查看引用來源
有得口爆,正,之後有冇抽friend水?
咁又冇,反而俾佢抽番轉頭

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-11-15 06:26 AM 發表 查看引用來源
可能姐妹扮瞓wo……
會唔會呢?

引用:
原帖由 mich1694 於 2019-11-15 03:19 AM 發表 查看引用來源
係人面前做都算係種暴露啊 雖然冇真係俾個fd睇住搞

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-11-15 15:21 發表 查看引用來源

咁又冇,反而俾佢抽番轉頭
佢抽你水,益左你

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-15 04:33 PM 發表 查看引用來源

佢抽你水,益左你
口頭上抽水姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆