上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
116  250.9k

引用:
原帖由 白水門 於 2019-12-27 22:38 發表 查看引用來源
師兄幾時出新po
可以講得詳細少少俾我地J 下
呢幾日放假都有去玩,夜晚又同老婆搞到好夜
晏d 搵個時間share下

聖誕除夕連續開左幾次Party,終於有時間可以update下。今次都真心刺激,所以寫得比較長,希望唔好悶親大家啦。

呢d節日出去玩,就梗係黎唔開飲酒飲酒同飲酒啦。其中一日,約左一班人下午開左party room,雖然天未黑氣氛係差咁啲,不過冇阻成班人開始飲,預早準備既甜酒水果酒仲好受女仔歡迎。夜晚大家都有節目,個個女仔都短裙戰鬥格,飲左幾杯,坐又坐得冇咁斯文、玩game 又動作大,日光日白都有好處,就係d女仔走光都睇得清楚d。當然都睇唔少老婆走光啦,老老實實我睇到時,其他人都一樣睇到。可惜,呢場好早散,冇得再玩d咩。

個晚,我地約左老婆閨蜜阿瑩同佢男友,仲有佢男友兩個熟既fd,去阿瑩屋企。佢男友個邊仲未散場,我地就自己行陣先,順便睇下有冇野要買上去今晚開party ,hea左都好一陣,阿瑩見佢條仔仲未有聲氣咪打俾佢,輾轉間搵左佢兩個fd,先知佢條仔醉醉地,係咁追酒飲唔肯走,要去夾佢返屋企,佢兩個fd最後都冇join我地。

去到阿瑩屋企,都係飲飲食食,一開始佢條仔都訓低左陣,之後join番,但明顯醉左,同佢講野都九唔搭八,又係咁灌自己又灌我地。之後老婆同阿瑩鬼神神秘秘咁入左房一陣,轉頭出黎我都打左個突,佢兩個換左聖誕女郎裝扮,件衫又露膊又係超迷你裙,勁正勁索。一出黎就大讚佢地,老婆似乎都飲到咁上下,平時有其他人佢實唔會咁做,依家換完仲要冇咩怕醜咁問邊件靚d啊,洗唔洗交換著啊,愈講愈興奮唔。阿瑩條仔醉左讚就冇咩講,不過繼續吹水飲野個陣,佢就係咁攬住阿瑩,又錫又摸,兩隻手上上下下係咁游走,我地都扮望唔到啦。不過我都偷偷係台底摸老婆大脾,又時不時將佢條迷你裙掃上去。

阿瑩條仔都愈掃愈誇張,幾次掃起晒阿瑩條裙。咁阿瑩都好識甩身,話悶悶地搵下仲有咩玩,轉頭拎左盒情趣大富翁出黎,問我地夠唔夠膽玩。我地諗住都冇咩特別咪去梳發個邊玩下囉。老婆貪玩,一支箭衝過去趴係到,幫手開盒野黎睇玩咩大家圍住茶几坐低,完全唔記得著緊迷你裙,後面一望就睇到老婆條T back。打開一睇,其實佢係個電子轉盤,但真係唔小野,轉到既野全部都係成人動作,小懲罰係錫咀/摸大脾/摸屁屁/摸奶,大懲罰有含有舔有唔同做愛姿勢,仲有個任人魚肉。我地都話玩咁大,點玩啊!

阿瑩狂笑咁話,Game姐,唔係叫你真係做啊。罰都係你地兩個/我地兩個咁計啦,抽中咪扮個姿勢郁幾下囉。
咁我老婆仲趴緊係到,我又係佢後面,就捉住老婆條腰,扮推車推左幾下,就係咁啊?
阿瑩咪話就係咁囉,又話真係唔想扮就罰一杯。如果你地要真做我都可以睇既。不過十幾二個入面,得一個任人魚肉,中左呢個就唔可以飲酒算數架。敢唔敢玩先
老婆俾阿瑩大一大就話玩咪玩囉。咁我地坐番好 準備玩啦手,睇一睇見老婆同阿瑩好似唔記得自己著緊迷你裙,坐低冇遮冇擋 完全走晒光,當然有野睇,我都唔會阻止啦。

一開始抽中既都係照做照扮,細既就跟住做,都係錫下咬下耳仔隔住衫摸下,大既就扮晒做。阿瑩條仔就已經醉晒,禁完轉盤都唔知要做咩就飲。係阿瑩抽到要含,趴過去個陣,佢條仔真係想拎出黎,仲禁住阿瑩個頭唔俾佢起番身。佢地兩個糾纏個陣,阿瑩條lace褲仔露晒出黎,都見佢濕左有晒水印。
佢有佢地搞黎搞去,我都乘機摸下老婆抽下水,伸手摸老婆,一摸就feel到老婆濕晒。話就話扮做、隔住衫摸,其實早就有晒反應。老婆挨住我俾我摸左一陣之後,阿瑩最終爭都爭扎左出黎,冇幫到佢條仔真係含,就話繼續啦。玩多陣,佢條仔都訓埋冇玩啦,原本諗住收手啦,點知老婆多手禁多下,又中埋任人魚肉。

阿瑩梗係唔放過佢啦,要轉盤是但含舔做求其一個姿勢堅做啦,老婆一開始都唔多肯,我見佢條仔訓左,咪同老婆講要睇都淨係阿瑩睇到,佢條仔都訓左,都唔驚啦。老婆半推半就咁挨住椅背趴左係到,插兩下咋,我梗係嗱嗱聲拎出黎,諗到第二條女就係隔離望住我同老婆扑野,硬都爆。
阿瑩仲同我老婆講,你老公又幾大喎。
搞到我仲興奮,拉開老婆條T back就一野插入去啦。老婆忍都忍唔住叫左出黎。插得入去,就梗係唔會兩下就停啦,老婆其實自己都好爽,雖然冇平時叫得睇大聲,但都冇忍住,照樣呻吟。仲俾阿瑩串佢,罰你兩下點知變獎你啦,睇你幾enjoy。老婆諗住停啦,不過我捉實佢繼續插,仲拉高埋老婆d衫,完全好似平時係屋企扑野咁,但實際阿瑩就係隔離望住。我仲特登推到啪啪聲,老婆即刻望下阿瑩條仔有冇醒,醒就冇醒,不過就見阿瑩伸左隻手入佢條仔褲到chok下chok下。

老婆驚佢醒,就同阿瑩講話夠晒啦掛,到你轉多次啦,然後推開我,咁我都想睇阿瑩表現就冇繼續,攬住老婆坐番低先。點知條仔就醒左一醒,我估佢醒左見阿瑩都幫佢打緊飛機,就乘機拎埋出黎要阿瑩幫佢吹,阿瑩就望住我地話依家唔洗轉啦,跟住就開始幫佢條仔含。阿瑩真係好似表演咁,又舔又含又錫蛋蛋,仲有隻手摸緊自己。睇還睇,我都冇偷懶,一直伸手摸老婆。老婆都冇點睇佢地,自己都享受緊。如果阿瑩條仔望過黎,其實會見到我老婆中門大開,佢條迷你裙已經縮晒上去,下面俾我摸緊摔緊,不過佢條友都醉晒淨係禁住阿瑩幫佢含,完全冇理我地。原本諗住叫老婆去廁所繼續,點知條仔已經頂唔順,口爆左阿瑩。似乎阿瑩唔多鍾意吞精,見佢起番身拎張紙巾吐番出黎,佢一路抹咀一路望過黎,話睇番夠掛,打平啦,佢條仔射完就繼續沈睡,要阿瑩又拍又拉先同佢返到入房。

佢地一入去,老婆就好識做咁幫我吹,仲學埋阿瑩咁又舔又含,點知阿瑩轉頭就出返黎,望住老婆幫我含緊,笑笑口咁話我地玩咁耐,估到我地未玩夠,叫我地自便,係廳係客房繼續都冇咩所謂,之後就走左去沖涼。反正都冇咩要驚啦,咁老婆就繼續係廳含左陣先,轉頭入左客房,終於忍唔住要除晒老婆d衫,我特登唔關實房門,睇吓阿瑩出黎會唔會再觀。再插老婆發現佢仲濕過先前,佢見入左房d呻吟聲大左好多,扑左好一陣,聽到阿瑩沖完出左黎,不過轉頭就聽到關房門聲,應該返左房。雖然冇左觀眾,不過都冇放過老婆繼續搞左佢成晚。

引用:
原帖由 QQ_EE 於 2020-1-4 19:08 發表 查看引用來源
師兄,樓梯嗰part真係堅正。阿嫂有冇幻想過真係有個人行過?
佢有諗過架,雖然好驚又好刺激既感覺。

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2020-1-5 02:21 發表 查看引用來源
唔知阿瑩睇住有咩感覺呢
想要又冇得玩既feel,可惜佢條仔醉死左,我估佢沖涼自己搞掂

回覆 110# johnny794 的帖子

有冇機呢@@????

引用:
原帖由 someon 於 2020-1-5 14:40 發表 查看引用來源
好刺激喎, 同阿瑩有冇下文?
個日冇啦,之後唔知呢@0@

引用:
原帖由 bmswhl 於 2020-1-5 13:49 發表 查看引用來源

係边度買,我都想知呀師兄,有夫妻擋一齊玩嗎?
我見淘寶都有幾款

引用:
原帖由 tomashenry14 於 2019-12-29 02:33 發表 查看引用來源
師兄會唔會試下玩露出影相阿?
即係咩玩法?

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2020-1-5 19:06 發表 查看引用來源
真係好玩!如果佢條仔冇醉就更好玩!兩對情侶互相真人騷
最衰睇唔到阿瑩被佢條仔扑啦

好耐冇post 仲有冇人記得呢篇野呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆